G. Nausėda: kalbėti su V. Putinu šiuo metu nėra apie ką

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Ar tiesa kad Vokietijoje Nausėda suderino kelionę į Maskvą?.. :s

rns

rns portretas
nenusikvaksekit,rusai geri zmones,ir nenusiteike priesiskai pries kitas tautas,o stai arabai prisistatantys rusais visai kas kita,jiems istisai revoliuciju reikia,istisaip juos puola kazkas,teroristai isgalvoti vaidenasi...jie istisai kursto tautu nesantaika ir is to pelnosi...

Aldona

Aldona portretas
Labai nusivyliau G. Nausėda. O dar baisiausia, kad už jį balsavau.

Anonimui ir tęsiniui

Anonimui ir tęsiniui portretas
Iš kur tiek žinai apie Rusiją? Tu net nežinai kur ji randasi. Išmokai mintinai neva laisvos Lietuvos žiniasklaidos (kurią kontroliuoja spec. tarnybos) naudojamas klišes. Naudoji sovietinį žargoną, o mąstyti nesugebi. Reikėjo vietoje "anonimas" rašyti "zombis"

tęsinys

tęsinys portretas
Visos Pasaulio valstybės kuria ir puoselėja grobikiškus planus bei laukia progos užpulti taikingąją Rusiją. Turime praktikoje vadovautis mūsų mokytojo didžiojo proletariato vado neurosifilitiko Lenino mokymu: geriausia gynyba – puolimas. Todėl visada privalome gintis ir užpuolę pirmi šias imperialistų užmačias sužlugdyti. Tam būtina kurti naują ginkluotę ir ginkluotis iki dantų, nežiūrint į tai, kad jau dabar rusai alkani, basi ir nuogais užpakaliais.

Anonimas

Anonimas portretas
Visa Lietuvos rusų kolonistų komentatorių išmintis nusakoma dviem žodžiais „rusai puola“. Tai gerokai skiriasi nuo pasauliui peršamos rusų mafijos boso neūžaugos Putino tezės „Visas Pasaulis puola rusus”. Todėl rusams teko užimti: Padniestrę, kad apsisaugotume nuo Moldovos, Pietų Osetiją ir Abchaziją, kad susilpnintume agresorę Gruziją, atplėšti nuo Ukrainos ir aneksuoti Krymą, kad turėtume stiprų forpostą prieš pasiruošusią pulti NATO narę Turkiją, Rytų Ukrainoje okupuoti Donecko ir Lugansko sritis, kad sukurtume buferinę valstybę “Novorusiją” ir turėtume gerą placdarmą prieš paskelbusią Rusijai karą fašistinę Ukrainą. Dabar mes privalome toliau naikinti Sirijos gyventojus, bombarduoti jų mokyklas ir ligonines, nes vieni gyvi išlikę, kiti pagiję, treti užaugę kels didelį pavojų Rusijos valstybės egzistavimui.

Chi chi chi Skaitykit degradavusį RUSĄ (tulpes@lrpk.lt)

Chi chi chi    Skaitykit degradavusį RUSĄ (tulpes@lrpk.lt)   portretas
Ir jūs įsitikinsit, kad Lietuvoje labiau dvokiančio padaro už rusų kolonistų kiaulę nėra.

Chi chi chi to Chi chi chi

Chi chi chi   to Chi chi chi  portretas
Degradavęs, šlapimo nelaikantis RUSE (tulpes@lrpk.lt), tu – mėšlas, limpantis prie svetimų batų, nes pats protauti nesugebi.

Rusui

Rusui portretas
O tu už Putiną nebazarink, gaidy!!!

Rusas

Rusas portretas
Ar kalbės Putinas su jumis?".

Komentatorius

Komentatorius portretas
Kaip nėra apie ką?! Apie dziu-do, apie spec. tarnybas, apie "babkes", apie šeimą, vaikus, anūkus, apie... bites, apie ūkį... O išgėrus po butelį vodkos ir daugiau temų atsirastų...

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Jau ir jį Rusai puolą? Jus puola rusai? Jums visur vaidenasi Kremliaus ranka? Kažkokie vatnikai skleidžia propagandą? Putinas nori užgrobti Lietuvą? Jums vaidenasi, kad Putinas vagis? NESIJAUDINKITE! Respublikinė Vilniaus psichiatrijos ligoninė visada pasiruošusi jums padėti. Kreipkitės: Adresas: Parko 21, LT-11205 Vilnius. Telefonas: +37052671451 (visą parą)

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Degradavęs, šlapimo nelaikantis Anonimas-RUSAS demonstruoja savo putinišką unitazinę kultūrą.

R...

R... portretas
Net neįsivaizduojama,ką galima kalbėti su svetimų žemių uzurpatoriumi.

Visiškai pritariu Prezidentui

Visiškai pritariu Prezidentui  portretas
Šiuo metu bendrauti su rusų mafijos bosu neūžauga Putinu reiškia – pritarti ir pateisinti jo vykdomą grobikišką politiką.

59

59 portretas
Putinas,korumpota ziurke,bet jeigu sita ziurke gali atnesti naudos Lietuvai, tai kodel su ja ne pakabejus.?

Onanimui

Onanimui portretas
NATO garbinga organizacija

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai. Apie ka Putinas gali kalbeti su Amerikos bybciulpiais is Pribaltikos? Geriausia ka gali padaryti Rusija tai nusluoti nuo zemes pavirsiaus nusususias atmatas. Amerika del to pirsto nepajudins, na, gal truputi paburbes del akiu. Duok Dieve kad Putinui ranka NESUDREBETU.

Artūras

Artūras portretas
Kaip jankis pasakys taip klapčiukai padarys !

Galerijos

Daugiau straipsnių