G. Nausėda: karantinavimo sąlygos turi būti griežtinamos

Grįžti į straipsnį

Nė velnio

Nė velnio portretas
Karantinavimo sąlygos turi būti ne griežtinamos, bet protingai diferencijuojamos. Kai kam reikėtų sugriežtinti, kai kam visai atšaukti. O štai apsisaugojimo priemonėmis vertėtų rimčiau susirūpinti.

Savivaldybesw

Savivaldybesw portretas
yra verksniu ir tinginiu buveines.Jiems, tokiems kaip Grublaiuskas, visada viskas blogai.Nes iki to buvo labai gerai.O dabar reikia ne tik pagalvoti, bet ir uzpakali pajudinti.

Q

Q portretas
Nekarantinuota gydytoja iš Šeškinės poliklinikos Virginija S. grįžo iš Kubos, bet dirbo su korona 5 dienas Kiek užkrėtė?

reikia

reikia portretas
Reikia,kad visi dirbtų ,bet nesipeštų...Opozicijai taip pat dirbti,o ne iš pašalies žiūrėti ...perversmų šiuo metu nereikia ...

Leonas

Leonas portretas
Koks, po velnių, karantinas? Čia karceris: prie gydytojų neprieisi, prie vaistų irgi - dvėskit namuose (taip rekomenduojama)...

Gal svarbiau ne politikavimas

Gal svarbiau ne politikavimas portretas
Galų gale baikit jūs šlovinti tą savo,nuo kurio jau bloga darosi,Verygą.Esat arba tie nuolatiniai samdiniai,arba visiški kvailiai,nesuprantantys,kad geriausias komplimentas jam būtų šiuo metu patylėjimas apie jį.Kaip ir apie aukštą ir gražų mūsų prezidentą.Ir dabar ne politikuoti metas,o protingai pagalvoti,kas labiausiai sugebėtų dirbti r kompetentingai,ir protingai.Nemanau,kad tokių nėra.

na

na portretas
sugriežtinčiau ponui Nausėdai irgi sąlygas, be kaukės susitinka su žurnalistais atstumų nesilaiko...kur tai matyta koks pavyzdys lietuvaičiams, mes tai "namų arešte"...

SPEC

SPEC portretas
Paprasykite pagalbos is ligoninese dirbanciu gydytoju higienistu epidemiologu, kurie atsakingi uz hospitalines infekcijas gydymo istaigoje.

Vilnietė

Vilnietė portretas
Užuojauta Verygai sveikatos ir stiprybės jam!!!!!!

chi - juokas

chi - juokas portretas
Liūdna, kai Lietuva neturi vado - vienas Veryga tik tvarką daro - kiti - "po šluota" tupi

Galerijos

Daugiau straipsnių