G. Nausėda pirmadienį išvyks į Davoso pasaulio ekonomikos forumą

Grįžti į straipsnį

Ekonm.

Ekonm. portretas
Nereikia važinėti po forumus o savo šalies ekonomikos problemas spręsti reikia vietoje ir dabar.Elrktros , dujų ,kuro kainų kilimas reiške netik Lietuvai bet visai Europai krachą.O mūsiškiai važinėja ir galvoja gal kas sušelps apsišikus su rusais.Priprate ,kad gautu is kazko kaip kažkada Lietuva melžė Vengrija ir kitos šalys derasi su Rusija ,taip ir turi būti,nesvarbu kad karas.Kodel kitų šalių tautos turi kentėti ,kad Putinas su žydeliu nesutarė.Beprotybė.Palaukite,nesuprantate kas gali būti rudenį ,dieve tu mano , idiotų banda valdo Lietuva.

Et

Et portretas
Davoso forumas tai ta vieta kur sprendžiama, kad a visus suvarut į karantiną ir kaip prisidengus žaliuoju kursu visus maksimaliai nuskurdinti. Galit neabejot po Šwabininkų forumo turėsim dar daugiau blogų naujienų. Antai Australijoj žmonės jau moka baudas už tai, kad savo žemėje augina daržoves.

DAVOSE EKONOMIKOS FORUME --be RUSIJOS

DAVOSE EKONOMIKOS FORUME --be RUSIJOS  portretas
nera ka veikt visiems ten susirinkusiems ,o rusai siuo metu uzsiieme --lupa skura xoxolu banderom..Taip kad tavo Nauseda tas vykimas y Davosa --tai eilinis kavuytes su brendziu pagerimas ,kaip lietuvisko Seimo snarglYnej - kaavYnej

Nauseda ...pasiiimk konservatdegenerata Kabyliu

Nauseda ...pasiiimk konservatdegenerata Kabyliu  portretas
jis rase knygai ,,,Kaip yveike krYZe Lietuvoj,,,, , bet tuo laiko jo y Davosa neysileido [ pasiunte nax...j vos prie duru Davose pasirode]o su tavim gal praleis -ir visas pasaulis tuomet aiskiai pamatys KOKI DEBILAI VEISIASI LIETUVOJ.

Emigr.

Emigr. portretas
Pagaliau Lietuvos reikalais susirūpino,kodel ne Ukrainos.Praradai tamsta pasitikėjimą Lietuvos žmonių.Kada bus išspręstas kainų augimas, galių pamokyti kaip sprendziami kitose šalyse,jie nesuka galvų o tiesiog kelią uždarbio lygi , socialinių išmokų,algas,pensijas , vaikų išmokas ,neišvardinsiu visas išmokas ,manau suprato te.Didina tiek % kad nebūtų skriaudos žmonėms ir galėtų be skausmo susimokėti.Taip turi būti ir Lietuvoje.Ne visi emigravo tik del pinigų ,prie pinigų kaip kam rūpėjo ir mokesčių sistema,ir kainos, ir darbdavių elgesys su darbuotojais ,atlyginimai ,įstatymai ,visa sistema .Taip kad ponas prezidentas turėtų suprasti, kad Lietuvos tauta ne šunauja,balvonai ar runkeliai.

na

na portretas
vienas didziausias lietuvos skurdintojas,net knygas rase kaip vaziuos i davosa,bet kaip nekviete jo taip ir nekviecia.dabar tur but kaso galva ir griauzia nagus kad musu Prezidenta pakviete.

Tikrai

Tikrai portretas
Žinau,kad ir konservatoriai ir laisvės partija tikrai jo nerinks,nebent į paskutinį turą patektų pasipūtęs povas ir policajus .

Gitana Nesėda

Gitana Nesėda portretas
Važiuoja šeimininkams subinę išlaižyt už tai kad mainais į lietuvių genocidą leido prezidentą pavaidinti ir savo naudai leido dirbti....

Kas, \\\\\\...//////

Kas,   \\\\\\...////// portretas
tą turistą rinks antrai kadencijai?,-nebent koncervai ar suklaidinti prpogandos,dar ir durniai.

Anonimas

Anonimas portretas
Nuoseda tikras Lietuvos turistas teisingai reikia naudotis proga nes kita kadencija gali liaudis ir neisrinkti i priezidentus sekmes jums turistauti o mes vargolei juk givename geroves valstibeja mus nieko ir daugiau ir nereikia amen

Galerijos

Daugiau straipsnių