Prezidentas G. Nausėda prisiekė Lietuvai: žada mažinti socialinę atskirtį

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Tikėjimas - privatus reikalas, BET - taip demonstratyviai tik vieną bažnyčią išaukštint (naudojantis savo tarnybine padėtimi) - tai jau ATVIRAS savo priesaikos SULAUŽYMAS! (pagonys (ir kitos konfesijos) jį PRIVALĖTŲ viešai apkaltint, bylą iškelt!)

Taigi...

Taigi... portretas
Palyginus su Grybauskaite,tikrai jis bus silpnesnis.Matosi,kad žmogus greit pakeis savo pažadus ir žodžius.Pasiekimai bankininkystėje-tai nepasiekimai valstybės valdyme ir politikoje.Ypač užsienio politikoje.

Julie Irwin

Julie Irwin portretas
Pradėkite uždirbti iš „Google“ $ 7385 - $ 8726 per savaitę, kad galėtumėte dirbti internete iš savo namų 2-3 valandas per dieną. Reguliariai mokėkite kiekvieną savaitę. Jums tereikiA kompiuterio, interneto ryšio ir šiek tiek laisvo laiko. Tai buvo tiesa ir visiškai pakeitė mano gyvenimą. Tai aš darau >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­hclub5.Com

taip

taip portretas
jam stiprybes ir Dievo palaimos kad zodziai isipildytu SEKMES kovoje su niekseliais.....

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Jeigu ŽODŽIAI taptų kūnu, Lietuva atsigautų, atsistotų ir būtų išdidi. Bet ar taip bus, kai visa Lietuvos antikonstitucinė valdžia net 85 kartus paklausta NEATSAKO: Ar dar gyva Deimantė? O liepos 9-ta jau tapo antikonstitucinės valdžios diena. ht*tp:/*/ww*w.ekspertai.*eu/liepos-9-ta-antikonstitucines-valdzios-diena/ ht*tp:/*/ww*w.ekspertai.*eu/smarviu-spektaklis/

r

r portretas
kam nepatinka LIETUVA ir jos prezidentai ir pilieciai, susikraukip camodanus ir волите в свою рашку!

to rasa

to rasa portretas
koncervai jega!

to ...

to ... portretas
koks pas pilieti tikejimas ten ir eina.

Rasa

Rasa portretas
PAMACIUS SALIA ADAMKEVICIU VISKAS AISKU

JONAS

JONAS portretas
LIETUVIAI VILTIS DURNIU MOTINA DAR 5METUS VAIKSCIOSIT SU MAKARONAIS ANT AUSU

kauniete

kauniete portretas
NERINKAU IR NEDOMINA VISU JU VIENODI PAZADAI NIEKO GERO GALE KADENSIJOS NESIGAUNA TIK ZMONIU NEVILTIS IR SKURDAS

bet idomu....

bet idomu.... portretas
"...1981 m. neišlaikęs matematikos egzamino ir neįstojęs į ekonomiką(?) Vilniaus universitete (VU), dirbo sanitaru Klaipėdos vaistų sandėlyje. 1982–1987 m(?). studijavo VU Pramonės ekonomikos fakultete. 1987–2004 m(?). VU Ekonomikos fakulteto dėstytojas.(?) 1987–1989 m(?). VU Ekonomikos fakulteto aspirantas..." Kaip? Jaunuolis, katyk baiges studija(1987 m), iskart galejo tapti-..VU Ekonomikos fakulteto dėstytojas...??Gal Kas zino ar pameno? -..5 vyd. mokykloj- jis ..buvo pioneris ir komjaunolis?

kaunietis

kaunietis portretas
melagis prezidentas. Kodel nemokejo NT mokescio uz savo nama? Kodel nuslepe namo tikra kaina? Tai kaip galima patiket tokiu prezidentu?

...

... portretas
ACH: "Iškilmingame parlamento posėdyje naujasis šalies vadovas padėjęs ranką ant Konstitucijos prisiekė būti ištikimas Lietuvos Respublikai ir Konstitucijai, sąžiningai eiti pareigas ir būti visiems lygiai teisingas" - VOS spėjo prisiekt, IR - iškart tą priesaiką SULAUŽĖ!!! Nes pas mus NĖRA Valstybinės religijos, tikėjimas - privatus reikalas, visos religinės konfesijos prieš įstatymą lygios, BET - vos pažadėjęs būt VISIEMS lygiai teisingas, IŠKART (Valstybės sąskaita!) patraukė į Katedrą taip vienai iš religinių konfesijų suteikdamas prioritetą, kažkuria prasme jai suteikdamas valstybinį statusą. O tai - demonstratyvus Konstitucijos pažeidimas, ATVIRAS jo ką tik duotos priesaikos SULAUŽYMAS.

Jule

Jule portretas
Mazink mazink ta atskirti bet pradek nuo saves ...imk algos minimuma....vazinek savo masina i darba ...is algos uzsipilk benzino ..o kiek liks skirk naslaiciams. O cia butu geras pavyzdys butum geras ir mylimas prezidentas....pamegink irodyti kad galima is minimumo isgyventi...

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
VĖL MELUOJA

Kęstas

Kęstas portretas
Iš kur pinigai? Mes, lietuviai, esame drąsūs. Kas be ko. Žiūrėk, ką mes tiek metų darom krūmuose, būdami šauktiniais. Atrodo, kad va, tuoj tuoj užkaposime Rusiją... Bet šiaip jau mes nesame proto bokštai. Tai parodo grafikas, demonstruojantis, kiek mes gauname atgal, konkuruodami Europos mokslinių darbų rinkoje mūsų protiniais sugebėjimais. Atgal gauname žymiai mažiau (apie du kartus mažiau), negu sumokame. O estai gauna žymiai daugiau (virš dviejų kartų daugiau), negu sumoka. Išeina, jog mes duodame pinigus estams, kad jie galėtų užpatentuoti naujų tyrimų rezultatus ir mums po to tų patentų panaudojimo rezultatus pardavinėtų. Mums belieka tyliai bezdėti krūmuose. Sako, kad nebezdėti yra nesveika. (Duomenys cituojami iš: Nature 569, 472-475 (2019).) Ką daryti? Bezdėkime, bet nors neatiminėkime lietuviškus pasus iš tų mokslininkų, kurie dirba Vakaruose. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Taip, taip

Taip, taip portretas
Mažins socialinę atskirtį: didins mokesčius truputį daugiau nei minimumą uždirbantiems ir mažins bankininkams. Ir dar biedniausiųjų mašinėles apmokestins, kad nebeturėtų kuo į darbą nusigauti.

Neburnokite

Neburnokite portretas
Dziaugtis reiketu turint Prezidenta , kilimo is Klaipedos. O kaip bus, dar viskas ateityje. Tikekimes geresnio, atejo nauja karta, nepamirskite, kad seime tebesedi sovietinio -komunistinio kirpimo Klaipedos isrinktieji , o kas tokie, visi zinote, taigi reiketu patyleti.

pensininkams

pensininkams portretas
atskiros kapinės .................

Janice Mitchell

Janice Mitchell portretas
„Google“ sumokėjo už kiekvieną internetinį darbą iš namų nuo 15000 iki 33000 dolerių per mėnesį. Mano jaunesnysis brolis buvo be darbo tris mėnesius, o ankstesnis mėnuo jo čekis buvo 29952 JAV doleriai, dirbant namuose 4 valandas per dieną, o pajamos gali būti dar didesnės laikas ... Taigi aš pradėjau >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.W­o­rkLinks3.Com

Klp

Klp portretas
Pažadai, pažadai, pažadai. Pažadukų valstybė, pažadukai politikai. Tokių, kurie veikia ir nuveikia, o ne žarsto pažadus - vienetai. Deja - paveiksliukas toks pat pažadukas kaip ir likusi armija prasibrovusi prie lovio..

Ekspertas

Ekspertas portretas
Faktas kad išlaikytinių nepritrauks prie vidurinios klases, o tiesiog užsmaugs vidutines pajamas gaunančius žmones tam kad vidutiniokai pritaptu prie išlaikytinių. Ps vidutiniokai tai iki 3k euru per men uždirbanti šeima

ozas

ozas portretas
Tai gal maziau pirks auksiniu saukstu ir kasmyro vilnos koiniu is /'' broileris & nota bene''/ firmos uz auksine kaina? labai abejoju, zydai sito neleis.

Hmmm

Hmmm portretas
Viskas puiku,bet nuo jo gintis ar nuo okupantų jankiu ,ar nuo tų kurie Lietuva išlaisvino nuo fasistu ,negerbsiu tavęs prezidentė jeigu parsiduosi jankiams ir remsi fašistinė Ukraina pamirštamas savo tauta.

Galerijos

Daugiau straipsnių