G. Nausėda ragina Baltarusiją užtikrinti laisvus rinkimus

Grįžti į straipsnį

G

G portretas
Pulk pirmas sveikit Lukašenka

Gal reikėtų

Gal reikėtų portretas
paraginti Lietuvos valdančiuosius ir patį save užtikrinti laisvą nuo partijų įtakos ir tam tikro kontingento juodųjų Užnugario veikėjų LIETUVOS TEISĖSAUGĄ? O tai ir kriminalai paleidžiami iš teismo salės ir Jurbarko sadistas lieka nubaustas tik formaliai ir Masiulis vaikšto laisvas laukdamas senaties. Jau nekalbant apie abejotinų sandėrių bei galimų samokslų rengimą kaimyninėse valstybėse..

Augis

Augis portretas
Kaip mūsų vadovai sureikšmina, net šlekštulis ima, žiūrėkit savo reikalų, kad kuo daugiau naudos išgauti iš visų situacijų Lietuvai,. Reikia pritraukti parems o ne klausyti ožio arba amerikosu sapalioniu, o tai grynas narcizai darželis, cirkas ir tiek.

taip

taip portretas
daugelis kom teisus nekisk savo nosies i kitu reikalus nes atrodai kaip pajacas sedintis ir kalbantis tik del ivaizdzio o geriau rask bendra kalba del pigesnes elektros /runkeliams/ nes kiti visi jau gyvena /geroves/ saly tai pasirupink savais o svetymais pasirupina linke .....

O tai jeigu

O tai jeigu portretas
bus nelaisvi rinkimai tai ar Lietuvai nuo to bus blogiau?

tu Nauseda pasisteng uztikrint LIETUVOJ

tu  Nauseda  pasisteng uztikrint LIETUVOJ  portretas
LAISVUS IR TEISINGUS RINKIMUS ,o ne kaip visados uzpirkus VRK ,ziniasklaida gaidzio wilimorus , MG Boltik aferiugas pajungus ..... kad laimetu konservatlyberastiniai degeneratai....

kaunietis

kaunietis portretas
Būkit geri nesikiškit į svetimos valstybės vidaus reikalus, išsispręs ir be mūsų pagalbos, jei jau nešoka pagal es pidarų dūdelę tai jau diktatorius.

Batia, \\\\\.../////

Batia,   \\\\\...///// portretas
Jis tikras Prezidentas turintis savo teisingą tvirtą nuomonę,ne ožyno pastumdėlis.Lietuvai tokio Prezidento.

Nervas to Keistas...

Nervas to Keistas... portretas
Negražu...

Klaustukas

Klaustukas portretas
Nereikia makaronų. Laisvi rinkimai tai, kai yra išrenkamas Vakarų liokajus. O mums kas iš to? Mergos bus gražesnės ar libido stipresnis?

Keistas

Keistas portretas
prezidentas ,kisasi i kitos salies vidaus reikalus.

Galerijos

Daugiau straipsnių