G. Nausėda ragina Jungtines Tautas padėti spręsti migracijos krizę Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

Andrius

Andrius portretas
Žodžiai ramūs, logiški ir teisingi. Tik kad tos „jungtinės“ tautos pačios kuria tuos konfliktus, susitaria, pasidalija įtakos zonas, veikia davo interesams, draugai nesipriešins draugams dėl mažos šalies skriaudimo.

Beprotis konservatorius

Beprotis konservatorius portretas
Kuriems velniams toks prezidentas, kuris Lietuvoje nieko negali? Vien šiltnamyje gyventi.

Gėda

Gėda  portretas
Bailys Nausėda neparagino JAV ir NATO nepradėti naujų karų Pasaulyje. Juk dėl JAV ir vasalų kaltės griaunamos valstybės, atsiranda skurdas ir pabėgeliai.

Sako \\\\\.../////

Sako  \\\\\...///// portretas
prezidentas 'įstumtas' laz'koncernių į kampą.jei taip tai jau ne prezidentas,o tai siūliukais valdoma lėle.

Bandymas papūsti prieš vėją

Bandymas papūsti prieš vėją portretas
Tuščias reikalas,eilinis pirdalas vandenyje,visi paliekami patys spręsti savo problemas nekreipiant į nieką dėmesio,nes kol sulauksi paramos jau bus šaukštai po pietų,taip kad ir neteisėtoje migracijoje reikėtų viską daryti griežčiau o ne laukti kol pradės byrėti manai iš dangaus,ir mažiau verkšlenimo dėl tų briuselinių žmogteismių,patys į save tegul pasižiūri.O šitus priplūdusius kuo greičiau pas Merkel,dar ten jų reikia,kol kas tegul džiaugiasi.

KRIZES NERA, VALDZIOJE YRA DEBILU !

KRIZES NERA, VALDZIOJE YRA DEBILU ! portretas
Sita problema galima lengvai isspresti... Atleisti uzsienio reikalu ministra, nesipykti su kaimynais (Baltarusija, Rusija) ! Ir prezidente, jus zinojote, kad lietuvos kariuomene dalyvavo ,,taikiam misija" Irake ! Lietuvos kariai su Amerikieciais (vadinami sajungininkai) Irakoje buvote OKUPANTAI ! O dabar verkslenat pries visa pasauli ir prasote pagalbos.... O Irakieciams Lietuvos delegacija su anuku reikejo pasiusti N..ui ! Nes sajungininkai zude ju piliecius ir tipo ivedinejo ,,demokratija" !

Anonimas

Anonimas portretas
Tai sapnas ar realybė ? 2050 metais gyvensim komunizme.

Tankas

Tankas portretas
Ir kas iš to?

Tryda \\\\\.../////

Tryda  \\\\\...///// portretas
Pristūmus į kelnes per vėlu pampersų jieškoti.

Galerijos

Daugiau straipsnių