G. Nausėda: reformos Ukrainoje turi būti sistemingos ir negrįžtamos

Grįžti į straipsnį

ar tokios kaip šitos, drauge jankių okupantų nuosėda?

ar tokios kaip šitos, drauge jankių okupantų nuosėda? portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

...

... portretas
Ach - Ukraina buvo gera kol Janukovičius flirtavo su ES, ir jokių reformų nereikėjo; kai Janukovičius Vilniuje atsisakė pasirašyt Ukrainos pardavimo akto, sulaukė Maidano ir... prasidėjo visos tos velniavos; kokių čia dar 'reformų' mes iš jų reikalaujam?

ALGIS

ALGIS portretas
Baikit pamokslauti kitiems , kai pas mus BARDAKAS ANT BARDAKO , KORUPCIJA AUKŠČIAUSIUOSE VALDŽIOS SLUOKSNIUSE .

Kęstas

Kęstas portretas
Prieš 3000 metų planetą „iš esmės pakeitė medžiotojai-rinkėjai, ūkininkai ir ganytojai“. "Žmonės iš esmės pakeitė mūsų planetą daug anksčiau, nei manyta iki šiol, ketvirtadienį pranešė pasaulinė archeologų ekspertų sambūris. Žmonės ūkininkavo, degino miškus ir ganė ožkas, avis ir galvijus. Maždaug 1000 m. Pr. Kr., kai Majų civilizacija augo Mesoamerikoje ir Zhou dinastijos pradžioje Kinijoje, tai, ką autoriai apibūdina kaip intensyvų žemės ūkį ar nuolatinį žemės dirbimą, buvo „paplitusi veikla daugelyje planetos regionų, kur ji vis dar praktikuojama ir šiandien“." Dabar mes Lietuvą verčiame negyvenama dykviete, taigi, keičiame į priešingą pusę. Žmones išstumiame į emigraciją. Derlingą dirvožemio sluoksnį naikiname, chemijos pagalba augindami tik grūdus eksportui. Miškus irgi iškertame eksportui. Kaip tas dar Nausėda čia kažkokių grybų randa? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Laura

Laura portretas
Jokinga Lietuva padeda integruoti Ukraina į Europa :)))

kluovnas

kluovnas portretas
ananimai jau mirsti is bado ,tai vaziuok pas putinoida ,ten tave pamaitins ir pagirdys varkselis lietuvos nabagelis mirstantis

Gitanai

Gitanai portretas
nemegdziokim globalpolitikos kuri keiciasi ar turi tiksla imperinio masto mes jau buvome 1 tai nekartokim tu paciu klaidu nors mes ir priklausomi nuo tu specpolityniu mankurtu bet nors nevaidinkyme .gelbetoju/ kurie tik parodo niekinga prisiplakelio statusa o p linkevyc pasimete savo politmastymuose o megdziojimas svetymu nuomoniu jam garbes neprides kaip buv. komsomolcui.....

Anonimas

Anonimas portretas
Man nusispjaut ant Ukrainos. Save žiūrėkim....

Anonimas

Anonimas portretas
Vot suskis. Tu padla RUPINKIS Lietuva, jos ubagais ir mirstanciais is bado pensininkais, o ne Ukraina. Islenda kruvinas LIBERASTO SNUKIS is Amekos ir Skandinavijos bankininku subines.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Uvaga, uvaga. Pavojus. Kai reformos vyksta be pertraukos valstybė netenka stabilumo ir galų gale žlunga. Kai apie reformų turinį nekalbama, o tai reiškia, kad G.Nausėda kalba EZOPINE kalba. Sakau, kad Lietuva yra naikinama ČEKISTAMS valdant ir patenkant į valdžią pagal antikonstitucinį Seimo rinkimų įstatymą, kurį 1992-07-09 priėmė signatarai ir pasirašė V.Landsbergis. Turi būti "vienas rinkėjas - vienas balsas".

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
JAV SUBINLAIŽIAI....................

Kęstas

Kęstas portretas
Pentagono atstovas pasisako apie dirbtinio intelekto naudą kare. "„Grįžtant prie šio laiko ir sprendimų ciklo klausimo, o aš neturiu laiko prabangos, valandų ar dienų priimti sprendimus, gali būti sekundės ir mikrosekundės, per kurias dirbtinis intelektas gali būti panaudotas mūsų konkurenciniam pranašumui“, sakė Pentagono jungtinio dirbtinio intelekto centro (JAIC) oro pajėgų direktorius generolas leitenantas Jackas Shanahanas. Kinija ryžtingai siekia tapti pasauline dirbtinio intelekto lydere ir dėl didžiulės stebėjimo infrastruktūros visoje šalyje sugeba surinkti daugiau duomenų, kad galėtų panaudoti ir patobulinti dirbtinio intelekto galimybes." Ką apie tai galvoja Lietuvos valdžia? Lietuvos valdžia perka vis daugiau ir daugiau stebėtinai brangių lengvai šarvuotų lengvųjų automobilių, perkrikštija juos iš "Boxerių" į "Vilkus", sodina į juos vis daugiau ir vis jaunesnių kvailiausių (nesugebančių nusiplauti) Lietuvos vaikų. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Lietuvis

Lietuvis portretas
Daugumai litovcų,prezidento isvaizda buvo pagrindinis kriterijus balsuojant.Tsakant -glušai.

o hohooo

o hohooo portretas
o kodel Nuoseda ant taburetes uzlipes?

Pritariu

Pritariu portretas
Gerai pastebejote, ,,prezidentas'' pakabintas ant senu marionetes virvuciu. Nelaukite nieko naujo naivuoliai prabalsave.

ICIKUI

ICIKUI portretas
matomai iš pavydo toks komentaras? gera išvaizda niekam niekada netrukdė..mūsų prezidentas 55m bet savo išvaizda rodo pavyzdį daugumai jaunų nupilvėjusių vyrų, kurių pilnos gatvės.. p.s.o tas klounas prieš mūsiškį kaip peliukas.....

Icikas

Icikas portretas
Musu abrozdelis pozuoja.Vienintelis teigiamas bruozas

Galerijos

Daugiau straipsnių