G. Nausėda skeptiškas dėl nuleistos kartelės rinkimams: bus daugiau chaoso

Grįžti į straipsnį

Tai gal atvirkščiai,

Tai gal atvirkščiai, portretas
privers ir rinkėjus labiau pagalvoti už ką savo balsą atiduoti ?! Dabar kaltinami tik Seimo nariai ,bet juk jie PATYS ten nenuėjo ir į kėdę neatsisėdo ! Kita vertus , ir KITOSE partijose yra protingų žmonių ne tik tradicinėse ,kurie per tris dešimtmečius gerokai ir pabodo kai kurie veidai ,ir išsisėmė -liko vien ginčai !

...

... portretas
ACH, Now'Sėduk, ir vėl vapeni pagal 'konservų' dūdelę, vėl pats galvot atsisakai: "Mažesnis (nei 4 ir 6 proc. – ELTA) kartelės mažinimas reikštų, kad einame tuo keliu, kada Seime atsiras dariniai, kurie smarkiai destabilizuos valdančiosios koalicijos veiklą ir sukels dar daugiau chaoso" - tai kad kaip tik ATVIRKČŠIAI. Nes - va KOKIĄ sumaištį Seime dabar kelia pralošę 'konservai', kurie vis tik SUGEBĖJO uzurpuot balsus, gautus ne jų, o atiduotų už 'kartelės' nepraėjusias 'partijas'; AIŠKU kad tą 'kartelę' nuleidus 'konservams jau būtų riesta TIEK tiesiogiai (sumažės galimybių svetimus balsus pasisavint), TIEK ir netiesiogiai, nes Seime padaugės demokratijos, sumažės 'konservų' (šiuo atveju) sumaištį kelt. Taip, gal tiek sunkiau ir 'valstiečiams' taptų, BET: juk 'Politika tai kompromisų menas', ir tuomet tik padaugėtų daugiau kompromisų, daugiau būtų atsižvelgiama į ŽMONIŲ nuomones, prie ko čia kažkokių 'lyderių' veikimas tik savo klapčiukų skaičiumi.

pagaliau

pagaliau portretas
Tegul putoja konservai, greitai ir 3 procentų nesurinks...

niu

niu portretas
Gerai kad nuleido kartelę, i seimą ateis naujo gal būt jauno kraujo žmonių su savi įsėjos, o tai ta sena pelkė jau dvokia...

Ok

Ok portretas
Bet tie visi runkeliai .nukvake kirkilininkai tikiu ir tiek nesurinks .Jų valdymui ateina mirtis.To ir likiu.

jo majo

jo majo portretas
Na prezidentas aiškiai parodo savo kryptį -seka polikarpovnos pėdom, puola valdančius... gaila... vėl rimkimuose į prezidentus - suklydom

Gaila,

Gaila, portretas
kad prezidentas vis labiau krypsta i socdemu ir konservu puse, reaguodamas teigiamai i ju kurstymus ir santazus.Matyt ir jam geriau butu, jei seima valdytu liberastu, koservu ir socdemu monolitas.Vel vyskas vyktu sklandziai ir ramiai.Kaip vyko 30 metu.Ir vel butu kuriama elito ir siu partiju gerove.

ALKA

ALKA portretas
I seima ateis daugiau ŠUKŠLŲ ir PURVO

butent -,,,,nuleidus karteles,,,

butent  -,,,,nuleidus  karteles,,, portretas
visokios lyberastines sutves kuriu dabar prisikineta ant kiekvieno kampo pagal kiekvieno agrasto norus, turincios gaujoj ne daugiau 0,1.... 0,3% tampa ,,,poLYtine jega besidrabstancia fekalijom ir trugdancia bendra darba ... , kaip taisykle sios ,,,,partijos,,, persoke ,,,nuleistas kartele,, neturedamos politines paramos ir palaikymo JA suranda uzsienyje pagal Soroso globolistine kosmopolitine tolerastiska LGBT orentacija, yra ju apmokami ir vygdo lietuvoje ardomaja iskrypeliska veika , priesiska tautos norams ,valiai ir tautos sprendimams....

???

??? portretas
Manau, senos nupušę, apsivogusios partijos bijo konkurencijos, o gal kaip tik reikia šviežio "kraujo' ir naujų minčių į tą užsistovėjusią pelkę....

Jerunda. Nuomonė

Jerunda. Nuomonė  portretas
Nuleidus rinkimų kartelę, bus dar didesnė jerunda, seime bus dar gražiau. Sako, prileisk valstietį nuo žagrės prie valstybės vairo, tai pridarys tiek jerundos-košės, kad neišsrėbsi.

manau

manau portretas
Aš manau , kad spręsti rinkėjams ,o ne 30 metų užsisėdėjusiai politinei - biurokratinei nomenklatūrai. Kažkam nepatinka rinkėjų valia?

rv

rv portretas
Visu pirma reikejo uzdrausti vienam asmeniui kandidatuot ir vienmandatei ir partijos sarase. Dabar nepraejo vienmandates praslinko pagal sarasa. bet jei negavai pasitikejimo vienmandatei tai vadinsi nesi vertas tos kedes. Bet kiaules nuo lovio nenuvarysi!

as

as portretas
Demokratija nugalejo,saunu

Galerijos

Daugiau straipsnių