G. Nausėda: nelegalių migrantų iš Baltarusijos problema yra visos ES problema

Grįžti į straipsnį

Tsakant

Tsakant portretas
Mes prišikom, o jūs valykit, škia...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tai yra sveiki ir normalūs žmonės. Jie nori pravažiuoti pro Lietuvą. LR neturi jokios teisės juos stabdyti, izoliuoti ir pelnytis iš jų melždama pinigus iš ES biudžeto. Bandymai gauti papildomus milijonus už LR piliečius, išsikėlusius į ES valstybes, kur sočiau, galima nieko nedirbant iš pašalpų metų metus neblogai papramogauti, nepavyko. JK ir kitos valstybės išsiuntė visus LR piliečius atgal pas mus - štai, pasigrožėkite, už kokius buvo papršyta daug pinigų - asmenys parazituojantys nedarbingi. Dabar kita išmetimo banga, metami lauk tie, kurie dar kažką užsienyje dirbo, bet paseno, pasiligojo ir į jų vietas priimami nauji, sveiki ir ne iš Lietuvos. Jie grįžta su keliais eurais ir tai yra jų kokių 16-10 metų "uždarbis", jų tarpe daugybė itin prasigėrusiųjų, narkomanų, luošių su išsigimusiais vaikais, kurie niekada nei mokytis, nei dirbti negalės visi ant Lietuvos biudžeto užmetami, bus išlaikytiniai. Todėl migrantai iš Irako, Irano tikrai nebus naujas pasipelnymo šaltinis.

butu

butu portretas
pats laikas atsisakyt europaslaugu ir imtis patiems salies vidaus poreikius tenkint ir neisileist jokiu pabegeliu tuo paciu apvalyt valdancia sias strukturas nuo neteisetu lgbt is ibroveliu ir ko gero nebe povilionio is sionkubos saikos ir daugiau vadovautis tautos nuomone kuri visa is ???? yra teisi nes pats blogis jau save demaskuoja tai garbingai pripazink imdamasis veiksmu be jokiu /patareju/ nes tie tokie patys kaip ir visi ....?;;;

Anonimas

Anonimas portretas
ES reikia uzversti pabegeliais kad pi.de.r rezimas uzdustu.. Turkija yra saunuole kad melzia pinigus is ES isgamu

AŠ portretas
Tverti siena turi ES pinigais.Jie atsakingi už migrantus.Lietuvoje jie neužsibūs,o keliaus toliau.Bus ir tokiu kurie žudys,ir kenks ES.Ifr tai daryti reikia skubiai kol visas Yrakas nusuplaukė.O daugeli bematant siūsti atgal.Jei turėjo 6 tūkstančius euru sumokėti vedlaims tai pinigų turi.

Ps.

Ps. portretas
Bendra politika, o pasėkmės tik Lietuvai? JTO turėtų numatyti pabėgėlių sugrąžinimo galimybes, nes priešiška pusė, pabėgėlius gali naudoti kaip kenkimo būdą.

Loni

Loni portretas
Kiek žinoma, anksčiau Baltarusija sulaikydavo emigrantus, o dabar Lukošenkos įsaku (ir teisingai) tegul LT patys kovoja su juodsnukiais. Mūsų valdžia tik konfliktuoti teišmano.

J

J portretas
O tai ko tas musu 0 linis prezidentas vaziuoja nelabai suprantu jeigu musu prezidentas nepadaro tvarkos mafijinej vyriausybej tai viliuosi jog nutekejusia Pavilionio informacija ivertins kaimyniniu saliu teisesauga juk jotubej galima grozetis apgailetina Pavilionio kalba manau suprato labai gerai baltarusija jog 3 metus stengtasi sukelt chaosa turwtu but geda ir musu prezidentui nes nemanau kad nezinojo pavilionio ir mafijines vyriausybes saikos planu nes ir pats kele vejus

Atmintis.

Atmintis. portretas
Sūris už dyką tik pelėkautuos. Neperseniausiai krykštavo,kad už kiekvieną emigravusį LT pilietį ES atseikėjo po 500 Eur. Metas atidirbt už tokį dosnumą ir nėr ko virkaut,gerb.Prezidente.

DIDELIAM JUSU DZIAUGSMUI

DIDELIAM JUSU DZIAUGSMUI portretas
JAU ATSISAKE LUKOSENKA LIETUVOS. IR PASAKE SU SAVO SANKCIJOMIS LIETUVA PATI SAU PERSIŠOVE KOJA. 2019M.NETEKO 15 MILIJONU PELNO. LANDSBERGIO DARBELIAI. IŠRINKO LAISVES PARTIJA SU LANDSBERGIU IR JAU VIENI NUOSTOLIAI.

bumerangas

bumerangas portretas
Va ir dingo Lietuvoje demokratija ir žmogaus teisės. Nenori valdžia priimti taip lauktų pabėgėlių. Tai pamoka kad nereikia kištis į kaimyninės valstybės vidaus reikalus, nereikia kurstyti neapykantą ir nesantaiką. Tai tik pradžia. Lietuva dar neteks baltarusiškų prekių tranzito.

O ką čia aptarti?

O ką čia aptarti? portretas
Kaip kuo daugiau praleist per sieną, kad kuo daugiau iš ES galėtume prašyt pinigų?

Pilietis

Pilietis portretas
Siena normalią statykite,nes jau greitai bus per vėlu.

Galerijos

Daugiau straipsnių