G. Nausėda su žmona vyks vizito į JAV

Grįžti į straipsnį

C

C portretas
O kas neleido grybauckaitei su zmona skraidyt

Anonimas-

Anonimas- portretas
stribo ar kompartorgo vagies palikuonis dergiantis dorus zmones?o gal eilinis vatnykas trolis

P.S.

P.S. portretas
"prancuzu pirma "ledi" Savo makarona i lova sugulde.. kaj - jam buvo tik- 17 metu, o jai buvo- 39 m!! Ar, taij NORMALU??

to AS

to AS portretas
o kas "negerai su dizaino" pas Nausedene? Normali moteriske, gyveno su savo vyra, turi vaikus.! Na, o kiek "vaiku turi" ta- sena ,buvuse LR 'prizidenke" dalia G??

Anonimas

Anonimas portretas
Lekia Skandinavu banku Chalujus pas bosu bosa i Washingtona del instrukciju daryti revoliucija Baltarusijoje. Gaus cemodana doleriu Batkos opozicijai. Ne be reikalo Amerikos shakalai sukinejasi aplink Baltarusija. Komuniste Grybauskaite su Vakaru Europos gauja sukele pilietini kara Ukrainoje. Adamkevicius Gruzijos agresija pries P.Osetija ir Abchazija. Dabar eile Nausedai baltarusiu krauju apsitaskyti. Lavonais pasmirde Lietuvos prezidentai ....

AS

AS portretas
Prezidentienei reikia gero dizainerio ,kad papuostu.Kad neisjuoktu kaip Prancuzijos ponios.

...Normalu, kad su žmona! Taip ir turi būti.. ??

...Normalu, kad su žmona! Taip ir turi būti.. ?? portretas
"Normali vyrai, i... komandiruote, su savo "samovara" - nekada nevazioja":))

Pilietė

Pilietė portretas
Manau per anksti į tą Ameriką važiuoti.Nėra reikalo pas dauną prezidentą skubėti.Amerika skolinga Lietuvai uji yra nesumokėjysi mokesčių už padarytą biznį su neišduotom vizom .Žmonės stovėjo eilėse tūstantinėse prie JAV ambasados Vilniuje,mojėjo už vizas o jų negavo.Kada šis bus paaiškinta Lietuvos visuomenei,kodėl taip pasielgė JAV ambasada Vilniuje.Nepamiršime mes aferistų .

vizorius

vizorius portretas
Gal nepavadins Trumpas STUPID,kaip grybe.Normalus zmogus Prezidentas,seima,zmona,taip ir priklauso.Ne taip kokia senmerge juokint svieta.SEKMES.

Pritariu

Pritariu portretas
Normalu, kad su žmona! Taip ir turi būti

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
ir Grybauskaitė savo vojažus pradėjo labai kukliai-net skrido ekonomine klase. Šitas drąsesnis, tai ir žmoną su savimi tempiasi

Galerijos

Daugiau straipsnių