Sureagavo į skandalą: G. Nausėda ir konservatoriai „grąžina“ G. Pangonio paramą

Grįžti į straipsnį

nuomone

nuomone portretas
Pasirodo koks nedraugiskas tas Pangonis ,visus opozicionierius reme ,Skvernelio ne .Manau viskas ima aisketi ,kodel - Atsakymas su,, mentu''saziningu nesusitarsi

suregavo y skandala

suregavo y skandala portretas
Nauseda ir konservatoriai ,grAzina,, Pangonio duota jiems KYSY...

Vladas

Vladas portretas
Nu va koks lanzbserginio kelmo atžala: lygiai ,kaip ir anas prispaustas žiniasklaidos už neteisėtą sklypo Žvėryne prichvatizavimą,pardavė jį ir dalį pinigų išleido atminimo asmeninei lentai užkabinti ant Infekcinės ligoninės sienos! Tai kiblianagiai...

BAISUMAS

BAISUMAS portretas
Matosi koks skaidrumas yra musu respublikoje tvarkant pinigines lesas. Pirmiausia nusiperka seimunus,netgi prezidentus,o tada tai jau daro ka nori su pajamomis is verslo.Ir tiek metu visa tai vyksta- is po kilimelio tukstanciukai dirba ,kad kazkoks reikalingasis atsisestu i seima ar i prezidentura.O toliau jau viskas vyksta savaime- tik eiliniam Lietuvos zmogui tai nebelieka nieko- tik sausas duonos kriaukslis.Juk patys tokia sistema ir susikure,ji jau 30 metu mus spaudzia- o tie kurie viska pradzioje gavo dykai -dabar varo atkatus.Kada pagaliau isigales istatymai,kad visi saziningai atsiskaitytu valstybei- o tik tuomet tauta pasijus geriau,nes biudzetas bus surinktas,ji bus galima perskirstyti.

NUOMONE

NUOMONE portretas
Neskubekit grazinti pinigu ,nes ko gero ,jeigu isaiskins, kad Lietuvoj tokiu remeju ,kai Pangonis simtai kurie reme 30 m.opozicija ,tai ko gero liksit su terba ir lazda ,svetur dar ir kalejimo sulauktumet

BABA

BABA portretas
STAI KODEL NEGALI KELTI ALGAS TIEK KIEK ZMONES NORETU ,NES SLEPIAMI MOKESCIAI MILIJONAIS ,OKIEK DAR TOKIU PANGONIU LIETUVOJ?

"dedule"

"dedule" portretas
turi asmenini prezidenta,kisenini.

kaip supratau \\\\\\....//////

kaip supratau   \\\\\\....////// portretas
Nausėda-koncervai "grąžina"-dvyniai.Tai vot,kas mus valdo........

Davatka \\\\\.../////

Davatka   \\\\\...///// portretas
-----Koncervai-islamas,dvyniai.

jo

jo portretas
Tam su "UŽUOJAUTA" Ar tik nesi konserwatoriška žiūrkė? Neramios dienos ar taip :)

To>Užuojauta nevykėliams< \\\\\.../////

To&gt;Užuojauta nevykėliams&lt;  \\\\\...///// portretas
-----Nustebau,atsirado 1 protingas daunas,o kiti VISI durniai.Žmogeli,kol nevėlu gydykis.Tik didžiausias durnius galvoja,kad visi durniai,o tik jis vienas protingas.Didžiausias išprotėjimo laipsnis,vargiai medicina bepadės.

Užuojauta nevykėliams

Užuojauta nevykėliams portretas
Bandžiau tarp ,,komentarų''surasti bent vieną protingą pasisakymą straipsnyje išsakytoms mintims,bet,pasirodo, tuos vadinamus komentarus rašinėja tik neturintys ką veikti bukapročiai.Tiesiog įdomu,kokio amžiaus tie nedidelio protelio norintys bent tuo parodyti esą kažkur egzistuojantys bent už interneto ribų.

Green Pepper

Green Pepper portretas
Kad žmonės reaguoja, sveikintina. Blogiau, kad jie absoliučiai nesuvokiantys politikos pradžiamokslio: kas yra viešai deklaruota parama, rėmimas. Jie sugretina tai su kyšiais..... Kyšiai yra nematomi ir labai retai ...nutveriami, Nepuldinėkite Prezidento- jis elgiasi garbingai, Bilotaitė elgiasi panašiai,,, O štai senas, , pasimetęs Kongas- meras elgiasi keistai. Jis nedaro jokio judesio, nors rėmė Prezidentą, ėjo įsikibęs į Jo Ekselenciją su atlapotais marškiniais per inauguraciją . Vienas toks apšiuręs- ne pagal protokolą. Jis ima, kai tik duoda parama, rėmimu, susižavėjimu... Savo šeimos džiazui oficialiai per VšĮ paima kartu su jauna žmona už vieną vienintelį festivalį metuose!. Jis gali pagroti su visais, ypač prieš rinkimus, su Simonu Donskovu- taip pat. Bet atiduoti pinigus, kurie seniai ... išleisti?. Ne jam , tikrai ne Jam

tai LIBERALŲ ir k g e b i s t ų atstovės ČMILYTĖS

tai LIBERALŲ ir k g e b i s t ų atstovės ČMILYTĖS portretas
atsidėkojimo " DARBAI" žmonėms, kurie juos i š r i n k o prie VALSTYBĖS LOVIO. ---ŽMONĖS !-kiek dar ilgai rinksime l i b e r a l ų nusikaltėlius--atstovauti MŪSŲ interesus.? Tai viena iš p r i e ž a s č i ų , kodėl gyvename SKURDE.--nors ir pavėluotai, visgi-- A T S I B U S K I M E !!!

idomu

idomu portretas
Gražino visą "paramą" gautą per pastaruosius 10 metų ar tik paskutinę dėžutę nuo brendžio?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai tarybinis paveldas,tik intelektualiai vadinamas;kyšis-parama,pavogė-susikombinavo,ir pan.,juk ir užimti kokią vadovaujančią vietą be pažinčių neišeis, įstoti į mediciną taip pat,o čia jau vokelis su"parama" ...Taip ir sukasi tas pats ratas,kaip ir socializmo sistemoje,tik kam tas gudravimas.

Anonimas

Anonimas portretas
ar galima pasitiketi KYSININKU prezidentu?

Nuomonė

Nuomonė portretas
dėl valstiečių gautos paramos iš pono V.,buvo sukeltas toks skandalas iki pasitikėjimo ir darbo praradimo, o šiuo atveju užtenka tik grąžinti? kyla klausimas dėl ryšių su gavėjais ir pasitikėjimu nuo prezidento,konservatorių iki mero ir t.t visi buvo finansuojami,ar ne?

Anonimas

Anonimas portretas
Jei ne ta Klaipeda tai ir butu pinigeliai negrazinti,tai tokie musu isrinktieji,prezidentai ir kiti.Pasiklausykit Youtube apie musu"teisesauga"

Vot tas, \\\\\.../////

Vot tas,   \\\\\...///// portretas
-----"rėmimas" ir parodė išrinktūjų ir už borto likusių veidą.Dabar pilnai aišku,kas mus valdo ir kas ruošės i valdyt mūsų brangią Lietuvėlę.Viskas perkama ir jokio sąžinės graužimo........................

Ingida, ku ku

Ingida, ku ku portretas
O garsioji simonyte? Jai irgi buvo skirta berods 1500 euru parama.

DEmokratija

DEmokratija portretas
Visos paramos, pradedant ES ir baigiant pa(n)goniškomis, kvepia kriminalu, tačiau Lietuvos Respublikos generalinis prokuroro uoslė to kvapo neužuodžia. Gali būti, kad kas nors remia ir prokuratūrą.

pasipiktinusi

pasipiktinusi portretas
Ministrui Narkevičiui prezidento ir opozicijos lipdomos,,nuodėmės,,tai smulkmė prieš Kuršių marių tratintoją ir tų ponų rėmėją Pangonį.Skuba ponai gražinti niekšams pinigus ,kurių dėka ropoja į valdžią.O ar Prezidento negydo mgboltikos kurlianskinis gydytojas?

Klausimas

Klausimas portretas
O ką tas institutas ištyrė, kokį indėlį įnešė į banditų demaskavimo procesą? Jie kažkuo užsiima, tik kokia iš to nauda, niekas nežino. `.

Rašo: \\\\\..../////

Rašo:   \\\\\....///// portretas
------Stalinas,Bucharinas,dar gal Berija.Nereikia-Baltarusijoj visus pastatytu Batia prie sienos,ir kas šiko į marias,ir kas papirktas tylėjo.Vot kokio prezidento, šiandien Lietuvai reikia.Sveiku protu nesuvkiamas padarytas NUSIKALTIMAS.

....

.... portretas
konservuotu kurvu kysininku lizdas....

to "negaliu patikėti"

to &quot;negaliu patikėti&quot; portretas
pasiskaityki apie "Napoleono" kompleksą, o dar nuplikimas... o dar tie Muko batai...

zigmukui

zigmukui portretas
tai ir daužyk, pradėk nuo savo plačiasnukės dukros nukakoto veido spalvos ir kibiro dydžio anūkės feiso, paskui pereik į "viskantuko" apkvaišusį snukį ir pabaigai trenk pats sau - plaktuku, žinoma, bet tiks ir žarsteklis, o kai išgražinsi savo visus plačiasnukius bei save - nurimsi ir be vodkos

prezidentas Nuoseda -grazino

prezidentas Nuoseda -grazino  portretas
gauta su konservais KYSY....Och ir graziai pradeda prezidentavima svedisku banku klapciukas.....

Kęstas

Kęstas portretas
Ar dabar reikia grąžinti? Landsbergiai kurstė atskiras visuomenės grupes protestuoti su žvakutėmis ir pralaimėjo. Nes Lietuvos Prezidentas pasirašė sekančių metų biudžetą. "Tuo metu opozicija ragino Prezidentą vetuoti biudžetą, tikindama, kad valdantieji, jį patvirtindami, „nesilaikė įvairioms visuomenės grupėms duoto žodžio dėl tinkamo finansavimo“." Finansavimas niekada nebus visiems tinkamas, nes tam niekada neužteks pinigų. Įdomu, kad vagių karalienės Mortos vadovaujami Landsbergiai, išvogę Lietuvą, dabar bando kurstyti Lietuvoje neramumus, nes po jų vagysčių valstybėje liko mažai pinigų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
prie sienos Lietuvos žemės naikintojus

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Nusipelno pilnos bausmės ir tie, kas atsukinejo vamzdžius, kad tekėtų nuodai į marias, ir tylėjo!!!!! Kad visiems būtų pamoka! O gal atsilieps ir kitų kompanijų darbuotojai, kurie tikrai darė taip, kaip darė grigeo darbuotojai. Prisipažinimas atleidžia nuo maksimalios bausmes

Ligonis

Ligonis portretas
iš kokiu pinigėliu dabar Klaipedieciai klausysis dziazo ir balsuos uz liberalus

Anonimas

Anonimas portretas
Ko jus kabinejates prie doru lietuvisku verslininku patriotu. Cia rusai santechnikai isitaise CBK - GRIGEO su Putino nurodymu sukinejo kranus, o valytoja ant zekso stovejo. Vot, RUSAI KALTI cia visiems aisku.

Anonimas

Anonimas portretas
Kysininkai landzberginiai ir Nuoseda ,,grazino,, kysi Pangoniui. Svolociai kas ikiso nosi i GRIGEO reikalus. Vagiu ir kysininku valdzia pradedant rastininku baigiant prezidentura. Ziureki, kaip graziai kysius vadina -- PARAMA.

GAL

GAL portretas
o gal VYcka, dėl LIETUVOS labo numes 5 limonus PLIUS :)

Runkelis, \\\\\.../////

Runkelis,  \\\\\...///// portretas
----mentui duotu kyšį 3 eurus-gautu 5 metus (kaliuzės).O čia?????????????????

teisinė valstybė,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

teisinė valstybė,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ portretas
------paėmiau kyšį,kilo skandalas,gražinau,švarus.Ir taip elgias mūsų Prezidentas??????????? Viršūnė.

Negaliu patikėti

Negaliu patikėti  portretas
kokią dovanėlę klaipėdiečiams ruošė liberalusis Gentvilas . Jei teisingai supratau , jis kol buvo aktyvus Klaipėdos miesto tarybos narys , o liberalai nesusipykę dėl kandidato į mero postą , bendravo su " Grigeo " vadovu Pangoniu . Matyt bendravimas buvo " naudingas" nes Gentvilas ,tapęs seimo nariu pasiūlė , kad tos taršios įmonės , kurios nėra prisijungusios prie miesto valymo sistemų , galėtų prisijungti su 50 % nuolaida mokesčiui už valymą . Tą skirtumą 50 % apmokėtų kiti vartotojai ? !!!!! Na , pone Gentvilai , " ačiū " už meilę verslui . Tik kodėl mes turime būti verslo įkaitai ? Gerai , kad " valstiečiai " pasipriešino šiai pataisai . Matyt todėl Gentvilas ir reiškia pretenzijas ministrui Mažeikai ? Nepavyko atidirbti " grigeo " išlaidų ? Klaikuma ką daro liberalieji ..

Joo

Joo portretas
Tai Nausėda ir savo postą privalo gražinti, nes pergalei naudojo labai nešvarius pinigus iš aplinkos teršimo!

konservatoriai už k į š i o ėmimą.

konservatoriai už  k į š i o  ėmimą. portretas
turi būti n u b a u s t i. --Pvėluotas kyšio GRĄŽINIMAS neatleidžia nuo a t s a k o m y b ė s. Jeigu taip , tai ir E .MASIULIS grąžintų iš MG Baltik gautą KYŠĮ -- būtų "švarus ir išvengtų t e i s t u m o.

taigi

taigi portretas
Prajuokino populistinis cirkas. Kodėl paslaptis kokius politikus, partijas, organizacijas ar renginius finansavo liūdnai pagarsėjusi įmonė per pastaruosius 10 metų, konkrečiai - datos ir sumos. Tai greitai atskleistu korupcinę schemą su aukščiausio lygio asmenimis, "patriotiškais" veikėjais ir partijomis, o kol kas dziazuokit su kvapeliu.

Anonimas

Anonimas portretas
o pvm sumoketas nuo sitos sumos ar cia juodais moka

Kodeksas \\\\\..../////

Kodeksas  \\\\\....///// portretas
-----Pangonio "parama" pinigais,Nausedai,koncervams,liberastams ir kittims įžymiems veikėjams,tai užslėptas- KYŠIS.Ta "paramą"gavę turėtų atsakyt pagal įstatymą,o ne tik gražint kyšį.

kada zarnaliugos ismoks lietuviskai

kada  zarnaliugos  ismoks lietuviskai portretas
rasyt , nieks negrAzina kaspinais skolos....o grazina....atiduoda,,,...

cirkas ..........

cirkas .......... portretas
prabudo ''sąžinė'' ............. kapeikas grąžins , rublius užmiršę .................

Paulius

Paulius portretas
Tai gal ir kiseninis MG baltic (liberalu-konsetvatoriu partija) aplinkosaugininkas grazins Stumbro buteli? Kiek dar konsrtvu s. valstieciai isvalys?

zigmas

zigmas portretas
mano, laisves kovose uzgrudinta nuomone.... reikia pradet snukius dauzyti,,,,,ir tiems kas dave ir tiems kas eme..... ir net nesiaiskinant. o tai tuoj parasys RUSAI KALTI ir viskas tuom ir baigsis

Klaipedos merui

Klaipedos merui portretas
Gal jau laikas zmonelei irgi grazint pangonio bapkes??!!!

Ei, gandragalvių kandidatai

Ei, gandragalvių kandidatai   portretas
Pasekit Nausėdos ir konservatorių pavyzdžiu. Perveskit iš Pangonio gautus pinigus Kuršių marių ir Baltijos jūros tyrimui. Ar ir toliau, kaip su kelių asfaltavimu, aiškinsit kad nieko nežinot, nematėt, negirdėjot?

...

... portretas
cha cha etatinis trolis islindo

Bravo Nausėdai ir konservatoriams

Bravo Nausėdai ir konservatoriams   portretas
………………….

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
O, kada gandragalvių kandidatai grąžins Pangonio paramą? ........Tie veikėjai vadovaujasi principu „pinigai nekvepia“. Dėl jų ir nuotekų smarvė, ne smarvė.

O KODĖL

O KODĖL portretas
Prezidentas nutarė "paramą"grąžinti simboliškai?Ar tai reiškia,kad 4000€ gautų rinkiminei kompanijai,oficialiai buvo tik "simbolinė"sumelė,o buvo dar ir kita nesimbolinė dalis?Skamba dviprasmiškai ypač kai čia pat ir konservatoriai figūruoja,nors vakar daugelis speliojo tai kas gi tas stogas po kuriuo nuotekos teršė Lietuvos marias.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokios tautybes tas pangonis?

Anonimas

Anonimas portretas
Tiesa, o Alytaus katastrofos kaltininkai jau pasodinti?

Anonimas

Anonimas portretas
Stai taip visokie nusikalteliai ir remia musu valdzia. Kada tai bus uzdrausta?

Neatsitiktinumas, \\\\\.../////-----

Neatsitiktinumas,   \\\\\.../////----- portretas
-----kad koncervus rėmė pinigais,kitaip taip ilgai nebūtų šikęs į marias.Turėjo STOGĄ.Manau Mažeika prakiurdė tą stogą,už tai nori išvyti iš ministro posto.

jOANA

jOANA  portretas
Kur tas veikėjas kur degino alytaus miesto centre padangas sukėlė gaisra apnuodijo žmones kurie tikrai greit susirgs vėžiu Kur ir kodėl tylima ir slepemas

onute

onute portretas
ACH TU PANGONI ACH TU SUKČIUSDEL PINIGĖLIU TERŠIAI MARES NUSISPJOVEI NET ANT VAIKU KURIE IŠ MARIU MAUDYNIU BUDAVO IŠBERTI TIURMOI TAVO VIETA PAPIRKINĖTOJAU KORUMPUOTAS NIEKŠAS

O kiek Lietuva \\\\\.../////----

O kiek Lietuva   \\\\\.../////---- portretas
kenčia lianzborgų klano jungą???????? Kada baigsis??????????????.O dėl Pangonio nežinau,sušaudyti per daug gerai,neskausminga.

kauniete

kauniete portretas
Gal Nausėda pasakykit tautai kodėl taip puolet Narkevičiu gal tie kurie norėjo nupirkti kauno pastatus irgi jus rėmė o Narkevičius pamaišė norėjot ji pašalinti kaip čia yra už gera darba žmogus metamas pačio prezidento lauk nors neturit tokiu teisiu lietuva jums ne UABS o lietusos valstybe kuria valdo seimas

Nieko sau parama konservatorei

Nieko sau parama konservatorei   portretas
Andrikienei EP rinkimuose 8500 eurų ?

Buharinui

Buharinui portretas
Jei gerai pamenu, tai Stalinas tamstą sušaudė.

natalija

natalija portretas
PANGONIS TURI BUTI TEISIAMAS PINIGĖLIAIS NEATSIPIRKSIT

NA NA

NA NA portretas
užskaitom ,akciją ,žiurkės bėga iš skęstančio laivo ,ankščiau ar vėliau ,tai būtu išaiškėję ,todėl yra užbėgama į priekį ,buvę draugai nelaimėje pirmiausia paliekami ,landsberginiams tai įprasta ,kas paneigs ,kad landsberginiai kartu su liberastai ne melžė įmonių ,nes tai jų šėryklos ,,,sėkmės ,bus dar visko ,tokių pangonių šėryklų yra ne viena , kurios šeria landsberginius ,,,,

Artūras

Artūras portretas
Mikė-Melagėlis slaptas konservų klapčiukas !

Bucharinas

Bucharinas portretas
Štai kur vagių ausys išlindo ! Tie keli oficialūs tukstantėliai tik aisbergo viršūnėlė. Stalino laikais tas pangonisas ir visi jo paremti įvairių rūšių kandidatai jau po dviejų savaičių būtu sušaudyti.

Artūras

Artūras portretas
O vokelyje irgi grąžino ?!

Niu , o konservatorių

Niu , o konservatorių  portretas
remiama Šimonytė ? Negrąžino ? :))

Galerijos

Daugiau straipsnių