G. Nausėda susikirto su R. Juknevičiene: aistras įžiebė jų susitikimas

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kur nori dirbti pasaulio kompiuterinių specialistų dauguma? "Nepaisant ne pačios geriausios skaitmeninimo reputacijos, pagal apklausą Vokietija yra viena iš patraukliausių pasaulio kompiuterinių specialistų darbo rinkų. Taigi trečdalis tik 27 000 apklaustų pasaulio kompiuterinių ekspertų buvo pasirengę atvykti į Vokietiją dėl darbo, penktadienį sakė konsultacinė kompanija „Boston Consulting Group“. Ji sukūrė studiją kartu su „Stepstone“ darbo platforma. Dar populiaresnės yra tik Jungtinės Valstijos: apie 40 proc. respondentų gali įsivaizduoti, kad ten dirbtų. Trečioji vieta - nuvykti į Kanadą. Taip pat populiarus yra Australija ir JK.

Kęstas

Kęstas portretas
Tarp kompiuterinių specialistų, tyrime dalyvauja duomenų rinkimo ir analizės sričių specialistai, taip pat vystytojai ir programuotojai. Vokietija taip pat gali konkuruoti populiariausiais miestais: po Londono ir Niujorko Berlynas laikomas trečiuoju populiariausiu miestu, kuriame dirba kompiuteriniai ekspertai. Ketvirta ir penkta - Amsterdamo ir Barselonos." Dabar ir Lietuvos geriausiems specialistams aišku, kur pabandyti išvažiuoti. Sekmės. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kownas

Kownas portretas
Konservai eilinį kartą parodė savo veidą.Jie tiesiog tokie yra,kitaip negali. Šimonytei nėra jo išsisukinėti.Reikia Tatai ranką bučiuoti.Antraip bus "padėta į vietą"

...

... portretas
Nepamirškim FAKTO kad "Moterys meluoja geriau". O jei tai dar 'konservė', tai jau tikri vartai į pragarus.

Vanga

Vanga  portretas
Tai jau visiems smegenis išplovė? Gal nematėte Miliūtės video įrašo su Nausėda dar gerokai iki rinkimų , tik jau ne suši bare ,o bibliotekoje? Būtų ėjęs su TS-LKD, bet vėl ten kažkas neišėjo... Su tokiais tipais visad reikia daryt įrašus, ne jie jau išmokę bankuose ir iš MP keisti nuomonę ir meluoti kasdien.

Sylvia Andrews

Sylvia Andrews portretas
„Google“ už kiekviena menesi už darba internete sumokejo nuo 18000 iki 25000 doleriu. Paskutini menesi aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandu per diena. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

Vilius

Vilius portretas
Šimonytė: "Visgi rinkimuose kandidatuoju aš, Ingrida Šimonytė, ne TS-LKD partija". Neišpasakytas naivumas! :) Net parsidavus už 330 000 eurų.

voll

voll portretas
Kur tik ta ponia prasisuka, ten nesusipratimai, skandalai, įvairūs kaltinimai ir t.t. Kandidatui į Prezidentus siūlyčiau nekreipti dėmesio ir eiti pirmyn, nes gal jų tokia taktika, kad išmušti iš pusiausvyros ir įtraukti į ginčus

Manau

Manau portretas
Jeigu ta konservatorių partija nors kiek save gerbtų,tai tokios,kaip Juknevičienė būtų senai pašalintos iš tos partijos.Deja,ji ir toliau pliurpia nesąmones ir teršia partijos vardą.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tai gal jau visi,kurie nori suprato,kad konservatoriai blogybė.Nausėda jau pradėjo pabrėžti,kad jo pranašumas prieš Šimonyta tas,kad jis nepriklauso jokiai partijai(nors tai dar klausimas) ,ir jaučiasi,kad norėtų pasakyti,kad nepriklauso konservatorių [partijai.Net Šimonytė drįsta teigti,kad gėdijasi konservatorių partijos.Nemanau,kad nors vienas doras,sąžiningas ir aplinkoje susigaudantis žmogus,gali teigiamai atsiliepti ,apie konservatorių partiją.Ja palaiko,tik tokie patys išverstaskūriai.

Anonimas

Anonimas portretas
ta BOBA isvis BE SMEGENU !!!!!!!!!!

iš dviejų BLOGYBIŲ-- renkuosi NAUSĖDĄ,

iš dviejų BLOGYBIŲ-- renkuosi  NAUSĖDĄ, portretas
kuris nėra SUSIPANČIOJĘS su jokiomis GRUPUOTĖMIS. Konservatorių atstovė Šimonytė būdama fin ministre SUTARTINAI su konservatoriais-- a p i p l ė š ė pensininkus ir kitus gyventojus, dabar siekdama prezidento posto, niekaip NEGEBA sąžiningai TAI pripažinti- įvairiomis MANIPULIACIJOMIS ,bando suklaidinti gyventojus. Tai rodo , kokia NESĄŽININGA ir m e l a g ė yra ŠIMONYTĖ. K A U N I E Č I A I ! --- n e r i n k i me konservatorių M E L A G Ė S ir nesąžiningos AKIPLĖŠOS, ---savo balsus atiduokime už N A U S Ė D Ą !

Kaunietis

Kaunietis portretas
Po šių faktų, pakeičiu nuomonę. Dabar galutinai. Nepyk Ingrida, kad antrame ture balsuosiu už Gitaną. Ne tą kompanija pasirinkai. Akivaizdu, kad už tas babkes kurias tau jie paaukojo reikės atidirbinėti. Gitanas šiuo atveju švaresnis. Telaimina ji Dievas.

Patarimas

Patarimas portretas
Ponui G.Nausėdai,nesivelti su rusai puola žmogumi į aiškinimus,nes šita rašyti ne vienam akis kabinėjosi ir niekada atsakomybės neprisiėmė,o tuo labiau Prezidento finišo tiesiojoje,juk partija paaukojo jos kandidatavimui 330000tuk.eurų,tai kažkas už juos turi atidirbti?

Aiva

Aiva portretas
Ponas Nauseda vis pabrezia kad neturi jokio rysio su konservatoriais tai kodel kvieciasi i paximatyma ponia Rasa

dėdė Steponas

dėdė Steponas portretas
Žinant Juknevičienės elgesį praeityje, didelė tikimybė, kad ji meluoja

komsomolkes

komsomolkes portretas
dar atsimename senus laikus, atsimename ir uolias, energingas, superaktyvias, akylas komsomolkes, kurios net ryskkesnius lupu dazus pastebedavo, pranesdavo kad nusipirkai is kazkur grazius batelius

Martha Daniels

Martha Daniels portretas
„Google“ už kiekvieną mėNesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių. Paskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų per dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradėti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

Pensininke

Pensininke portretas
Ingrida, bet kodel jusu sekme labiausiai dziaugiasi senasis Landsbergis? Ar jis nemate kaip jo mylima Grybauskaite vadovavo su visa konservatoriu partija. Jus dabar viena kad ir su sava komanda turesite paklusti konservatoriu nurodymams. Manau, kad siuo atveju geriau Nauseda, o jo kalba patvirtins darbai

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Vistiek Degutiene geriausia

Anonimas

Anonimas portretas
Jukneviciene nemirs uz Lietuva.Karo metu pakels sparnus ir isleks kur geriau.Ne vienas taip padare sededami valdzioj.Ji tik isleks surikt mus puola.Pati tegul eina kariaut su Lansbsrgiu.Turbut ginklo neislaikys ir atsispaudimu nepadarys ir per pelke atsiprasant tokie ponai nebris uzsimete krepsi.

na

na portretas
Dabar ten like visi vienodi,nauseda naujas apie ji maziau zinom,gal del to teigiamesnis,slykstu taip aiskintis,varyti vienas ant kito,kuris dabar meluoja,juk abu prie valdzios,abu uz ta lietuva zada atiduoti viska,bet vienas meluoja,kuris

to Vero

to Vero portretas
Rašydamas (a) labai teisingai suklydote: jei kas ir gali numirti už Lietuvą, tai tikrai jūsų nurodyta Rada, bet ne Rasa. O štai tokiais šlykščiais savo pasisakymais, skirtais artėjančiam rinkimų finišui, nešvariais metodais, "pasidrabstymu" purvu ir "pasitapšnojimu" Pakso aptartu š..." , ji pasirašė nuosprendį europarlamento rinkimuose. Gal ji dar ir mano, kad gali pretenduoti į europarlamentarės postą, bet aš - baikit, nemanau...

Netinkami abu pretendentai, bet

Netinkami abu pretendentai, bet portretas
Juknevičienė yra pabaisos etalonas mano akyse. Fuij.

Anonimas

Anonimas portretas
kieta komjaunuole raudona

T

T portretas
Eikit gandu ieskotojai po velniu

Vatnikas runkelis kolchoznikas sunauja

Vatnikas runkelis kolchoznikas sunauja portretas
Ponas Vera issiplauk burna, nes smirdi. Rasa pasiruosusi uz Lietuva numirti? Cia paskutinis anekdotas? Jau galima juoktis? O jeigu rimtai tai nei jai nei Lansbergiui nereikes, nes jie per minute pakeis spalva. Sita tai jie sugeba ptofesionaliai.

Anonimas

Anonimas portretas
Žodis konservatorius verčia vemti....

Vero

Vero portretas
Saunuole Rasa. Msn tik keista, kai atsirado tiek daug vistagalviu, kurie stiklinio sultnamio seimininku patikejo. Gal cia tik jo tas slykstus sunekas loja, psivadines ivairiais vardais? Rada is viso yra saunuole, ji daug nuveike tautos labui, atlaike AT blokada, pasiryzusi ir mirti uz Tevyne. O cia kazjokie sunekai pries ja loja, jums dar isgamos, kolchozniku ir stribu palikuonys, patyleti ar dar geriaubutu, jei ne ms rankos nudziutu, tiems, kurie pries Rasa pasisako. Palaikote bankininka, susiliddziusi stiklini siltnami gal uz jusu palukanas? Paziurekit i jo snuki, slkstus melagis, ne kuek neabejoju, kad liepe Usacja pasalint is partijos, zino, kad su Usacku jam nera ko rungtyniaut, Usackas butu pirmam ture laimejes. Visiskai neti nkamas buti prezidentu, arogantiskas melagis. .

Stebina Nausėda

Stebina Nausėda  portretas
Gal žmogus pervargo nuo rinkimų kampanijos maratono? Darosi panašus į Karbauskį, kuriam kiekvienas pirstelėjimas sukellia isteriją. Nesolidu.

nesvarus zaidimai

nesvarus zaidimai portretas
kokius zaidimus zaidzia kauno diena su laikais?????Bijo parodyti daug neigiamu laiku apie konservus, bijo zmoniu nuomones, kas ten toks asaba, kkuris cia taip gudriai sugalvojo ir zaidzia nesvaru zaidima, tada isvis panaikinkit komentaru skilti

konservai

konservai portretas
Toks ir yra tikras konservu veidas, tokie jie visi kaip ir ju rasele, visos priemones pateisinamos tikslui pasiekti. Yra dar naiviu zmoniu, kurie galvoja ir tiki siais tartiufais, apsaugok mus viespatie nuo tokiu konservu

Anonimas

Anonimas portretas
karinga moteris nemaloni jukneviciene gerkle paleidzia net vargsas nauseda neatlaike.kareive su inteligentu

Tik už Nausėdą

Tik už Nausėdą portretas
Kad tai bjaurybei teisingai atsikirto

to Lagerfeld

to Lagerfeld portretas
Nebijok, drasiai pasakyk - juknevičienė - be konkurencijos šlykščiausia

Lagerfeld

Lagerfeld portretas
Pati bjauriausia Lietuvos boba. Be konkurencijos.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Nieko Nausediene turi suni , pabuciuos suniui i subine ir kaip nors istvers

Rikas

Rikas portretas
Nemalonus siurprizas . Dvikova tik dėl savo "tiesų" ???

Nieko baisaus

Nieko baisaus portretas
Pavasaris, tai gal dar daugiau aistrų bus... Sunku bus Nausėdienei...Dieve, kiek jai teks atlaikyti...

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
UZ DEGUTIENE !!!!!!!!!!!!!!!

mini spektaklis

mini spektaklis portretas
kad liaudis balsuotų už Nausėdą. Bet didelio skirtumo tarp šių kandidatų nematau, balsuosiu už abu.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Ar krauju nebuvo ?????

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
kažkas neadekvataus...

kgb

kgb portretas
koncervatoriu sutve , didziausia lietuvos nelaime...dauguma ju uz grotu turetu sedeti. o apie lansbergius isvis kalbeti nesinori,nieksai kokiu reta...

Vilnietė

Vilnietė portretas
Tą pabaisa vėl išlindo nėra Skverelio tai puola Nausėda tą rusė nelaiminga

Nieko naujo fronte

Nieko naujo fronte  portretas
Konservatoriai moka loti....įkąsti.....jų hobis....

Da

Da  portretas
taip matosi kokie fokusai , daromi, kiša visokius pagalius ir gėdos neranda ,ir pasakas kuria sakydami kad ponai valdžios nenori, aiškiai matosi,nausedos antro turo laimėjimo, ir bijo ,ir loja,

cha cha

cha cha portretas
Konsrvatnyku komsomolkai-aktyvistei neislaike nervai. Gerai kad neikando.

Anonimas

Anonimas portretas
Jo cia bus grazu.Vienas apie kara kitas apie pinigu kieki kalbes.

Vargšė Lietuva

Vargšė Lietuva portretas
O čia tai geras! Iki kokio lygio smuktelėjo ponia Juknevičienė!

Melissa Carillo

Melissa Carillo portretas
„Google“ už kiekvieną mėnesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių. Paskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų per dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradėti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

Anonimas

Anonimas portretas
Zmones rytoj 9 val.ziurekit laida NUODA TIESA, kaip uzrase s....u pirstu RUTAI JANUTIENEI ,TIKRA KARO MINISTRE fui,fui,fui.

Baisu

Baisu portretas
AR PONAS NEZINO PRISIMELAVUSIU KONSERVU,GERIAU PRISIMENA DIEVO ISAKYMU,IR PAKEISTI PARTIJOS PAVADINIMA, TIK NE KRIKSCIONYS.

kibis

kibis portretas
velnio isvarymas prasidejo? konservatoriu rupestelis auga

chi - juokas

chi - juokas portretas
Kai vyras susitinka su moterimi ir...nieko "nepadaro" - konfliktas neišvengiamas - kvepia Mitju

Galerijos

Daugiau straipsnių