G. Nausėda kreipėsi į Europos Parlamentą: turime stiprinti sankcijas Rusijai

Grįžti į straipsnį

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Kadre Lietuvos prezidentas kaip ŠVENTASIS SU ŽVAIGŽDUČIŲ AUREOLE , taip kad konservams nepatarčiau spjaudytios su JUO ..

O

O portretas
pAseda_fu...

Menkysta prezidentas

Menkysta prezidentas portretas
Butu gerai su homofobijai irgi risti, ar ne, nauseda?

ciupt uz vadziu vel viskas is pradziu

ciupt uz  vadziu vel viskas is pradziu  portretas
,,visu geroviu,, lietuvoje kurejas Nauseda ,vel grieztina sankcijas rusijai , [ amerikonas iki tokio laipsnio sankcijjas rusams sugrieztino ,kad siuo metu jau desimtys JAV banku ankrutavo ...kiti dar laukia savo eiles] Europa anot Nausedos per ziema ramiausiai be ,,,rusisku,,, duju isgyveno ir ateity isgyvens[ net neuzsimindamas apie tai ,kad savo rezervuarus visa ES uzsipildzius buvo rusiskom dujom dar pries pradedami skelbt sankcijas , o dabar amerikonams ir norvegams susprogdinus Nord Stream linijas --duju negaus ir sekancia ziema visiems ES kules atsals.] o Nuoseda toliau savo gerovines tiesas pliauskia ir organizuoja sankcijas rusijai...beje lietuviskas Gazpromas taip pat [ nors ir sankcijas rusams ypis.......o bet naudojo ir pirko rusiskas dujas su Naussedos zinia]

senis

senis portretas
tai kad nuo europinių sankciju rusija klesti o ne skursta ,taip kad jūsų sankcijos durniam parodyt kad kažka darote,,o rusų valdomas prekybos centras mere žemuose paneriuose lobsta.

Anonimas

Anonimas portretas
Nausėda serga rimta PARANOJOS FORMA. Vien tik įkyrios mintys kankina šį žmogų..Jis VISIŠKAI nesuvokia realybės ir nuolat kliedi..KODĖL JUO NEPASIRŪPINA ARTIMIEJI...O pasaulio politikai jau seniai jo svaičiojimus nepriima už gryną pinigą ir gailisi jo...

Keisti

Keisti portretas
tie musu savizudziai "vadovai". Tegu patys ir zudosi uz JAV interesus,o ne mums toki likima prisaukineja!

NAUSĖDA...

NAUSĖDA... portretas
Stiprindamas sankcijas Rusijai tik nepridirbk į kelnes. Kuo mažesnis kiemsargiukas tuo garsiau loja. Tik iš to rezultatų - absoliutus nulis. Tik toliau stumia Lietuvą į prarają. Baisiausiai tai, kad tuo pačiu provokuoja trečią pasaulinį karą Europoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Tas Nausėda ko gero serga psichine liga vadinama kai žmogų kankina nevykdomas idėjos...pavyzdžiui. nuskristi į mėnulį

Arijas

Arijas portretas
Plesti ES, tai isileisti kremliaus orkus i savo teritorija. Vyti lauk visus imigrantus is gudijos ir maskolijos, jokiu slavisku ir pravoslavisku saliu ES!

wikipedia

wikipedia portretas
1981 m. neišlaikęs matematikos egzamino ir neįstojęs į ekonomiką Vilniaus universitete, dirbo sanitaru Klaipėdos vaistų sandėlyje. 1982–1987 m. studijavo VU Pramonės ekonomikos fakultete. 1987–2004 m. VU Ekonomikos fakulteto dėstytojas. 1987–1989 m. VU Ekonomikos fakulteto aspirantas. Socialinių mokslų daktaro disertaciją tema „Pajamų politikos kryptys infliacijos ir stagfliacijos sąlygomis (Lietuvos pavyzdžiu). 2019 m. laimėjo Lietuvos prezidento rinkimų II turą.

anekduotas

anekduotas portretas
nusedo gintana ant pimpio

Efektyvu?

Efektyvu? portretas
Siaip rublio kursas kyla, susikure naujas aliansas BRICS, taip kad tos sankcijos neefektyvios Rusijai

ArunaS

ArunaS portretas
Jeigu ne LIETUVA ir jos šviesuoliai - py***c visam "demokratiškam" pasauliui.

buves respublikos skaitytojas

buves respublikos skaitytojas portretas
europines "vertybes" kurias siekia sunaikinti rusija - pedofilizmas, transgenderizmas, globalizmas.... bet gitana su pedalu zelenskiu gina sitas "vertybes" kaip be ju gyvent? :DD

tomas

tomas portretas
anukas nutare paailseti, todel dave nuliui sadanije, parekauti apie sankcijas?

Turbūt

Turbūt portretas
Papasakos apie sėkmingą antros pakopos pensijų aferą

Varo nauju

Varo nauju  portretas
Selfiu pasidaryti savo instagramui

Geriausia Parama

Geriausia Parama portretas
tai visu rusu grazinimas is europos,kurie atvyko i ja karui prasidejus ir karas pasibaigtu greitai .

Galerijos

Daugiau straipsnių