G. Paluckas apie konservatorių siūlomas Tūkstantmečio mokyklas: tai blogis

Grįžti į straipsnį

Tam cha cha

Tam cha cha  portretas
ir vėl tu ,nelaimėli ,savo bėdas ir neapykantą skleidi į eterį ? Lūzeris lieka lūzeriu , o jei dar nelaimingas , tada lieka cha cha cha ir liberalkonservyno kaliošų dūmai .

Nemėgstu paluckinių

Nemėgstu paluckinių  portretas
Bet šiai jo minčiai pritariu . KURIE TĖVAI norėtų , kad jų vaikas keltusi 5 ryto ir važiuotų į mokyklą ? ! Atsipeikėkite ! Ir taip tie vaikai " padusę " , o dar atsikėlę paryčiais ! Kokie mokslai ir jų " kokybė " ? Man dzin mortų ,,Tūkstantmečių vizijos , man rūpi mano vaikas , jo mokslai ir jo SVEIKATA .

Pamastymas

Pamastymas portretas
Labai teisingas straipsnis.Tik miesto žmonės gali jį neigti,o kaimo gyventojams tikrai nepavydžiu.Dabartinė valdžia žino,kad bemokslį daug lengviau išnaudoti ir valdyti,to ir siekiama..Tik kažkodėl nepagalvojama,kad viskas automatizuojama,kompiuterizuojama,o bemoksliai tokių įrengimų nemokės valdyti.Vaikų gerovė dabartinei valdžiai nerūpi,nes kai kas jų neturi,o kitų jau užaugę

piletis

piletis portretas
mano nuomone ,vien siam amziui socdemai valdzioja buvo 16metu , o mokiniai tapo berasciais m okyklos pustustes ,o kalti lieka koncervatoriai ,-kur logika drg.socdeme

Išeitis paprasta

Išeitis paprasta  portretas
Jei dirbančių tėvelių patogumui yra savaitiniai darželiai, tai prie tūkstantmečio mokyklų privalėtų būti įrengti savaitiniai bendrabučiai. Kur problemos?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kremliaus šunaujai reikia lygiavos – visi ubagai, visi bemoksliai.

Tai jus galvokit koks vaikas norės keltis 5val.ryto

Tai jus galvokit koks vaikas norės keltis 5val.ryto portretas
Kas turi pinigų leisti į privačias mokyklas ir ne visi vaikai protingi. Vaiką prikels anksti ir veš 1val. Į mokyklą, o po mokyklos MIEGANTĮ NAMO. LYGINA SU VAKARIETIŠKA SISTEMA.

> Tam raudoniesiems komunistams

>  Tam raudoniesiems komunistams portretas
Naudojiesi kitų mintimis. Pats galvoti nesugebi. Aiškūs debilizmo požymiai.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kokia valdžia tokia ir liaudis

???

??? portretas
nesuprantu kame problema.Kas išgali,naudojasi privačia medicina,mokslu,daržęliais.Kas neišgali,naudojasi valdiškomis įstaigomis.GAbus vaikas bus gabus ir valdiškoje mokykloje,o debilas bus debilu ir privačioje.

>ne i tema

>ne i tema portretas
Toks greitas sureagavimas i komentara buna tik tada, kai kas ima rasyti pries vatinoidus, putleri ar kitas iskrypeliskas temas... :D Tai kai ir issidavet "pupuliukai" kgbistinisi... :DDD

ne į temą

ne į temą portretas
ne debilams suprasti

Ne i tema

Ne i tema portretas
Nesuprantu, ko tas "slepetinas" loja ant lietuviu tautos, lazdavoja pries korupcijos klana nusistaciusius zmones, palaiko iskrypeliu judejima ir t.t.? Kas jam suteike Balticum kanale tiek laiko? Kas finansuoja si issisokeli? Po tusciu dezuciu skandalo, sis "veikejas" turetu visiskai dingti is eterio...

Arturas

Arturas   portretas
Šviesiausios mintys gimsta toli nuo miestų monstrų ir nuo mokyklų skruzdėlynų. Pasiskiepykim nuo tamsos tinklą audžiančių ir pasipelnymo siekiančių kliedesių.

Tam raudoniesiems komunistams

Tam raudoniesiems komunistams portretas
Drąsiai parašei apie koncervatorius nebijai paduos jie tave teisma.

Anonimas

Anonimas portretas
31 metai negali nei tevai ramiai gyventi, nei mokiniai mokytis, istisime reforma . Bet viskas ne kyla bet smunka zemyn, Lavinimas, auklejimas, mokymas.gyvenimo lugis, Sveikata jaunimo vis prasteja.Iki ko davarys ta sali sitie nemastantys nevisprociai

To reikėjo ir tikėtis...

To reikėjo ir tikėtis... portretas
Tikrai taip,vienur mokytojai gabiausi,aukščiausio lygio,,šiuolaikinė infrostruktūra,visa kas geriausia,tai Landsbergienei,o jau kas liks tai zuikiui beuodegiui.Tokia jau konservatoriška politika,šunaujai ir runkeliams kas liks nuo elito.Valio laisvei ir nepriklausomybei,tik kokiai?

raudoniesiems komunistams

raudoniesiems komunistams portretas
prieš 31 metus komunistai šaukė,kad negalima skelbti nepriklausomybės.Dabar vėl negalima.Visame pasaulyje yra privačių mokyklų tinklas ir gali rinktis ką nori lankyti.Taip pat ir su medicina.Tas pats ir kitose srityse.

Anonimas

Anonimas portretas
paskui pervadins visas mokyklas LT mordos mokyklos .

Budelis

Budelis portretas
Baigti konservu savivaliavima ir lietuviu tautos naikinima. Tas oziu klanas jau uzkniso negyvai. Kosmaras.

Galerijos

Daugiau straipsnių