A. Guoga apsisprendė dirbti Seime

  • Teksto dydis:

Abejonių dėl darbo Seime turėjęs Antanas Guoga pranešė, kad dirbs naujos kadencijos parlamentaru.

A. Guogos teigimu, palaikymo ir raginimo dirbti Seimo nariu jis sulaukė iš šeimos, artimųjų ir naujųjų valdančiųjų konservatorių.

„Tokio didžiulio kvietimo dirbti Lietuvai nebuvau patyręs. Tai labai įpareigoja. Eiti, dirbti ir pateisinti pasitikėjimą. Jausdamas labai didelę paramą ir atsakomybę, apsisprendžiau dirbti Seime“, – ketvirtadienį feisbuke paskelbė A. Guoga.

Pasak politiko, jis turi daug sumanymų, tad Seime, tikina A. Guoga, dirbs aktyviai ir sunkiai.

„Visą savo Seimo nario atlyginimą atiduosiu labdarai. Kiekvieną mėnesį galėsite siūlyti, kur ją paskirti. Apie tai visada pranešiu viešai“, – pranešė A. Guoga.

Jis taip pat pabrėžė teiksiąs pasiūlymus gimstamumo didinimo, inovacijų ir tyrimų pažangos, regioninės politikos srityse.

Antradienio rytą A. Guoga portalui 15min.lt teigė, kad dar nėra apsisprendęs, ar imsis darbo Seime, primena ELTA. Jis svarstė savo mandatą perleisti į parlamentą neperrinktam Artūrui Skardžiui.


Šiame straipsnyje: Antanas GuogaSeimasmandatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Norėjau kad seime dirbtuSkardžius ,bet ,jei Guoga neims atligynimo ,tai kažkas iš fantastikos ,o juk geras pavyzdys būna užkrečiantis ,vdrug ir kiti milijonieriai neims atlyginimo ,tada ,mes pensininkai turėtume ant rankų nešioti ,laukiam kuo greičiau pradėtų dirbti seimas o mes džiauktumiesi ,kad dar yra dorų žmonių.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu tu rask senden toki durnu kad atsisakitum auksinio liovio dar nevenas is 141 seimo parselio neatsirado :-)

T

T portretas
Jau geriau Guoga negu Skardžius...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių