Gyventojų nuotaikos artėjant prezidento rinkimams: ką norėtų matyti šiame poste?

Grįžti į straipsnį

Žinoma

Žinoma portretas
Ignas Vėgėlė ,teisingas, doras, sąžiningas, kilnus žmogus ,o svarbiausia NE konservatorius

vaje vaje

vaje vaje portretas
čia rašliava kaip ,,respublikoj'', kitur to nėra,baisu, kokia tarša spaudos, čia turbūt šeimamaršių atstovai rašinėja,gėda skaityti.Taip žema.

cha cha

cha cha portretas
Jokių vėgėlių,šeimų maršistų ir antivakserių klounų,jokių, karbauskis-praeitis,net prisimint nesinori, geriau jau dabartinis,bent negėda užsieny,rinksim dabartinį,jis tikrai laimės,o tie kiti-praeitis arba mažumytės dabartis,juokai.

buvo teisingi laikai

buvo teisingi laikai portretas
tai kokia valstybė neturėjo tinkamo valdovo, kviesdavo iš užsienio. Kažką tokio kaip Bona Sforca.

to trečias brolis jonas

to trečias brolis jonas portretas
NKVD viršūnės:Jagoda buvo žydas, ježovo tėvas rusas, motina lietuvė. Iš kur ištraukei kad Berija ne gruzinas, tiksliau mergelas o žydas? Gal kokią nuorodą?

kauniete to O

kauniete to O portretas
Gal jau pamišai kas surinko ta šaika tai bankininko nausėdos šaika Oi kaip jam nepatiko valstiečiaI kad dirbo tautai ir ministras kur kotleta suvalgė Nu dabar tai nuosėda plaukioje savose vandenyse ir masiuli greit susigražins

JONAS

JONAS portretas
Teisingai Sralinas ir visa jo valdžia KGB NKVD YRA Stalino žūdiku gauja Visi visi iki vieno buvo žudikai Jie patys bijojo stalino ir daugumas tu išgamu vienas kita skundė ir buvo naikinami ypač buvo žiaurus BERIJA žydasirSTALINAS Vėliau kaip KGBistai PAMATĖ KAD GALI PAKLIUTI PATYS PO KULKA KESINOSI I ŽVĖRI STALINA O BERJA PO JO MIRTIES BUVO SUIMTAS IR NUŠAUTAS O UKRAINIETIS NEUŽAUGA CHRUŠČIOVAS TAI BUVO ĮPATINGAI ŽEMO ŪGIO ŽEMO LYGIO ŽEMOS KURTŪROS BUVO TIKRAS UKRAS IŠ JO JUOKĖSI VISAS PASAULIS KUKURŪZNIKAS Tai istorija kūria dėje pats turėjau pergyventi

KGB

KGB portretas
vargetėėlės, visai nesigaudote kas buvo kas SSSR. KGB, kaip ir NKVD be partinio sekretoriaus galėjo tik į kelnes prisishikt. PVZ pats aukščiausia NKVDistas Jagoda su pasiūlymu tremtį padaryt amžina eina pas komunistų partijos generalinį. Ir tik su sralino parašu įstatymas įsigalioja. Kitas pvz - naudoti kankinimus. NKVD pasiūlymas įsigalioja tik su sralino parašu. Taip ir Lietuvoje - stribų būrius įkūrė ne NKVD(pervadinta MVD) o Sniečkus. Nei NKVD nei KGB nieko negalėjo daryti be atitinkamo partijos sekretoriaus.Manau kad litevski draugai partiniai sukūrė pasaką apie KGB baubą. Lygiai kaip kruvinas ligi ausų chruščiovas, viena sralino artimiausių, sukurpė stalinizmą. Gaunasi dėl visko kaltas sralinas o visi bolševikai, net toks brudas chrusčiovas ne prie ko.

OGI,

OGI, portretas
Baisu. Koks žemas šių visų komentatorių mentalitetas. Kažkoks nužmogėjimas.

o

o portretas
yra daug garbingu tautos zmoniu issilavinusiu kaip Vegele Venskiene Vaitkus ir kt o jei jiems nebus galimybiu bolotiruotis tai paliekam Nauseda o poto matysim kol pavsauline itampa atslegs bukim kantrus nes politika ne vaikezu darbas su /kubos saika/?===

pasiklydau laike

pasiklydau laike portretas
o kur čia tie prezidento rinkimai artėja? Gal Afrikoje?

tik

tik portretas
gink Dieve nuo tos pacios saikos kuria pagal kom remia vasaliniai kgb istai prisivoge ir toliau alinantys sali salin karus ir fasizma kuriuos reklamuoja /nasadasa/ ju vieta nuspres tauta'''

Lietuvos Tautos Vardu

Lietuvos Tautos Vardu portretas
MANOME ,KAD ATEIS PAGALIAU NEUŽILGO MŪSŲ TIKRAS LIETUVOS RESPUBLIKOS EKSPREZIDENTAS ROLANDAS PAKSAS IR ŠIE TAIP VADINAMI ČIA ,,KANDIDATAI'' ATSIDURS TUOSE JIEMS SKYRTUOSE VIETOSE-KALEJIMUOSE-JU TEN VIETA....

К Г Б

 К Г Б portretas
ТОЛЬКО ЗА ГРИБАУСКАИТЕ

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Balsuočiau už gerbiamą Grybauskaitę , bet deja matomai konstitucija to neleistų , o ir pati Prezidentė kažin ar eitų į šias pareigas .

Nzn

Nzn portretas
Neivienas is tu!

Gabrielius

Gabrielius portretas
Kada bus PAVIESINTI KGB PADUGNIU sarasai???

Julija

Julija portretas
NKVD serzanto dukra, KOMUNISTE, PARTSKOLOS lektore---,,,patikimiausias,,, prezidentas.

trys mulkiai

trys mulkiai portretas
lezbe, bekiausis ir bambukas, is kur gauti toki prezidenta kaip Putinas, Gyventume Lietuvos Didzioje Kunigaikstysteje ir maudytumese Juodojoje juroje?

mckiaule

mckiaule portretas
kas uz lenzberga spaudzia zalia

Hi-hi

Hi-hi portretas
Labai tiktų Lukašenka-nors druskos atsirastų(ir elektros)

Ernestas, Neringa.

Ernestas, Neringa. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda, liguisti kliedesiai.. Visą Lietuvą planavo nusagstyti mažais atsparos taškais kuriuose budėtų ne po daug Velnio išpažintojų, išdavikų-žvalgų, paruoštų svajotojų, artistų, ne tik kautis, bet informuoti, kurstyti tautą apie vidaus ir pasaulio įvykius, žiūrėti, kad kurstyta Velnio išpažinimui tauta, žinotų ją gina, kas kovoja prieš Velniofikaciją, teisybės savivaliavimą ir visokias žmonėms nuoskriaudas, prieš teisybę, kad nepalūžtų Velnio išpažintojai, kovoje su gėriu dėl laisvės ir joje rusentų nepriklausomybės ugnis. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

NEI VIENO IŠ TOS TRIJULĖS NUOTRAUKOJE...

NEI VIENO IŠ TOS TRIJULĖS NUOTRAUKOJE... portretas
N E I V I E N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigas

Gigas portretas
Ko taip nervuojatės,ka šeimininkai paskirs tą ir turėsit. Buvo amerikonas,buvo komunistas,buvo kgbisté,buvo švedbanko paskirtas.Savo išrinktą tai iškart suėdėt.

Antanas

Antanas  portretas
Žaizdotai vargšei Lietuvai tinkamas tik Ignas Vėgėlė.

Patriotas

Patriotas portretas
Prezidentu tik protinga žmogu Vegele.

Jon Paul Jones

Jon Paul Jones portretas
Geriau išrinkite skandinavą Juolupukkį.

L

L portretas
Nei vieno tik Pinskuvienė

Dalgis

Dalgis portretas
Labai keista, kad dalie Lietuvos nori matyti OFICIALIĄ KGBistę Grybauskaitę Prezidente? Ar čia tie patys landsbergininkai, puikiai suvokiantįs, kad senis landssbergis - taip pat KGBistas ir toliau jį šlovinantys? Ar jie visi rusai? Ar psichai?

wwww

wwww portretas
Stumiama Merkel draugė Grybauskaitė,kuri taip ir nesulaukė svarbaus posto ES,nors jos skalikai ją šlovina ir kelia iki debesų,Jau dirba visos technologijos,kurias valdo kaip ir pinigus dabartinė valdžia,į reitingus tarp įtakingų politikų įtraukiamas Tapinas ir kiti dabartiniai propogandistai.Bet kas gali pasakyti kuris sugenės sąžiningai dirbti Lietuvai o ne sau ir savo tvarteliui?

iq

iq portretas
Tik PAKSAS. Puikiai supranta politinę virtuvę LR ir garantuotai įvęstų tvarką politiniame ir teisiniame gyvenime...

Benas

Benas portretas
Čia kišami kandidatai,kurie atstovaus,atstovauja bet kam,tik ne Lietuvai,jos piliečiu interesams.

Sakome KGB, turime galvoje Lietuvos konservatoriai

Sakome KGB, turime galvoje Lietuvos konservatoriai portretas
Sakome konservatoriai, turime galvoje KGB

Jes

Jes portretas
Tuos konservuojamus kandis datus užkonservuoti ir į rūsį neribotam laikui kol pasmirs, tada išmesti į politinį šiukšlyną.

Be konservatorių kandidatų....

Be konservatorių kandidatų.... portretas
Reikalingas protingas, kuris atstovautų Lietuvos žmonės........šitie nuotraukoje jau kišami prievarta......jiems karas rūpi......

pensininkė

pensininkė portretas
dabartiniu metu manau gėriausiai mokėtų dirbti a a Algirdas Brazauskas , jis buvo tikras diplomatas mokėjo laviruoti visuose situacijose ir taikiai ,o kiti tik klapčiukai ar vieniems ar kitiems prisitaikėliai, dar gal G Nausėda bando rūpintis Lietuvos gyventojais, bet yra per lėtas tam valdomam klanui priešintis , viena moteris ką galėjo o dabar trys su seneliu ir anūku priešakyje kaip nors iškentėsime šią valdžią o toliau galvokite už ką atiduodate balsą,

n

n portretas
tos karingos nereik...gana karingu pas konservatorius...ar reikejo su Kinija pyktis?

Iš tų trijų idiotų

Iš tų trijų idiotų  portretas
Nė vieno

liu

liu portretas
Vegele i prezidentus

lmiuy

lmiuy portretas
tik skverneli, nes ta boba nori kara i lietuva pristumt,o nauseda minkastas

tauta

tauta portretas
Prezidentu bus Paksas

> Ryža

> Ryža portretas
Manau jog I. Vėgėlė sugebėtų sutvarkyti net sugedusius konservus ir priverstų juos laikytis Konstitucijos. G. Nausėda tam per silpnas. Gali būti, kad konservai jam net patarėjus kažkaip sugeba prakišti? Kitaip - kaip ten papuolė Budrys, kuris teisina konservų įvestą nepaprastąją padėtį ir kuriam taikūs piliečių protestai yra grėsmė nacionaliniam saugumui?! Gerai, kad atsikratė puskonservio Kuliešiaus, bet vietoje jo paskirti Budrį tai tas pats kas nuo vilko ant meškos. Total košmar!

Ryža

Ryža portretas
Šita kvailių šalis tik susiėsti sugeba su visais. Kas bus prezidentu' koks skirtumas. Vistiek bus tas pats kol sugede konservai bus.

Povilas

Povilas portretas
Gal tos karo kurstytojos daugiau jau nereikia.

Rita

Rita portretas
Užtat aukštas ir gražus pradėjo kasdieną tapti matomu.

Taigi

Taigi portretas
Ignas Vėgėlė arba G. Nausėda antrai kadencijai. Jokiu būdu negalima balsuoti už konservų siūlomus kandidatus, nes visi jie smirdi KGB ir putinizmu.

Flurona

Flurona portretas
Mano išrinktieji yra Sinica, Rachlevičius, Širinskienė, Algis Ramanauskas, Audrius Bačiulis, gal dar keli kiti

jeigu jau rinkt bolševikę gryboską

jeigu jau rinkt bolševikę gryboską portretas
tai geriau kaip viduramžiais - buka tauta rinkdavo kokį užsienio princą. Bona Sforca,italė, tikroji LDK valdovė.

nepaprastai gaila valstybės

nepaprastai gaila valstybės portretas
Dzin, posovietinis mentalitetas jeigu dar apie grybę kažkas svajoja - reiškia ilgai š...de ir paskutiniai ES voliosimės, bet įdomiausia tai iš kokios skylės mūsų žiniasklaida apie pasaulinės svarbos įvykius traukia? Įpratę meluoti net patys sau.

fas fas

fas fas portretas
siuliau masiuli i prezidentus

to namo nuomone

to namo nuomone portretas
o mano nuomone tu turi smegenų kiek shuns shūdas. Bolševikines statulas griauni o boševikę partškolą į prezidentus. Shūdas esate litvinai,shūdas ir būsite iki mirties.

Namo nuomone

Namo nuomone portretas
Skvernelis kiek per kvailas atstovauti Lietuva, Nauseda yra homofobas ir netinkamas jam postas, Grybauskaite gali jei nori vel pabuti, as uz ja balsuociau.

kaunietė

kaunietė portretas
jau tik ne narcizą , gal Dalytę

Anonimas

Anonimas portretas
,...Nauseda--gerai,bet D.Grybauskaite--geriau[[,,,tai tik mano nuomone..]]

Anonimas

Anonimas portretas
...asilo galva,ar net ir asilo pauodegys,, esi ; su savo botoksiniu rusu "napoleonu" pirmyn laptioznikai.

Anonimas

Anonimas portretas
Uz Lietuvos isvadavima nuo pi.derFASISTU, landzberginiu atmatu, Amerikos okupantu. Mums reikalingas Prezidentas PUTINAS. ir mes ji norime matyti Lietuvos Prezidentu. Dieve, saugok gerbiama Putina.

O mes normaliai mastantys balsuosim

O mes normaliai mastantys balsuosim portretas
už Nausėdą. Nei vienas buvęs prezidentas net necyptelėjo/ir Paksius tep pat/ apie pvz. lengvatas šildymui apie pensijų indeksavimą ar iš viso kažką palengvint eiliniui Lietuvos žmogui.O Gitanas siūlė.Žinoma jis daug kusr pasiduoda bet atsiminkim su kuo jis turi reikala Kaip pagrindinį šio Prezidento pliusą noriu primint jo darbo sąlygas kai bet kuris jo vietoje tikrai neišlaikytų su tokiais durnais ministrais, ciniška vyriausybe ir neįgaliu giliai miegančiu seimu

beveik visi prezidentai

beveik visi prezidentai portretas
išverstaskuriai nedirba Lietuvai

kauniete

kauniete portretas
Būsiu pirma pakomentavusi NAUSĖDA SU ŠVABINIU ŠLEIFU ruošiasi SCWABINEI LIETUVOS PERKROVAI

Prezidentas turi buti

Prezidentas turi buti  portretas
toks, kaip Putinas.

Uk

Uk portretas
Jei išviesintu KGB archyva kandidatų būtų vienetai

Aš balsuosiu už Grybauskaitę

Aš balsuosiu už Grybauskaitę portretas
Jei jei žinoma, ji pretenduos

Anonimas

Anonimas portretas
O man atrodo ,kad politinėje valstybėje Prezidentu turėtų būti policininkas ,kad ir buvęs...

Tpfu

Tpfu portretas
Bet tai bent bajeris - draudžia tarybinius simbolius, bet pačius komunistų ideologus stato į prezidentus... Gal ir Hitleris be reikalo slėpėsi, būtų tik svastiką uždraudę, o jis pats vėl prie naujos valdžios valdžiagyviu būtų?

ui

ui portretas
Bet tai Dalytei gyvenimo karjera nusisekus, ir prie ruso, ir prie mūsų- visur gerai buvo, stulbinanti karjera. Svarbu teisinė platforma sutvarkyta taip, kad buvusių komunistų ir kgbistų bei jų palikuonių nieks neteis ir nesmerks. Manykit kaip norite, bet kaip rusas sakytų- pradažna škura visur prisitaiko.

Ožislovas

Ožislovas portretas
Haičio Nr.2 prezidentu aš noriu matyti Ožį.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip tokie ira Lietuva korumpota valstibe ir valdziazmogei tai labai gerai priezidentu tiktu ir Masiulis juk jis ira nekaltas!!!

švabo mazgotei nuosėdai ir valdžiagyviams

švabo mazgotei nuosėdai ir valdžiagyviams portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Visi jie

Visi jie portretas
Flirtuoja su Švabo šaika, o jie yra sociopatai arba satanistai, norintys pavergti žmones. Lietuvos laukia pražūtis jei bus išrinktas prezidentu globalistas.

JONAS

JONAS portretas
Dalyte eik tu na----ui gerai ir nelisk i ekrana partškolos studente Maskvos super paruošta leningrade KGBiste

to Nijole kuri už grybauskaitę

to Nijole kuri už grybauskaitę portretas
kai vietoj smegenų kartą valgytas smegenų paštetas, tai litvinas draudžia komunistinius simbolius. Bet pačius komunistų kolaborantus renka į prezidentus. Palygink su Prancūzija - ten po karo koaborantus korė.Kol komunistai, KGBistai, jų vaikai ir anūkai valdždioje - tol Lietuva shūdo krūvoje.

KLAIPĖDA

KLAIPĖDA portretas
Visas mūsu kolektyvas už Širinskiene balsuotu

WC

WC portretas
Grybauskaitė tiktų mano butą valyti nebent.

W

W portretas
Tik Grybauskaite , na iš bėdos dar esama ....

kauniete

kauniete portretas
GRAŽU FARUI NET NAMORNIKA UŽDĖJO

Saulius to šeima ir draugai

 Saulius  to šeima ir draugai portretas
Tik neapsišik iš ilgesio lezbiuke su savo chebra ir kam tau ta senė suSirask jaunesne kuvirialka pakrapštys

visus isvardintus,,kandidatus y prezidentus ,,,

visus isvardintus,,kandidatus y prezidentus ,,, portretas
reiketu tik prie sienos statyt ir saudyt, ju net y kalejima sodint negalima ...per daug svolociai prisidirbe pries TAUTA IR VALSTYBE...

Rinkejas

Rinkejas portretas
Man atrodo kad Lietuvai nereikia prezidento,nes ji yra parlamentinė.Vieno iš dviejų tikrai nereikia.

Jonas

Jonas portretas
Nei vieno is šitų nenorėčiau matyti Lietuvos prezidento poste.

mokslininkas

mokslininkas portretas
Už grybę galima būtų balsuoti, su sąlyga, kad nešios ūsus ir barzdą.

vilnietis

vilnietis portretas
JEI TURĖTI PROTINGA DORA SAŽININGA LIETUVOS PREZIDENTE TAI ger ŠIRINSKIENE JIN MOKA PENKES KALBAS TURI LABAI AUKŠTA INTELEKTA IR AUKŠTA IŠSILAVINIMA

as tai

as tai portretas
siulyciau zelenski, nes mes dabar labiau rupinames ukrainieciais negu savais, tai jis toks gabus ir apsukrus kaip zydelis suspes ir Lietuvius patvarkyti ir ukru dar padauges pas mus, o ir Lietuvai dar sis tas nubyres po viso to karo

Negalima tikėti

Negalima tikėti portretas
jokia žiniasklaida. Tai Sorošiniai melo lizdai.

kiek žydi Narcizas

kiek žydi Narcizas portretas
1 ar 2 kadencijas?

VILNIUS

VILNIUS portretas
Tiesiog baisu net pagalvoti apie tuo trys tai 100% lanzbergo čmil raskevičiaus armonaitės piš skvernas dobrovolskos šaika kuria ir surinko grybė nuoseda Betkuris iš ju dabartine vyriausibe pasiliktu tai ju kompanija Dar Masiulis butu su vagišium rusu paskyku pakviesti valdyti šali ir aišku raskevičiaus chebros padaugėtu su vaivorykštėm vėlevėlėm seimo trybunoje dar ir piršta vidurini rodytu lietuviam idijotam

Asai

Asai  portretas
Nieko lesbes geriausiai butu kokia asmonaite gryba ar simonyte tik lesbes yra vienintelis paksas tai tikrai nauseda grybas juodas

pilietis iš Upės gatvės

pilietis iš Upės gatvės portretas
yra bukas kaip kamštis, nafik mus toks preziMentas

Seima ir draugai..tik UZ DALYTE

Seima ir draugai..tik UZ DALYTE portretas
Tegul tik balotiruojasi visu mylima Dalia Grybauskaite !!! O ruskiai tegul balsuoja uz Kremliu..tegul ten visi isvyksta gyventi,nebus jokiu pykciu ir problemu.Dalyte,mes jusu pasiilgom...

juk č e k i s t ę GRYBYBAUSKAITĘ turėjome,

juk č e k i s t ę GRYBYBAUSKAITĘ turėjome,  portretas
kuri atliko tik sekretorės pareigas kgebistui OŽIUI,- kai i š s i ž i o j a pasirodo tuščiavidurė BOBA

utėlei Kaunas

utėlei Kaunas portretas
abiem su grybauskaite kukį.

manau, tokiai daunu valstybelej

manau, tokiai daunu valstybelej  portretas
su jos globolistine sorosine LGBTistine konservatlybersosine KGBesnyku politika, y prezidentus labjausiai tiktu Raskevicius arba Morgana.... bus visi mylimi per antra gala , ir narkotikais aprupinti visados,,....issipyldys Nuosedos vaivorykstine svajone bus sukurta visu skyliu geroviu valstybe.

Kaunas

Kaunas portretas
UŽ DALIĄ GRYBAUSKAITĘ, visų koloradų pykčiui.

...

... portretas
Visi kovenski keikesi grybas eina nach.. nesamones daro,ka jau pamirsot? Net negalvokit tos laumes ar kitos raganos isrinkt,ar jos turi vyrus,vaikus? Tai darykit isvadas,kam tie vaivorykstiniai yra naudingi ir del ko taip reik iteisinti tuos gejlesbijanus Lietuvoj?

kauniete

kauniete portretas
JEIGU TURĖT PREZIDENTE TAI LABAI TIKTU PROTINGA DORA SAŽININGA MOKANTI PENKES KALBAS ger ŠIRINSKIENĖ

onute to PIRMAS PAKOMENTAVES

onute  to   PIRMAS PAKOMENTAVES portretas
Tikrai tik nedarašei jo dabartini šleifa ŠVABISTINI baisiau negu tie du KGBistinis ar NKVDistinis Manau švabistinis greičiau išnaikintu

...

... portretas
Geriau jau paprastas prezidentas Skvernelis,nei sizofrenikai kurie dar kara paskelbs. Grybu mums nereikia tiksliai,buvo uztenka,Simonyte matote dabar,nieko gero,o Gitanas gal ir nieko,bet skystokas,kitaip jau seniai vetuotu visa valdzia kuri dabar nesamones tik ir daro,zmonems dirzus ant kaklo verzia

Bbaaiissu

Bbaaiissu portretas
Trys nieko neverti bekiaušis,bemokslis tipo vėžiu sergantis dryžuota lazdelė ir amžinai rėkianti *rusai puola*.Nė už vieną.

Nijolei

Nijolei portretas
...trumpa tavo atmintis... Tiek to - įvardink jos nors vieną gerą darbą dėl Lietuvos( tikrai gerą darbą, o ne...)

Nijolė

Nijolė portretas
Ar jiems rupi Lietuva ir tautiečiai atspėjot rupi Ukraina ir Belorusija.

Nijolė

Nijolė portretas
Aš už Prezidentę DaliąGrybauskaitę.

Katė

Katė portretas
Tik Dalia Grybauskaitė tinkama būti prezidente. Ji ryžtinga,mąstanti moteris. Na o Skvernelis būtų prasčiausias prezidentas.

Don't be fooled by the name

Don't be fooled by the name portretas
Gerai mokėti anglų kalbą. Bet dar geriau - nekalbėti ja. Tik jei labai labai reikia.

"LABIAUSIAI""NORĖTŲ" ....

"LABIAUSIAI""NORĖTŲ" .... portretas
KGB-istę Grybauskaitę...O jeigu rimtai. Lietuva turėjo tik tris vadovus, kurie sirgo ir dirbo LIETUVAI: Vytautas, Antanas Sniečkus ir Algirdas Brazauskas. O daugiausiai nesąmonių pridarė, nuswkurdino, apiplėšė Lietuvą Landsberginė šutvė su Vytautu "didžiuoju" priešakyje.

G

G portretas
Artėjant ? Rinkimai už 2 metų. Stulbinamai naudinga apklausa.

T0mas J.

T0mas J. portretas
Nesant kandidatų sąrašo tokios apklausos yra tuščias reikalas.

Nu tą, Raskevičių

Nu tą, Raskevičių portretas
Ir nedrįskite prieštarauti, nes tuoj homofobais apšauksiu ir pasaulio benruomenei paskųsiu.

NEVAGIANTĮ, NEMELUOJANTĮ IR MYLINTĮ LIETUVA

NEVAGIANTĮ, NEMELUOJANTĮ IR MYLINTĮ LIETUVA portretas
IŠ TRIJŲ, KURIS ATSIDAVES LIETUVAI????

Anonimas

Anonimas portretas
Ligita Girskiene norėtume matyti..

tam ema

tam ema portretas
užtat lietuviškai laisvai šneka, o jums kokio prezidento reikia? anglų padlyza

Ema

Ema portretas
Skvernelis net anglų kalbos nemoka. Gėda būtų Lietuvai.

Niekaip nesuprantu apie juokdari

Niekaip nesuprantu apie juokdari portretas
Puskverni??jeigu jau pusmenciai bus prezidentais,lietuvai amen..

prezentacija

prezentacija portretas
šalia prezidento rinkimų turėtų būti kartu referendumas, -palikti ar naikinti Lietuvos prezidentų instituciją?. daug ženklų rodo, kad tai nereikalinga valstybės valdymo funkcija, nuostolinga mažai, "moderniai" valstybei.

to Grybauskaitė

to Grybauskaitė portretas
ir kuo ji geresnė už kitus, ar tau čia su galva negerai?

ašara

ašara portretas
kalėjimas verkia tų trijų

Grybauskaitė

Grybauskaitė portretas
Ir tik ji , jei lyginti su Nausėda.Apie trečią nėra net komentarų.

geriausia

geriausia portretas
jokių moterų politikoje, o grybauskaitę trečiai kadencijai tai kažkoks trolinimas,- baltarusai turi batka, mes turėsim matka. NE!

Sadat

Sadat portretas
Nausėda turi kitą šleifą. Taigi kvaps nekoks. Šleifas dvokia.

Arvys

Arvys portretas
nesinervuokite kremlius išrinks broileri

O kokia

O kokia portretas
sio posto prasme PARLAMENTINEJE respublikoje!? Atviruko garbinimui funkcijos,del rentos ir apsaugos iki "finiso"!? Daugiau - juk nieko!

jūrai

jūrai portretas
Grybė yra karo kurstytoja numeris vienas.

:)))

:))) portretas
noreciau matyti savo katina. manau, kad lietuva jis atstovautu ne prasciau nei visi buve prezidentai, o kainuotu 100x maziau

jūra

jūra portretas
Lietuva galėjo didžiuotis,kada Lietuvą valdė D.GRYBAUSKAITĖ.

QWX

QWX portretas
Noreciau PARTSKOLOS lektore matyt. paziureciau, kaip Putinui gvazdikelius iteiktu !!!

PASKUBĖJAI PIRMŪNE !

PASKUBĖJAI PIRMŪNE  ! portretas
Todėl nespėjai pagalvoti KĄ ČIA PARAŠEI.... Sako : paskubėsi - apsijuoksi.

jūra

jūra portretas
Labai protingas ,kultūringas ir tikrai politiškai subrendęs jaunasis SAUDARGAS.

Jeigu

Jeigu  portretas
Yra Bent teorinė prielaida rinkimuose dalyvauti Blinkevičiūtei , tai tokie sociologiniai tyrimai yra = 0.

O mūsų senelis pasakytų

O mūsų senelis pasakytų portretas
Tai kokie čia žmonės? Jie jedinstvo – nereikia jų vadinti Lietuvos žmonėmis. Fašistai, jedinstvo. Problema, žinoma. Pamišėlių pakankamai daug.

Būsiu pirmas pakomentavęs

Būsiu pirmas pakomentavęs portretas
Prezidentas Nausėda yra normalus tikras žmogus, be HKVDistinio-KGBistinio šleifo.

Galerijos

Daugiau straipsnių