Į Briuselį besiruošiantis P. Gražulis anglų kalbą žada išmokti kadencijos metu

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Visiems, kas kritikuojate Gražulį, nemokamas patarimas. Neškite jūsų muilą į rinkimus, kai sekantį kartą bus renkamas Gražulis ir nugalėkite jį rinkimuose. Toliau pademonstruokite jūsų politinius sugebėjimus, kalbėkite angliškai ar suomiškai, eikite pėsti vandens paviršiumi. O mes tik plosime ir džiaugsimės, gerai pasirinkę. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Vilnietis

Vilnietis portretas
Atsiskaitysim per rinkimus su landzbergiais ir taip kad maža nepasirodytų.

Kęstutis

Kęstutis portretas
Tokia neteisybė ir melas Gražulio atžvilgiu buvo ruskių okupacijos laikais, kai už lietuvišką eilėraštį ištremdavo į sibirą. Sumauti liberastai su la familijos dievo išrinkta partija jau nebežino ribų, naikina be jokių sentimentų nesutinkančius su jų nuomone.

logiška

logiška portretas
Kuo daugiau paplavų ir purvo pilama ant Gražulio, tuo jis populiaresnis. Nesu aš didelis jo gerbėjas, bet malonu, kad jo nekentėjams dabar labai skauda.

Asa

Asa portretas
Reikia keisti įstatymus ,nes kiekvienas valkata gali tapti parlamentaru, nežiūrint į jo išsilavinimą ,pažiūras .Kalbų mokėjimas privalumas ,bent gerai anglų kalbą ,koks bendravimas su parlamentarais be kalbos tokia ir bus nauda iš mūsų išrintųjų lietuvai, gėda lietuvai kad siunčia tokius kaip Mineda

Dalia Kulikauskaitė

Dalia Kulikauskaitė portretas
Galima pagalvoti, kad Žalimas moką anglų kalbą geriau nei Gražulis. Žalimui toli iki Gražulio, dar daug vandens turi nutekėti, kol pasieks jo intelekto lygį. Žalimas negali atstovauti Lietuvai, jis atstovaus tik garbanoto šūdo gabalo partijai.

Kęstas

Kęstas portretas
Dėkit kuo prastesnes Gražulio nuotraukas, jums tas nepadės. Teisybė iškyla visada. Kodėl šie europarlamento rinkimai taip drastiškai sunaikino svarbiausių Europos vadovų, Prancūzijos prezidento Macrono ir Vokietijos kanclerio Scholzo karjeras? Šimtus milijonų Vakarų Europos žmonių galima apgaudinėti, bet neilgai. Atsirado du naujai iškepti kryžiuočiai, paaukojo mūsų pinigus ant žygio į Ukrainą aukuro. Liko pajuokos objektais. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

ko cia taip visi susijaudino ir pergyvena - pirma suzinokite

ko cia taip visi susijaudino ir pergyvena - pirma suzinokite portretas
kiek ES parlamentaras gali tureti patareju ir kokie ju atlyginimai...pavydi vargseliai, o ypac kurie sakosi moka anglu k., o versti teisinius dalykus negeba...

aš portretas
Pastebėjau, kad dabartiniams žydriesiems "patriotams" ne tik Lietuvos Konstitucija, bet ir lietuvių kalba menkavertė, o Gražulis dabartiniams komjaunuoliams vis užkliūna, kaip ir sovietmečių.

Klausiu

Klausiu  portretas
Kai TSRS reikėjo kalbėti - rusų kalba, buvo blogai , o kalbėti ES anglų tai jau gerai ?

ko čia lojat dėl kalbos?

ko čia lojat dėl kalbos? portretas
neatsimenat kaip kubilas iš pradžiu ar tokia juknevičienė sėdinti ar ne 6 kadensijas Europoj mokėjo anglų k. ? Va Anušauskas tiek metu prastyrojo krašto gynybos ministru ir iki dabar angliškai nei bu nei me o čia turėdamas padėjėjus vertėjus ir krūva kitos huinios manot nesusitvarkys? Na neformaliam bendravime gal bus iš pradžiu sunkiau, bet kelis kart gerai pagers tūsuose ir pamatysit kaip viskas susitvarkys kaip nėr kas veikt :D)

slava ukrainie

slava ukrainie portretas
kad pakelti ranką, anglų kalba nereikalinga.

> tik liberkonserVatų bemokslis bydlo

> tik liberkonserVatų bemokslis bydlo  portretas
gali prieštarauti Gražulio siūlymui . 2021 m ___P. Gražulį televizijos kanalas „Belarus 1“ kalbino migracijos krizės klausimu. Šią savaitę jis Seime užregistravo rezoliucijos projektą „Dėl migrantų iš Baltarusijos pristatymo Miuncheno merei“ reikšdamas pasipiktinimą dėl to, kad Europos Sąjunga esą atsisako finansuoti barjero pasienyje su Baltarusija statybą.

> TO taigi

> TO taigi  portretas
Pradžiai iš bydlo turėtum tapti išsilavinusiu , nors elementariai , žmoga ___EP yra 24 oficialios kalbos . __Visi ES institucijų išleidžiami teisės aktai ir sprendimai skelbiami visomis oficialiomis kalbomis. Piliečiai gali kreiptis į ES institucijas bet kuria iš oficialių kalbų, o ES institucijos privalo atsakyti ta pačia kalba. Aukščiausio lygio susitikimuose yra užtikrinamas vertimas žodžiu į visas oficialias kalbas. Pvz., į visas oficialias kalbas verčiama Europos Parlamento posėdžiuose ir Europos Vadovų Tarybos susitikimuose.

TO: taigi

TO: taigi portretas
taigis, taigis ... gal galėtumėte pravesti ginekologijos ir bydlo chaltūros kursus ... ? :)

taigi

taigi portretas
> Pastebėjimas. Gal ponas Gražulis ir nemoka anglų kalbos, bet jis yra tautos bei piliečių išrinktas ir ne jums - rudanosiui aiškinti jo trūkumus ar privalumus. Jūs geriau lietuvių kalbos pasimokykite, nes motina ne tik pagimdė ne per tą vietą, bet neišmokė nei kultūros, nei kalbos.

pritariu

pritariu portretas
Nomenklatūrininkams ir žydriesiems rudnosiukams isterijos priepuolis.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
O tai kam bydlo reikalinga anglų kalba ? Bydlo moka po ruski ... Riaušių metu prie parlamento bydlo po ruski davė interviu bulbašų ir maskolių TV ... Nesunku suprasti ką bydlo po ruski patriedė ...

Anonimas

Anonimas portretas
į paprastą darbą nepriima ,nemokant naudotis keliomis kompiuterio programomis ir gerai nemokant užsienio kalbos ...

taigi

taigi portretas
Lietuvių kalba yra viena iš oficialių ES kalbų ir yra privalomas vertimas į lietuvių kalbą, jei kokiam prancūzų prancūzų parlamentarui žurnalistai prikaišiotų dėl prancūzų kalbos , tai tokie trintukai eitų griovių kasti. Nebežino nomenklatūriniai komjaunuoliai kaip Gražuliui įkasti, o tauta jį palaiko.

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Pagarba geriausiam ir sąžiningiausiam jievrosojūzo parlamentarui PETRUI GRAŽULIUI, sekmės !!!!!

narkomanu pasaulis,

narkomanu pasaulis, portretas
Kokia tauta ,tokie ir isrinktieji,juko darbs,

Taigi

Taigi portretas
Svarbu, kad nuvykęs ten, užkulisiuose sveikindamasis teisingai ištartų nesupainiodamas frazių " hy guys su panašia hy gays", nes gali ne taip suprasti kažkas, o tada tai būtų opa -opa per popą.

Vilnietis

Vilnietis portretas
Baisi ta lietuvėlė darosi patarčiau tiem lietuvos idijotam ne rėksni gražuli aptarynėti o isijungti ir paklausyti išsamios protingos ger Vaitkaus kalbos ko reikia lietuvai kad dar išliktume Juk girdit kad nei vienas nei Karbauskis nei veryga nei nausėda nei šimon nei blinkė nei žemaitaitis nei radžvilas nekalba apie lietuvos išlikimqa jie kalba tik apie savo prie lovio išlikima

Rasa

Rasa portretas
Parėkavo Vilniuje Gražulis ir tuom viskas baigesi ir tiek tos naudos tik jam igijo gerbėju ko jam ir reikėjo o užvakar Vilniuje pavaikščiojo pavaidino kovojoja bet neišsižiojo nes Briuselyje pilna ir valdo tokie kaip landzberginis Bartaševičius ir ten pamatysit tas senelis net neišsižios sėdės kaip pelė po šluota nieko tas pagirunas ir nesiekė o geros algelės elimentam o ne lietuvai o tuos pinigelius ne Briuselis o mes mokėsim tai eina iš lietuvos pinigu

Kaunietis

Kaunietis portretas
Baikit koliotis del ko kad vieni idijotai atstovavo lietuva dasidėjo kiti idijotai rėksniaiKalbu daug o naudos jokios bet kažin ar tame Briuselio šaikos kolektyve nors vienas yra normalus sakyčiau Veryga bet ir tas jau pažeistas nežmoniškumo bacila Tiesiog nereikalingos diskusijos nes tas ES nesusipratėliu lizdas ten tik euras svarbu Gal dabar vadovaujant Orbanui kasnors keisis bus išvaikyta šaika su fon aferiste ir žydu priešakyjeTaip kad nesvarbu ar suktas asilas Gražulis ar iškrypėliaiŽalimai kubiliai papuolė Pats laikas galvoti kad pagaliau seimas būtu dirbantis lietuvai be iškrypėliu be aferistu rėksniu vagišiu Tikėčiau jeigu ten papultu musu ger prof E Vaitkus tai tikrai kažka tai su Orbanu pasiektu nes tie du mastantis vyrai kovoja už savo tautu išlikima

Liberrunkelynui bemoksliams

Liberrunkelynui bemoksliams  portretas
Nesirūpinkite kitų reikalais :) pletkininkų šou :) Gražuliui manau dzin. Eilinį kartą keliate jo populiarumą ir demonstruojate savo bukagalviškumą :)

pupuliui

pupuliui portretas
grazuli, nepamirsk koldunu pasiimti i Briuseli.Galesi padalinti tarp savu.

ata vertejams

ata vertejams portretas
nepavydziu vertejams verciant grazulio psichozinius marazmus i kitas kalbas.

Petras pajudins tuos liūno maurus

Petras pajudins tuos liūno  maurus portretas
Ko tas Petras visiems kliūva, bet niekam nekliūva, kad net 7% surinko narkomanų (laisvės ) partija. Niekam širdį neskauda, kad tiek padaugėjo nesveikos psichikos žmonių.

Lietuvis

Lietuvis  portretas
Pagarba Petrui Gražuliui ir sekmės darbe Europos parlamente

Anonimas

Anonimas portretas
kam tam mimui kalbėti...jis atneš savo skilėtas kelnės ir jų pagalba gestais parodys nuomonę apie tik jam rupimą klausimą

yra nuomonių

yra nuomonių portretas
stiprioji pusė- parėkavimai ( ten su vertėjo pagalba ? )

Klouna i prezidentus

Klouna i prezidentus portretas
Pupulio isrinkimas i EP yra kaip gyvas Monthy Python cirkas. Statau pinigus, kad pupulis nei karta neiseis pries parlamenta pasisakyti.

Anonimas

Anonimas portretas
O KAM REIKALINGI VERTEJAI

:(

:( portretas
Gerai, kad nemoka. Mažiau žmonių supras- mažiau gėdos.

Tam paf

Tam paf portretas
O jam nieko ir nereikia mokytis tegul iš jo mokosi kiti ir pasaulyje bus taika ir be pedeastų

Paf

Paf portretas
Biby jisai ten kažką išmoks...

Rinkėjas Kauno

Rinkėjas Kauno  portretas
Balsavom su draugais už patį geriausią ir sąžiningiausia ,kuris baisiai nekenčia ir nemėgsta pedikų PETRA GRAŽULI, pagarba ir sekmės darbuose jievrosojūzo parlamente

manau

manau portretas
11 parlamentarų -1,56 procento nuo viso ES parlamento .

trumpai

trumpai portretas
Lietuva pagaliau turės du tikrus parlamentarus ES : gerb. P. Gražulį ir gerb. A . Verygą . Kiti ,kaip visad ,nebent "dėl kvapo" ir pritariančio niekieno nerinktos ES valdžios sprendimų palaikymo .

yra nuomonių

yra nuomonių portretas
kur galima rasti reikalavimų sąrašą kandidatui į Europos parlamentą ?

Cha

Cha  portretas
Gražulio šeimos vertybės,kas gali būti juokingiau, kurios šeimos? Vaikų pridirbęs į kairę ir dešinę, ir dabar su diedais kirkinasi.

Cha

Cha  portretas
Debilai turės savo atstovą ES :)

Pavydo apimti silpnaprociai dergia Grazuli

Pavydo apimti silpnaprociai dergia Grazuli  portretas
Jei Lietuvoj butu daugiau tokiu politiku,tai mes dar turetu me vilti neprarasti savo indentiskumo ir neistirpti ES. Juokingiausia,kad ES net neturi savo kalbos,xexexe,naudojasi is ES isstojusios ir i Anglo sakau bloka istojusios Anglijos. Iskrype leftistai,globalistai siekiantys viska paversti liberastinem neovertybem. Tai Grazulis vienas is tu retu savo nuomome turinciu politiku,be to atstovaujanciu seimos tradicijas,o ne islrypusi liberastini pasauli pastatyta ant melo ir iskreiptu naratyvu,kur seima yra niekas,o asmenybe nesubrendusi net savo lyties apsisprendime viskas.

dabar gales daryti vaikus

dabar gales daryti vaikus portretas
Briuselyje

fucking you

fucking you portretas
nu va, laikas Gražuoliui Briuselyje pastudijuoti įvairius šio posakio vartosenos atvejus, kurių yra kelios dešimtys.

Kęstas

Kęstas portretas
Būtinai reikia Gražuliui mokytis anglų kalbą, tiesiog būtinai. O kaip su lietuvių kalba ir kultūra? Kas kalbės lietuviškai už kelių metų? Visi kalbės su jų dirbtinio intelekto asistentais. O kaip dirbtinis intelektas Lietuvoje? Koks dirbtinis intelektas? Mums nerūpi lietuvių kultūra, kalba ir ekonomika. Jau supratome, kad su tiek lietuviškos korupcijos mes niekada nelaimėsime karo su Kinija. Nesijaudinkit. Tiek auksinių šaukštų vagiame iš mūsų kariuomenės, kad su tais auksiniais šaukštais greitai atliksime muzikinius aktus. Jei eisime nuogi, galime pagaliau laimėti Eurovizijos konkursą. Pirmyn, Lietuvėle Tu mano... (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

pietrai

pietrai portretas
niebuk durnas tiegu jevropa mokinas lietuviskij

Na

Na portretas
Birutė dabar prasigyvens, nebereiks žuvį pardavinėti, jei negeruoju tai teismo keliu gaus atitinkamą procentą nuo ES parlamentaro algos

Tam Jap

Tam Jap portretas
Vargseli,visą Lietuva kaimas,matomai toliau nebuvęs,neturi supratimo apie pasaulį.,atsirado miestietis,iš Italijos gal......

Jap

Jap portretas
Petriuks bus pastatytas i vieta EU kompanijoje, nes pats is kaimo gludumu islindes.

Anonimui

Anonimui portretas
Andriukaitis 72, Kubilius 67, Juknevi2ien4 66

pas petra

pas petra portretas
vaivorykstiniai triusekai-maciau pirty

Anonimas

Anonimas portretas
Rinkejai a senesniu neradot

kaimo runkelis jis

kaimo runkelis jis portretas
ten yra vertejai. bet butu gerai, jei ne visada. tada sitas peverastinis sudas is kaimo gales skraidyti padausiais.

Atrado naujieną

Atrado naujieną portretas
Kai ruskį uspaskix išrinko nieks nepriekaištavo kad nemoka anglų kalbos, o Tomaševskis jau kelinta kartą išrenkamas bet kalbos namoka ir nieks net nebando paklausti tai kada išmoksi. Neką gali pasigirti Olekas, Maldeikienė, Juknevičienė.

Ale

Ale portretas
kam ten ta anglų? Chrancūzų mokykis, chrancūzų! Nu arba vokiečių. Evrosojūzą anys už virvelių tampo, todėl ir spjovė britai į brukselį, ir teisingai padarė. O dėl klounų ir juokinimo - jei Maldeikienė ten visų mirtinai neužjuokino, tai niekam užjuokint nepavyks. Gražuliui iki Maldeikienės šposų prasme kaip man iki Mėnulio...

Suprantama , netgi lengvai

Suprantama , netgi lengvai  portretas
Politikas gali kalbėti viena iš 24 oficialių EP kalbų ! __EP yra 24 oficialios kalbos . __Visi ES institucijų išleidžiami teisės aktai ir sprendimai skelbiami visomis oficialiomis kalbomis. PILIEČIAI GALI KREIPTIS į ES institucijas BET KURIA IŠ OFICIALIŲ KALBŲ , o ES institucijos PRIVALO ATSAKYTI TA PAČIA KALBA . Aukščiausio lygio susitikimuose yra UŽTIKRINAMAS VERTIMAS ŽODŽIU Į VISAS OFICIALIAS KALBAS . Pvz., į visas oficialias kalbas verčiama Europos Parlamento posėdžiuose ir Europos Vadovų Tarybos susitikimuose. _______P.S. tik bemoksliai liberkonserVatos patys nežino ir kiršina, žemina žmones.

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Ar nuostatuose bolotiruojantis yra numatoma moketi anglu kalba, jeigu ne, tai kodel jis puolamas, ka sau masto rasinetojai bei str. autoriai?

pilietis

pilietis portretas
NEVELTUI tėvelis -oželis,mūsu LIAUDĮ vadino runkeliais, po šių EP rinkimų pilnai jam pritariu (anksčiau piktinausi) ,pasirodo protelio runkelių galvelėse nulis procento-kurie balsavo,na o kurie patingėjo atvykti iki balsavimo pukto,tai iš vis ... .Neverkit vėliau,kad tas negerai-tas negerai,patys tai padarėt...

Liberrunkelyno bemoksliams

Liberrunkelyno bemoksliams  portretas
EP yra 24 oficialios kalbos . __Visi ES institucijų išleidžiami teisės aktai ir sprendimai skelbiami visomis oficialiomis kalbomis. Piliečiai gali kreiptis į ES institucijas bet kuria iš oficialių kalbų, o ES institucijos privalo atsakyti ta pačia kalba. Aukščiausio lygio susitikimuose yra užtikrinamas vertimas žodžiu į visas oficialias kalbas. Pvz., į visas oficialias kalbas verčiama Europos Parlamento posėdžiuose ir Europos Vadovų Tarybos susitikimuose.

petras vesis ta nuoga vyruka

petras vesis ta nuoga vyruka portretas
apzelusia krutine kur sumirgejo tiesioginej transliacijoj-bus padejejas

Liberrunkelyno bemoksliams

Liberrunkelyno bemoksliams   portretas
ES yra 24 oficialios kalbos. Be to, ES šalyse vartojamos ir kitos kalbos, kurios tokio statuso neturi – 60 regioninių ir mažumų kalbų (pvz., baskų kalba, katalonų kalba) _______Visi ES institucijų išleidžiami teisės aktai ir sprendimai skelbiami visomis oficialiomis kalbomis. Piliečiai gali kreiptis į ES institucijas bet kuria iš oficialių kalbų, o ES institucijos privalo atsakyti ta pačia kalba. Aukščiausio lygio susitikimuose yra užtikrinamas vertimas žodžiu į visas oficialias kalbas. Pvz., į visas oficialias kalbas verčiama Europos Parlamento posėdžiuose ir Europos Vadovų Tarybos susitikimuose.

> Lyberrunkelyno bemoksliams

> Lyberrunkelyno bemoksliams portretas
Tu, turbut baiges Vilniaus aukstaja partine mokykla, nes tokie "gramatni ir protingi" visi ja baige, na dar gal Rietavo baznyšios pradine mokykla , ten irgi tokie pat protingi kaip ir tu, na pagaliau Kaliningrado KVMY,

Trūko ten tik to kvailio

Trūko ten tik to kvailio portretas
Sakoma,kad kiekvienas kaimas turi turėti savo kvailį juokdarį.Europarlamentas,matyt,kol kas dar neturėjo.Dabar jau turės iš ko pasijuokti.Bus linksma.

?

? portretas
Kiek Kubiliui, Andriukaičiui metų?

Aferistas

Aferistas  portretas
Chamas ir niekšas bandys būti EP -mentaru, uspaskich irgi bandė,o kas išėjo visi matė.

Anonimas

Anonimas portretas
Anglų kalba negali būti privaloma ES,nes angliukai padarė brexit.Europos sąjungoje visos kalbos lygios.Visi eurosąjungos šalių parlamentarai turi teisę nežinoti ir nemokėti kitos kalbos.

gerai cia grazulis su puse atlyginimo

gerai cia grazulis su puse atlyginimo portretas
galetu ir kitus parlamentarus paagituoti, jis myli lietuva , o kiti pinigus kas dagiau atiduos is atlyginimo ta ir rinksimi kita karta , o dar geriau butu istatymas sumoketi mokescius nuo gautu pinigu 70%

> anonimui

> anonimui  portretas
Lauki nesulauki šūdpatryyyyjoti ?

Anonimas

Anonimas portretas
GREITAI BRIUSĖLIS KALBĖS RUSIŠKAI...

Liberrunkelyno bemoksliams

Liberrunkelyno bemoksliams  portretas
Visi ES institucijų išleidžiami teisės aktai ir sprendimai skelbiami visomis oficialiomis kalbomis. Piliečiai gali kreiptis į ES institucijas bet kuria iš oficialių kalbų, o ES institucijos PRIVALO atsakyti ta pačia kalba. Aukščiausio lygio susitikimuose yra užtikrinamas vertimas žodžiu į visas oficialias kalbas. Pvz., į visas oficialias kalbas verčiama Europos Parlamento posėdžiuose ir Europos Vadovų Tarybos susitikimuose.

nu

nu portretas
buna blogiau, kai zmogus moka tobulai anglu kalba, bet smegenys ta anglu kalba moka panaudoti tik šiknų bučiavimui ir laižymui.

Faktas

Faktas portretas
Į Briuselį besiruošiantis P. Gražulis armėnų, arabų, anglų, azerbaidžianieičų, gruzinų, kiniečių, turkų, ispanų, swahili ir lt. žada išmokti jeigu jam galų kadencijos metu atsistos gaidys...

manome

manome portretas
šiaip tai nemokantys užsienio kalbų net neturėtų rinkimuose dalyvauti .

Mirtis pi.de.ra.si.nei ES

Mirtis pi.de.ra.si.nei ES portretas
Grazuli, nebuk Lietuvos isdavikas - nekalbek okupantu kalba. Briuselyje visi kalba savo salies kalba o kas nesupranta - tam yra vertejai. Grazuli, nepasiduok parsidavusiems Lietuvos pi.de.ra.sams , ju spaudimui.

Su pergale!

Su pergale! portretas
Ne vieną kartą teko lankytis Briuselyje, Strasbūre. Dirba didžiulis vertėjų korpusas, daugelis įvairių šalių parlamentarų kalba savo gimta kalba, garsioji ir populiari Italijos premjerė Georgija Meloni kalba būtent itališkai... Kas, kad tie mūsųi pasyvūs senoliai, tinginiai veblena angliškai? Juk jie patys didžiausi tyleniai, balsuojantys be stuboro, pasirašę už ES ... FEDERALIZACIJĄ. O tai be galo pražūtinga Lietuvai. Ar mūsų seimo "uolūs darbštuolėliai nariai perskaito lietuviškus tekstus, pasiūlymus, konvencijas, pataisas??? Šio ryto spaudos konferencija atnešė malonių siuprtizų: puikiai atsakinėjo Petras Gražulis, o visiškai naujai ir DRĄSIAI JO ARTIMIAUSIA BENDRAŽYGIAI ATSKELIDĖ, koks drąsus disidentas buvo tass Gražulis, kaip dėl jo JAV prezidentas Ronaldas Reiganas rašė M. Gorbačiovui, siekdamas, kad Petras būtų paleistas iš sovietų lagerio... Ir kaip sklandžiai, jausmingai ir gražiai Petras Gražulis dėkojo jį išrinkusiems Rinkėjams. Gėdos Tėvynei jis jis nepadarys.

jei petras per penkis metus ismoks angliskai

jei petras per penkis metus ismoks angliskai portretas
tai as pazadu po poros metu kalbet gruziniskai ir kinietiskai

Anonimas

Anonimas portretas
gražuli kai išmoksi angliškai parašyk man kaip skamba , europinis gėris , kuri mum taip nachališkai kyša lietuvos valdžia.o mes jo nenorim mum geriau žmoniškai.

zurnalistam

zurnalistam portretas
vistiek petras sugrizines namucio-klausimus uzdavinekit tik angliskai

ūra

ūra portretas
jeigu vatnykai komentaruose ardosi uz petra, tai tik irodymas, kad tikra liurbi ir atsilupeli isrinkot

GRAŽULI NEPARDUOK LIETUVOS. LE PEN LAIMEJO. GARBE PRANCUZAMS

GRAŽULI NEPARDUOK LIETUVOS. LE PEN LAIMEJO. GARBE PRANCUZAMS portretas
O LIETUVIAI UŽSIEMĘ PYSIUM IR PINIGŲ REIKALAIS. RUKE BALKONE IR NIEKUR NEJO. IŠSIRINKO TUOS PAČIUS. KĄ NOREJOT TĄ IR TURIT. PAGARBA PRANCUZIJAI. O GRAŽULIS TEGUL NEBIJO URŠULES IR TEGUL PASTOVI UŽ LIETUVĄ.

Liberrunkelynui bemoksliams

Liberrunkelynui bemoksliams  portretas
ES YRA 24 OFICIALIOS KALBOS ! __24 oficialios kalbos. Be to, ES šalyse vartojamos ir kitos kalbos, kurios tokio statuso neturi – 60 regioninių ir mažumų kalbų (pvz., baskų kalba, katalonų kalba).

Bukagalvis tik tu , nes

Bukagalvis tik tu , nes  portretas
nei tu žinai kaip vyksta darbas šūdpatryyyjoti su liberaliu išsilavinimu - bemokslis , nei tu rūpinkis :)

O kam jam anglų kalbą mokytis

O kam jam anglų kalbą mokytis  portretas
moka lietuvių kalbą kuri yra oficiali EP kalba , tegul kiti naudojasi vertėjų paslaugomis , kada Gražulis kalbės LIETUVIŠKAI ! Vertėjais galės naudotis ir Gražulis:) rūpinkitės savimi ...

Jo,tikras Lietuvių tautos

Jo,tikras Lietuvių tautos portretas
"runkelinio žiedo" ambasadorius Čia,kai kurie palaikantys ,įtikinėja,kad nx ta anglų kalba,turės vertėją....cha,griūk iš koto nuo runkelinių bukaglvių.

Petras

Petras  portretas
Mano gražuolis tas kur tarp kojų pataps Geležiniu vilku, tratinsiu ten visus iš eilės per rudąją akutę, triusikus morkomis išmetu ir varau žemaitiškai persdamas, Už Lietuvąąą vyrai

Ką portretas
Jis išmoks debilas , anglu kalbą . Nejuokinkit . Nevispročiu ir numirs klounas !!!

Ypatingai bukiems,

Ypatingai bukiems,  portretas
besirūpinantiems kitų politikų kalbų mokėjimu, susirūpinkite savo liberaliu išsilavinimu - bemoksliai , nes LIETUVIŲ kalba yra viena iš oficialių EP kalbų ! Visos kitos aimanos, net dėmesio nevertos . Eikit mokytis ! Tobulėkite .

bb

bb portretas
Gaila,kad nieko apie moralę ne kalbama. Kad ir apie poną Žalimą,kuris įstos Laisvės partija, tik po to, kai išrinko į ES.Tai jei tokios jo bendros vertybės su LGBTQ partija tai jau prieš kandidatavimą į prezidentus galėjo įstoti ,net nesitikint aukštų pareigų niekur. Bet savanaudiškumas,godumas lipa per kraštus ir anglų kalba visko neuždengsi.Arba Sinkevičius Karbauskio partijos pasiųstas į eurokomisarus pakeitė partiją net neraudonuodamas ir dabar jau su Skvernelio partija keliaus į ES,.Ir čia jau ne tik anglų kalba padeda,

vadinamieji ''zurnalistai''

vadinamieji ''zurnalistai'' portretas
ar jus sugebate ar nesugebate uzduoti normaliu ''astriu'' klausimu .

Patarimas

Patarimas portretas
Europoje turi vyrauti vokiečių ir prancūzų kalbos, o ne anglų. Šitą palikit tik jankių subinlaižiams lietuviams ir lenkams.

く⁠コ⁠:⁠彡

く⁠コ⁠:⁠彡 portretas
Tam yra vertėjai.Kitų šalių dirbę EP,net nesivargino,kalbėti angliškai.

jj

jj portretas
Tai kad Anušauskas ne mokėjo anglų kalbos ,būdamas ministru tai nieko tokio, tai kad Tomaševskis visems laikams liko ES tai jau priprato,O kad pensininkai Kubilius,Juknevičienė neužleidžia vietos jaunesniems gabesniems tai irgi nieko tokio,.Aišku nauja Armonaitės turtingų ,,nuskriaustų,, marksistų partija moka anglų kalbą ,o jei ir ne mokėtų su dideliais pinigais tai ne kliūtis. nusiprkti ką nori.,Bjauru kai seimas Gražulį išmetė,o Gapšys sėdi kalėjime ir yra seimo narys,Čia purviasklaida irgi tyli.Dėl Armonaitės LGBTQ partijos,tai kaltas Gentvilas,kuris turėdamas tokį patyrimą,leido naujiems išlepusiem s nuo gero gyvenimo komunistams su seksualiniais norais siautėti ir aiškinti dar ,kad gyvulių ūkyje visi lygūs.

S

S portretas
Žemaitiškai ,atkakliai , dročink savo pimpeliuką Petrai. Argi tam reikia anglų kalbos. Daugiau nieko niekada iš tavęs ir nesitikėjom , ir tu,esi mūsų paguoda nuobodybėje...

siap

siap portretas
musu isrinktieji yra pasyviausi,beveik miegantys,taip,kad Petras neprapuls ,nes sake moka snekamaja kalba susikabes,o jei bus ten aktyvus tai tures verteja

nejuokinkite

nejuokinkite portretas
Gražulis būti antikgbistų veidu, o į EP ne jis vienas važiuos, o jo komandoje bus kas moka ir prancūzų ir vokiečių, o anglų kalba EP nebūtina visiškai, juolab jog angliai - ne EU. Jam tik kiek vertėjo paslaugos atseis - teksdalintis su vertėjais.... Raudonoji komjaunuolė gerai moka tik sovietinį himną giedoti ir bažyčios lankytojus kgb skūsti.

T

T portretas
Nei jis tem dirbs nei ką. Žemo išsilavinimo, mokantys tik rusų kalbą, populistas, bus nustumtas į užribį.

dar vienas

dar vienas portretas
klounas

;))))

;)))) portretas
Svarbiausiai mokėti kalbėti, ko reik Lietuvai pirmoje eilėje,o kalbos,tam yra vertejai

:)

:) portretas
LGBT nepatinka...

Romas

Romas portretas
gražuoliai, karbofosai, ir kitas "kolchozas" žiauru, o tokia gėda, kaip už giminę..., nors tepk slides, ne duok Dieve.

vai vai iki ko dasiritom

vai vai iki ko dasiritom portretas
idomu kaip musu salies ir kauno politikai masto KA APIE MUS DABAR PASAKYS KITU EUROPOS SALIU ZMONES.

Dzūkija

Dzūkija portretas
p.Petrai .žemiečiai Tave sveikina laimėjus mandatą.Didžiuojamės Tavim ir tikim,Tavo kilniais darbais.Tiki Dievu ,mes tikime Tavo kilniais darbais.Atstovėjai tokią niekšingą paliktinę karjeristų ir sukčių kompani---šaunuolis .Tegul jie raitosi iš niekšiško savo supuvimo pekloje.Sekmės naujuose,kilniuose siekiuose.

Tadas

Tadas portretas
Ziauru, proto neturintys, amzinai del visko dejuojatys bedziai tokius klounus ir renka, po to stebisi kodel jiems tokia sikna gyvenime.

Antanas.

Antanas. portretas
O kam toji Anglų organizacijoje, kurioje jos nėra? Užkulisiuose? Korrupcijos schemas aptarinėt?

Rici

Rici portretas
Kiaulė su dviračiu greičiau išmoks važiuot,nei tu slibizavot angliškai

Gargždų

Gargždų  portretas
Viduramžiai , koks kontrastas tarp Žalimo ir kiaulės snukio, Lietuvos teisėsauga žiūri pro pirštus.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis portretas
Man kaista,kaip zmogus yra nepasiruose ir kisa savo nosi ten kur neraike.Cia taspac kaip egzamino neilaikai.Kas uz ji balsavo tai Lietuvos GIEDA.Nejaugi musu visa atauta yra nusiridenusi iki dugno ir nemastuo,kas yra kas....

to >>>>> che che che

to >>>>> che che che portretas
tiksliau 100%?

Che, petriuk

Che, petriuk portretas
Svarbu birkelės kokio skylėn neinkišk. Buvo urdomorda, kacapiškai šnekėjas, bus ir kitas mužikėlis. Vėl gėdą Lietuvai darysp

>>>>> che che che

>>>>> che che che   portretas
maziau pezetum nesamoniu, pasalpini. nors viena pavyzdi geriau duok, vatnike, nes panasu, kad esi bukas kaip tikras valstietis. bukas kaip kamstis.

OB

OB portretas
Ta jo anglų kalba, ta buitinė, tik tokia, matyt: hau dū jū dū. Dūjū, no po malomu

kas per lopas

kas per lopas portretas
vatinis runkelis zada ismokti anglu kalba:)))))))) tu geriau rusu mokykis, nes tau prireiks.

che che che

che che che portretas
40% konservatorių partijos yra buvę CCCP komunistų partijos nariai!

Anonimas

Anonimas portretas
O Kam ta anglu kalba Europos Parlamente? Anglia kaip ir Rusija nepriklauso ES. Reiketu mokintis Prancuzu ar Vokieciu kalbas.

Adomui

Adomui portretas
tu pirmiausiai pasidomėk, ką apskritai veikia tas "parlamentas", o tada pamatysi, kad Gražulis toje nesmonių jūroje tikrai neatrodys blogiau

Brrrrrr

Brrrrrr portretas
Au au au aūūūūū......

ka ka

ka ka portretas
reikejo butkeviciu i europarlamenta rinkti, jis gi anglu kalbos profas

Rūtenis

Rūtenis portretas
gražulis blefuoja ir gana bravūriškai neleistinai, bet, kita vertus, jam nėra tokio žodžio neleistina ar uždrausta, tad- blefuok, petrai, blefuok, tu nenugalima boba, svarbu, kad živilioką pinsk. nudobei..

tam „Brrr“

tam „Brrr“ portretas
Pasižiūrėk į veidrodį, tu pats protiškai atsilikęs snargliuotas konservuotas KGBistų rinkėjas

Brrrrrr

Brrrrrr portretas
Na protiškai atsilike Gražulio rinkejai, tai kam priviret košes? Konservatoriams, liberalams, židriuju partijai ar...priret košes sau, Lietuvai, tiesiog šaliai, kaip buvot dvasios ubagai, taip ir likot, tiesa dabar dar busit ir finansu ubagai..bet kodel del jusu kvailystes turi kentet normalus pilieciai?

konservatorių ir lyberastų kalės loja

konservatorių ir lyberastų kalės loja portretas
O Petro Gražulio karavanas eina pirmyn nesustodamas.

nukvakimas eina visuotinis

nukvakimas eina visuotinis portretas
Lietuvos. klounas nr.1 deportavosi į Briuselį..Reikia ir Europą prajuokinti.Tik kažkaip gėda taip ''prezentuoti'' Lietuvą.

Anonimas

Anonimas portretas
pailsėsim nuo šito diedo pezalionių.

Adomas

Adomas portretas
Ačiū Dievui, kad šitas Tautos "pasiuntinys",nemoka užsinio kalbos, tai pasiėmęs Šv. Raštą gal nejuokins Europos su savo sapalionėm. O vertėjai turbūt vers nors logiškai esamai situacijai

Gražuolis su minkštu

Gražuolis su minkštu portretas
Už Lietuvą vyrai, visi pasiimkite savo koldūnus saujon ir aukštyn žemyn, kai jogurtas išbėgs iš naujo....visi vyrukai nuogi stoja man už nugarois, įjungiame kameras, rodome Briuseliui, anglų kalba naher ji reklalinga, turiu dauno pažymėjimą, viskas zjbs....vą tokį išsironkote lochai į EP, asilą ..gaus krūvą babkių ir nieko nedarys...

Galerijos

Daugiau straipsnių