I. Rozova apie draugystę su rusų diplomatais: tai nebuvo asmeniniai ryšiai

Grįžti į straipsnį

Komentatorius

Komentatorius portretas
Kam ji čia "kabina makaronus"?!

sliucha

sliucha portretas
sena rusiska sliucha.

Emma23

Emma23 portretas
Kviečiu jus į privatų sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta susirasti sеkso partnerį! Laukiu tavęs ten :)

Ka

Ka portretas
Ka ta rozova tik laselis bet va ka darys seimas su savo partneriais izrailiu su ju karalium BiBi jau putinas paskelbe kad jie ju parneriai tai kaip cia iseina skvernelis pasirioses tarnauti putino partneriam kurie pripazyst krymo anekcija ir donecko respublika kokiu sankciju imsis pries izraili

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Seime yra nors lietuvių, arba tikras lietuvis

...

... portretas
Chm: „Asmeniniai ryšiai, mano supratimu, tai labai glaudūs ryšiai, apimantys ir bendrą poilsį, draugystę šeimomis, tai yra, mano nuomone, bendras apsilankymas pirtyje ir taip toliau. Tokių ryšių su rusų diplomatais aš nepalaikiau ir nepalaikau“ - ji išties TOKIA durna, ar mus tokiais laiko?.. :/

Blinda

Blinda portretas
Negi neaisku, kuo uzsiima visa ta ju "sajunga"..?

trakai

trakai portretas
Rusijos žvalgyba Klaipėdoje atrodo savo rezidentūrą įkūrusi, rozovų gvardija veikia plačiai ir agresyvėja. Tai ne asmeniškumai, o įtakos darymas per Seimo narę antidemokratiškiems procesams šalyje.Stop!

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Na, nereikia "olia-lia"! Seimo narė, o tokių dalykų nesupranta- Lietuvis išdavikė ir tiek!

Anonimas

Anonimas portretas
Rozova žongliruoja abstraktybėmis ir tikisi išsisukti nuo atsakomybės. Kontaktai buvo ne formalūs, bet dalykiški ir tik dėl finansinės paramos. O tai žmonių kalba reiškia "tu - man, aš- tau". Arba - ranka ranką plauna. Asmeniškai. Vartymasis iš gaidžio nepadės. Neapsimeskite šlanga.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kokias cia pasakas ji seka...

Galerijos

Daugiau straipsnių