I. Šimonytė dar kartą pakomentavo A. Skaisgirytės repliką: nežinau, kur veda polemika

Grįžti į straipsnį

Jurgis

Jurgis portretas
Beliko prezidentui susijungti su Karbauskiu ir sėkmingai skaldyti vyriausybę. Jis tai daro savo pasiuntinių lūpomis, kad paskui galėtų pasiteisinti,o netikusį patarėją išvaryti lauk, keisti kitu. Toks vadovavimo braižas.

Manau

Manau portretas
Kad taip ir buvo,kaip Prezidentas sušaukė visus tai ir prasidėjo darbai.O juk Šimonytė su savo parankiniais lbgt ištvirkėliais Kauną apdergė,jiems buvo maloniausia ten dalyvaut.Ką ta valdžia nuveikė gero mūms? Tik niekino mūsų žmones o aukština tuos lbgt ištvirkėlius.Tokią valdžią lauk,nes mes visai įkrisime į gyliausią duobę,o išlipti bus sunku.

paskuj Sikmonyte komentuot suleke visasLGBTDelfio kolektyvas

paskuj Sikmonyte komentuot suleke visasLGBTDelfio kolektyvas portretas
debilnas sikmonytes ,,,pakomentavimas,,, dar debilnesni jos pasekeju delfistu komentarai....

I B T AŠ.

 I B T AŠ. portretas
L , teisus.Matyt kai kas pasiilgo Putino. Ar bukumas ir kvailumas veda į piketus. Mat Gražulis Prezidentas,o Puteikis premjeras.Likę ministrai celofanai,lobovai,puidokai,kepeniai.Žmonės pamastykite ir nepasiduokite bukiems ......

Che che che

Che che che portretas
Matot, kiek pasekėjų turiu?.. Nebūčiau tautos tata. Žmonės mane myli. Myli ir mano auklėtinę I.Šimonytę. Kai būsiu Lietuvos Karalius - Kazimiežas I, ji bus Pirmoji freilina pas mane.

L?

L? portretas
Politologai dažnai pastebi, kad prezidentūra (prezidentas ir patarėjai) dažnai pamiršta reikiamu metu patylėti. Bet kol valdžioje konservatoriai, Lietuvos Nepriklausomybei grėsmių mažiau. Pasirinksit Gražulį su Puteikiu, su nepriklausomybe teks atsisveikint. Grįšim į laikus, kai kuriama mažai, o kas sukurta atimama ir pasidalinama.

AŠ manau taip.

AŠ manau taip. portretas
Šimonytė teisi. Tik prezidentūra ieško ko nepametę. Kaip negražu iš jų pusės. Ir Prezidentas tyli prasikišęs.Už ji nebalsavau ir matau,kad pasielgiau teisingai. Tai kiršintojas, o ne Prezidentas.

tomas

tomas portretas
Lokit, šuneliai, lokit, o karavanas žygiuoja teisinga kryptimi.

I. Šimonytė dar kartą pakomentavo: nežinau, kur veda...

I. Šimonytė dar kartą pakomentavo: nežinau, kur veda... portretas
Teisingai, nieko nežinai, ir dirbt nemoki.

Si vyriausybe(sam)

Si vyriausybe(sam) portretas
Reglamentuoja /koreguoja net tualetu lankymo taisykles

Galerijos

Daugiau straipsnių