I. Šimonytė: kompensacija žydams už prarastą turtą leistų išties uždaryti klausimą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ne pykite,jai reikia balsų Viniaus krašto,tai padėtų minimi,nes lietuviai pervargo nuo šios valdžios neveiklumo.Dulkys taip toli nuo realybės,kad prie jurininkų ligoninės pamatęs milžiniškas eiles,apkaltino ,esant apie 70 asm.,o ne 700.Ministrui nedaeina,kad per dieną į eilę pas kardialogus,užsirašė 700,o ne visa dieną stovėjo 700 žmonių.Tas pats pas kitus specialistus ir visose ligoninėse.Bet pasakykit ,kaip nevaikštančiam užsiregistruoti ir neturičiam e sistemos.

LIETUVOS PILIEČIAI....

LIETUVOS PILIEČIAI.... portretas
Savo turto neprarado?! Niekšai - kada pradėsite rūpintis savo piliečiais. O tie, kurie šaudė ir apvaginėjo žydus Lietuvoje reikia išaiškinti ir iš jų pareikalauti kompensacijas. Bet...išlis daug lietuviškų ausų, kurie tai darė kartu su su vokiečių fašistais.

Košmaras

Košmaras portretas
Kaip jau nusibodo...

Onė

Onė portretas
Tegul žydai sumoka už įskųstus ir ištremtus lietuvius.būdami komunistais naikino lietuvių tautą

aha

aha portretas
Nevarkite,seima snubalsavo,svarstys, palaikė dauguma seimo anrių,net opozicija..apie ką jūs čia?

,,panele''

,,panele'' portretas
kada baigsi švaistyt LIETUVOS liaudies turtus,ar dar negana,žydai ir taip apvogė mus budami sovietu valdžios pakalikais...

,,panele'

,,panele' portretas
,,

Rasa

Rasa portretas
Jokių kompensacijų žydams, žydų pasikniuke. Užteks jiems pataikauti ir tarnauti.

Jezusmarija !!!! NESUTINKU !

Jezusmarija !!!! NESUTINKU !   portretas
Prie ko Lietuva ir okupacijos metu nusavintas kažkieno turtas ? Ar vis dėlto pripažįstame anot Vanagaitės , kad " šaudėme " , o dabar " sumokame " kaip padarė Vokietija ? Lietuviams okupacijos metu prarastą turtą jau grąžinome ? Nebesuprantu apie ką kalbame .

Ponia Simonyte

Ponia Simonyte portretas
Jei jus pati jauciates kalta ,jei jus turite lesu KOMPENSUOKITE!!! Bet nelieskit Lietuviu tautos! Zydai YRA PRIDARE DAUG bjaurasciu lietuviams Ir prdekime tyrima del ju darbo su NKVD. Kelkim archyvus YRA PATARLE :Pats joske musa,pats reke!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių