I. Šimonytė: lokalių karantinų savivaldybėse skelbimas nėra atmetamas

Premjerė Ingrida Šimonytė sako, kad Vyriausybė neatmeta galimybės atskirose savivaldybėse skelbti lokalius karantinus, tačiau dėl to savo nuomonę turi išsakyti epidemiologai.

„Lokalūs karantinai nėra atmestini, bet čia epidemiologai turi pateikti pasiūlymus, ar šalia to, ką kitą savaitę ketina nustatyti Vyriausybė, reikia papildomų priemonių konkrečiose vietose“, – žurnalistams trečiadienį sakė ministrė pirmininkė.

Ji teigė, kad esant tokiems pasiūlymams, Vyriausybė juos svarstytų.

Šiuo metu prasčiausia epidemiologinė situacija vakarinėje Lietuvos dalyje – pajūryje. 14 dienų naujų susirgimų skaičius 100 tūkst. gyventojų Palangoje yra didžiausias ir siekia 438,5 atvejo, Klaipėdoje – 356,9 atvejo.

Kitą savaitę Vyriausybė turėtų įvesti naujų ribojimų, numatančių dalį veiklų leisti tik su galimybių pasu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Jau ir taip aišku, kam tie karantinai. Jokio viruso nėra. Yra paskelbta premija tam, kas įrodys šito viruso egzistavimą. Na, ar įrodė? Ne. Kanadietis laimėjo teismą, nes Kanados vyriausybė nesugebėjo įrodyti, kad virusas egzistuoja. FDA ir CDC paskelbė, kad PGR testai netinka korupcinei ligai nustatyt, nes neskiria gripo nuo korupcinės ligos. O mūsu sociopatai valdžioje tesugeba Makarono represijas nukopijuot.

virusas

virusas portretas
Pirmiausia, Šveiko mėgėja, paskelbk, kiek svivaldybėse užsikrėtusių pabėgėlių, kurie smarkiai didina užsikrėtusiųjų skaičių! Be to, jie dar ir atsisako skiepytis. Kodėl dėl jų turi kentėti Lietuvos žmonės?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių