I. Šimonytė: naujų kandidatų pavardes įvardinsiu tada, kai galėsiu

Grįžti į straipsnį

anekdotas

anekdotas portretas
Išsiskyrusi moteris labai užsinorėjo vyro ir klausia išsiskyrusios draugės , ką daryti..O išsisikyrusi draugė sako teip...Kai man reikia vyro išsikviečiu santechniką, neva kranas teka. O pati einu į kitą kambarį, nusimaunu kelnaites , usivelku trumpą chalatėlį ir pasilenkusi prie jo imu neva grindis šluoti..O jis iš užpakalio ir paduulkina mane....Išsiskyrusi draugė nutarė pabandyti pasinaudoti patarimu....Na galvoja, kažkas netvarkoj su dujine virykle, išsikviesiu dujininką meistrą....Atėjo dujininkas, o jinai nuėjo į kitą kambarį, nusimovė kelnaites ir užsivilko trumpą chalatėlį ir atėjo neva grindu šluoti, pasilenkė...Dujininkas ant jos iškart užšoko...O jinai šaukia NE TEN, NE TEN, ŽEMIAU...O jis jai atsako: Žemiau tai daro santechnikai, o aš tvarkau dujas...

Ot pavaro

Ot pavaro portretas
Ji jau iš pat pradžių buvo įsitikinus, kad Dėdulės kompromatas AIG įpareigos elgtis kaip reikia nepotų gaujai, kuri Seimą ir ministerijas užkariauja šeimynine ranga (pusbroliai/puseserės/sūnūs ir anūkėliai).

inteligentija

 inteligentija portretas
Manome, kad tų dviejų tai tikrai negalima skirti. Tos girtuoklės ir tos, kur magistrantūros nėra baigusi. Nieko gero ir iš buvusio Kauno administracijos veikėjo.

ir

ir portretas
pakliuvo madam i konservoratinkli pervelai suprato kad liko atpirkimo oziu /tainosrus/ bei kubilo machinaciju su snoru uztai mato pabaigos pradzia uz ka reikes atsakyti jav teisme po Trumpo patvirtynimo ir ta jaucia uztai tokia nesavam kaily;;

:)

:) portretas
Dabar išlįs į viešumą visokie hipiai, keistuoliai ir nuokvaišos. Jų laikas.

teisingai

teisingai portretas
o tai kabinėjasi paparaciai kaip vantos lapas prie užpakalio.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Šalies valdymas troliai..

Anonimas

Anonimas portretas
Is seselines konservu vyriausybes pasirodo nieko gero nelike. Intrigantai, kerstingi niekdariai taip nieko ir nesukurs.

Ema

Ema portretas
Į susisiekimo ministrus siūlau Roką Masiulį. Taškas

idomu

idomu portretas
Kandidatė į Žemės ūkio ministrus buvo tikra profesionalė, patyrusi, išsilavinusi, žinanti situaciją, nesusitepusi ir politiškai neangažuota- netiko? Nesuvokiama, kad susitepę, korumpuoti be išsilavinimo bei patirties tiko, kas vyksta?

???

??? portretas
Miniotaitė su ilgalaike patirtimi netiko, o bakalaurė su nuline patirtimi tiko. Gal tiko jos vaivorykštė? Ir išmestas už korupciją tiko, ir užsienio kalbų nemokantis tiko, ir apie sportą nė bum bum nenutuokianti kūma tiko, ir miškų kirtikas tiko.... O anūkas tai valstybinė paslaptis.Dėl ko panelė premjerė , kaip ta Marytė Melnikaitė, siūlydama tokius ministrus aukojasi? O gal nori prajuokinti baltarusių batką??

taigi

taigi portretas
Nėra reikalo ir taip Durnių laivas, labiau apgailėtinos vyriaubės per 30 metų nebuvo, net "valinsko" laikais tokių nevykėlių į vieną krūvą nesudėjo.

Galerijos

Daugiau straipsnių