I. Šimonytė: Šeimų maršui turėtų būti taikomi karantino reikalavimai renginiams

Grįžti į straipsnį

Piš

Piš portretas
Tavo debilaiciu šaikai turi būti tikrai taikomi karantinai.Ir visi įmanomi ,kad nustotumete kenkti Lietuvai ir jos žmonėms.

vika

vika portretas
Nezino kaip igelti Simonyte seimu marso organizatoriams,neklauso sitoss personos

O lg bt

O lg bt portretas
Paradams-sustiprinta apsauga iš mūsų kišenių? Čia demokratinė valstybė? Ir pastovus skirstymas į homofobus bei "pateptuosius"

Augis

Augis portretas
PIŠ pačią pirmą reikia mesti lauk vien už tai kad dėl dujų ir elektros kainų kėlimo Inai ne prie ko, mat vadovauja nekaltų mergelių ir berniukų vyriškiui, o ne vyriausybei!

Liudvika

Liudvika  portretas
Argi viešai ir laikraščiuose tie lbgt gali be kaukių bučiuotis,glebeščiotis,o štai tautai to negalima? Šimonyte,pirmiausia tai tamsta pagalvokite ką kalbate,ir kokia jūsų priesaika buvo mūms? Ši vyriausybė tai tik tampa pakalikais lbgt.Tokios vyriausybės niekas nenorėjo ir nenorės.Laikas visiems palikti šią vyriausybę,nes jie nesugeba blaiviai galvoti,nesugeba apginti mus nuo lbgt.Jie masiškai plinta su vyriausybės pagalba.

Kaip

Kaip portretas
Sakytu tarybinė moteris draugė rasa rusams dirbat.bet čia gaunasi dirbam koncer.

Ne pd'Rąstas \\\\\..../////

Ne pd'Rąstas  \\\\\....///// portretas
pedams leidžiama net bučiuotis ir be KAUKĖS.Laisvė---VALIO.

Lietuvoje Lukašenkos draudimai ?

Lietuvoje Lukašenkos draudimai ? portretas
Demokratijos saulėlydis ? konservai puikiai sugeba kiršinti ir skaldyti tautą. Siekia sekti, kontroliuoti tautiečius, nes kai atims grynuosius, kiekvienas žmogaus žingsnis bus fiksuojamas programose. Planuose atims iš žmonių grynuosius, paskui bankuose suges programos ir tautiečiai liks su nuliais sąskaitose. KAS VYKSTA ???

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Karantino reikalavimų iki dabar nesuprantu: darželiai dirba kontaktiniu būdu visus metus (ir be už stiklų, įprastai!) be jokių priedų ir t.t. VMI ir kitos į jas panašios įstaigos dirba iš nuotolio (įsivaizduojate jų darbą?). O vienos ministetijos viceministrė net iš Ispanijos! Nereikia imti neapmokamų atostogų dėl asmeninių priežaščių išrinktiesiems! Ar gali pažeminti piliečiai būti iki begalybės pakantūs tokiai neteisybei? Nebėra sąžinės ir doros valdžioje!

I.

I. portretas
Neteisėtos vyriausybės (laisvės partija neteisėtai dalyvavo rinkimuose) antikonstituciniai apribojimai dėl karantino yra neteisėti.

Blinda

Blinda portretas
Kada atstatydins neveiksnia, priesiska Lietuvai "vyriausybe"? Kiek "sitie"... dar dergsis?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kas valdo Lietuva, ar Lietuviai, ar kumelė?

Galerijos

Daugiau straipsnių