I. Šimonytė Vyriausybės programos projektą planuoja turėti savaitės pabaigoje

Paskirtoji ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė sako, kad Vyriausybės programos projektą planuoja turėti šios savaitės pabaigoje.

„Programos projektą manau, kad tikrai savaitės pabaigoje jau turėsime, jo įregistravimas Seime priklausys nuo to, kaip mes sudėliosime patį teikimo procesą“, – spaudos konferencijoje antradienį sakė I. Šimonytė.

Pasak jos, kadangi prezidento dekretas dėl Ministrų kabineto ir Vyriausybės programa turi būti teikiami kartu, šių procesų derinimas ir nulems, kada tiksliai programa bus registruota Seime.

I. Šimonytė antradienį su prezidentu Gitanu Nausėda susitiko aptarti jos pasiūlytų kandidatų į ministrus. Konsultacijos dėl jų bus tęsiamos šią savaitę.

Paskirtosios premjerės teigimu, visi pretendentai į Ministrų kabinetą, nepaisant to, kad yra rizika, jog nebus patvirtinti, aktyviai ir nuoširdžiai dirba prie programos.

Seimui pritarus premjero kandidatūrai ir prezidentui jį paskyrus, ministras pirmininkas ne vėliau kaip per 15 dienų nuo jo paskyrimo pristato Seimui savo sudarytą ir prezidento patvirtintą Vyriausybę, pateikia svarstyti šios Vyriausybės programą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
Smonytes nuotrauka juokinga ,atrodo stovi lyg ismaldos istiesus delna lauktu,ar tik po ju valdymo nebus atvirksciai mes stovesim ir lauksim ismaldos visa tauta

?

? portretas
Per nakti liberalai parasys.Ministru neturit nesusitepusiu issilavinusiu valstybe i bankrota ivarysit kam emets formuoti vyriausybe jei partijos tuscia vieta.

????

???? portretas
LRT verkia kad prezidento kontrole neleidzia labai greit suformuoti vyriausybes tokiu metu kai virusas siaucia.Virususu rupinasi virusologai ir laikinasis sveikatos ministras dar ir prezidento sudaryta komisija.Ar reikia tautai greitai sudarytos vyriausybes is korumpuotu ministru ar prastos reputacijos ,neturinciu kompetencijos svarbiausia kad dusia buti liberaline.O kokia ta dusia liberaline ....????O LRT stoja i liberalu puse su tokiomis kalbomis kieno ji tada visuomenes ar liberalu nuosavybe ir transliuojanti ju nuomones su Miliute,Ramanausku,Makaraitite ir ttttt.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių