Įrodinėjimo naštą dėl seksualinio priekabiavimo Seimas perkėlė ant kaltininko pečių

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
pats raskėvič teistas už seksualinį priekabiavimą..

Turi aparatą

Turi aparatą  portretas
Esi kaltas, gimei- esi kaltas, kol teismas nenuspręs kitaip, jei sugebėsi įrodyti, kad esi nekaltas. Idiotizmo viršukalnė!

Koks idiotizmas

Koks idiotizmas portretas
Kas nors pareikš, kad tu prieš 15 metų prie jo tipo priakabiavai ir kaip tu įrodysi, kad to nebuvo? Ir automatiškai liksi kaltas be jokių įrodymų.

Mantas

Mantas portretas
Dabartinė dauguma - vakarų marionetė.

Antanas

Antanas portretas
Visiškas absurdas. Greičiau referendumą dėl išstojimo iš ES. Britai jau seniai suprato kokia ES yra nesąmonė ir pasitraukė.

Vyrui pasiskundus, kad prie jo priekabiauja vadovas gėjus –

Vyrui pasiskundus, kad prie jo priekabiauja vadovas gėjus –  portretas
tiesą įrodė, bet skaudžiai nudegė Nuo vyro priekabiavimo prie vyro prasidėjusi istorija užsuko teismų karuselę. Su Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos (LGKT) vadovais išdrįsęs bylinėtis darbuotojas galiausiai laimėjo bylą, bet vis tiek buvo priverstas trauktis iš darbo. Buvęs LGKT patarėjas Mindaugas Kluonis, anksčiau patarinėjęs ir tuomečiam prezidentui Valdui Adamkui, į bylinėjimąsi įsivėlė po konflikto su tiesioginiu viršininku – Integravimo skyriaus vedėju Tomu Vytautu Raskevičiumi. Pastarasis Vilniaus savivaldybės tarybos narys yra pagarsėjęs tuo, kad laiko save pirmuoju šalyje asmeniu, viešai prisipažinusiu, jog yra gėjus. Iš pradžių abu vyriškiai tarnyboje dirbo ranka rankon, tačiau nuo 2019 metų tarp jų prasidėjo nesutarimai. M.Kluonis suprato, kad T.V.Raskevičius bando prie jo priekabiauti, ir dėl to kreipėsi į LGKT vadovybę. Ištyrusi skundą lygių galimybių kontrolierė Agneta Skardžiuvienė pripažino, kad T.V.Raskevičius elgėsi nederamai.

Galerijos

Daugiau straipsnių