Įvertino A. Verygos darbą: klaidų – per daug, jo politinė karjera baigėsi

Grįžti į straipsnį

kolega

kolega portretas
POLITINIS LAVONAS.....NESTEBUKLAI IR KAIP MEDIKO SRITYJE....

Atleiskit

Atleiskit portretas
bet kiekvienas ir ne visai sveiko proto žmogus gali reikšti savo nuomonę,jau vien pasakymas,kad nenurodė kokius vaistus vartoti,rodo ,kad žmogus ne visai supratingas.Galėjo pasiklausti bobučių,būtų nurodę kaip greičiau į dangų pakliūti,kai vaistų Veryga dar neišrado.

Teisingumas

Teisingumas portretas
Prasau neformuoti blogos zmoniu nuomones apie ministra A.Veryga. Jo politine karjera - kaip tik - TIK PRASIDEDA VISU RYSKUMU. A.Veryga puikiai tvarkosi su situacija, gerokai geriau nei UK, JAV ar kitos valstybes. Tiesiog puikiai. Jis parode, kad kiekvienas zmogus jam yra svarbus, kad kiekviena gyvybe vertinga. Saunuolis ministras. Atlaike sunku isbandyma. Butu jo vietoj koks Gabrielius, tai cyptume dabar visi nuo jo veiksmu. Jau dabar kaip Gabrielius pasibaisetinai elgiasi - sali istiko tokia neganda - o jis siekia sau reitingu, pildamas purva ant gerb. ministro ir per uzsakomuosius straipsnius formuodamas visuomenes nuomone. Kaip iprastai. Juk sis straipsnis - koks 90 procentu is po konservatoriu pastalers isplaukes. Tad nereikia...

H

H portretas
Kaip isvis jis galejo eiti ministro pareigas parodo savo prota kad nusiskuto plikai

Kaunas

Kaunas portretas
Neklysta tik tie, kas nedirba! Visi pas mus Lietuvoj krepšinio treneriai ir kitų sričių specai gulėdami ant sofkutės! Veryga šaunuolis, dirba žmogus, stengiasi. O oponentai ir "anūkas" kaišioja pagalius į ratus, lyg jie būtų geresni..Nė velnio!

Nijole

Nijole portretas
Vertinti rašyti +ir- visi moka, profesoriai labai patyrę šiam procese, bet va padėt patart nesugeba. Diplomas yra tik popierius, o išsilavinimas pasimato vėliau. Pagarbiai irgi profesorė

Anonimas

Anonimas portretas
Visi tik lot moka tai eik gabriau ir gelbėk Lietuvą ir visuokė krupavičiai biėliniai Valatkos jakilaičiai ne lokit kartu su tulpe Ar pasirūpinote bent viėna kauke poku Pirštinių tik kaupiat priėš rinkimus balsus Tai tas pats kad puota maro metu Birutė Višynskė

As

As portretas
Iš kur tos nesąmones, juk visi žino kaip jie nori valdyti

Nepėsčias

Nepėsčias portretas
Ateis kitas, geresnis ir išgelbės Lietuvą. Nejuokinkit. Tegu kaupia patirtį, vyriokas, mokosi iš savo klaidų. Matot, ir atsiprašyt moka, nu.

Pranė

Pranė portretas
Dabar šituo sunkiu momentu reikia susitelkimo o ne purvo drabstymo. Įsivaizduoju kai konservatoriai trina rankas. Juk rudenį rinkimai. Norisi vėl prie valdžios vairo pakliūti. Ne viena Lietuva išgyvena sunkų laiką, visiems visko trūksta. Visas pasaulis skendi nežinioje. pilti žibalo į ugnį tokiu momentu tikrai nereikėtų. Žmonės ir taip įsitempę. Mes juk ne šunauja suprantam kur šuo pakastas

kaunietė

kaunietė portretas
Profesoriau, profesoriau, tai tik Jūsų įvertinimas ir gerokai per ankstyvas. Nereikėtų kelti bangų šiuo metu. Linkiu ramybės ir nesusirgti, nes ir vėl ministras būtų apkaltintas.

Kostas

Kostas  portretas
Kas jam dave teise smeizti ministra

Nu jo...

Nu jo... portretas
Ir tai pasake Praskiecio patarejas, kuris perbego pas konservatorius. Slykstus konservatokiu manevrai. Palaiko zmones Veryga, tai neriasi is kailio.

Tai

Tai portretas
tipo broileri reikia stumti i valdzia?

Piktas pensininkas

Piktas pensininkas portretas
Nauja Vanga.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai teisingi profesoriaus pastebėjimai apie Verygą, Nausėdą, Skvernelį ir Grybauskaitę šios koronaviruso krizės akivaizdoje

.

. portretas
lengviausia gulėti, kasytis kiaušius namuose ir kritikuoti.

Jo

Jo portretas
Respect Skverneliui,kad pašalino šundaktarį "daktaras mirtis"verygą.Sekantis žingsnis teisiamųjų suolas

skęsta landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t a i , o KARTU ,

skęsta landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t a i , o KARTU , portretas
ir jų i d e o l o g i n i a i SKALIKAI:--VALATKA, KRUPAVIČIUS,BIELINIS , URBONAITĖ,VALENTINAVIČIUS, LOPETA, BORISAS ir eilė kitų, o BRUNALO " politikavimas" senai prilygsta p r i r ū g u s i o konservatorių TVARTO smarvę;-----VALSTIEČIŲ kovą su VIRUSU, visa i š v a r d i n t a ŠUTVĖ,kartu su KONSERVATORIAIS , stebi iš šono,-- TŪNODAMI kampuose ir tikėdamiesi , kad jų VIRUSAS n e r a s , todėl jie ABSOLIUČIAI n e p r i s i d e d a prie kovos su virusu ir m ė g a u j a s i, kai MEDIKAMS ir VYRIAUSYBEI ne viskas pavyksta kovoje su VIRUSO šmėkla, gelbėjant šalies gyventojų gyvybę,-----Ž M O N Ė S !--per rinkimus šios KLIKOS atstovams vietoj b a l s o --parodykime ŠPYGĄ.

islenda is siuksliu dezes visu mokslu propesoras

islenda  is  siuksliu dezes visu mokslu propesoras portretas
ir vel pradeda suda malt ..vos vienas konservuota padla baigia sudais is lansbirkinio tvarto drabstytis ..tuoj pat antras--pradeda. Vietoj to kad padetu , organizuotu, siulytu geresnius variantusir t.t toki Krupaviciu pridurkai aplamai sioje situacijoj galva sukistu y smely kaip striutis ir perstu dvoka skleisdamas apie save ,kaip kad tai daro dabar.

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikia mums šito. Kam tokioj situcijoj reikalingi neramumai. Ne kritikuoti o patarti reikia...

Anonimas

Anonimas portretas
Mėlynojo sarafano ir ožio šunelis kiauksi....broilerį į premjerus stumia....

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas prezidentes skalikas.

Anonimas

Anonimas portretas
Sakoma,kad žmogų pažinsi iš darbų,o ne iš kalbų.Sveikatos ministrą pradedam pažinti,ir tik jam turim būti dėkingi,kovojant su netikėta pasauline,mirtį nešančia liga.Susidūrus pirmą kartą su korona viruso pandemija,niekas dorai ir nežino ko griebtis,taigi kritikuoti niekas neturi teisės,nes nėra patirties.Nekreipkit dėmesio,p.A.Veryga,sėkmės ir sveikatos Jums.

Gita

Gita portretas
Profesoriaus politinė karjera baigėsi neprasidėjus, būtų geriau patylėjęs ir dirbęs LT.

rrr

rrr portretas
juk toki kuris skirsto lt piliecius i gerus ir blogus,kuris nuraso senstelejusius piliecius VYT LAUK KUO SKUBIAU!!!

Profesorius Levinsonas

Profesorius Levinsonas portretas
O ką Krupkevičius jau "profesorius" ? Tarybiniais laikais tokie "profesoriai" tikriems profesoriams, baigusiems aspirantūras Maskvoje ar Leningrade, pieštukus droždavo. Aukštasis mokslas pavirto į parodiją. Lansburginių klapčiukas. O Veryga yra geriausias sveikatos ministras iš visų buvusių.

Hahaha

Hahaha portretas
O kas įvertino,turbūt išvis konservatpalaikiu genocido gauja ,PAGARBA VERYGAI IR MUSU DABARTINĖS VYRIAUSYBES DARBUI sunkiame dabartinėje situacijoje,šalinti konservatpalaikiu gauja naikinti kaip virusą,tai konservatpalaikiu gauja yra Lietuvos virusas

Konservu

Konservu portretas
lakstingalos isiciulbejo.Tik ju ciulbesys nuodingas.Veryga padare sizifo darba.Ir kokia juoda turi buti zmogaus siela, sitaip ministra apjuodinti.Paprastas pavizdys.Italija turi 60 mln gyventoju.Mes, manykim, turim 3mln.Pas italus mire, bijau suklysti, apie 4000 - 5000tukst zmoniu.Pas mus - 4 zmones.Krupaviciau, ar moki skaiciuoti?Ir vis ta savo favorite kisa.Vat ji tai prisivadovavo, isvarydama is salies 1mln. gyventoju.O kur dar praraja tarp turciu ir bednioku, vaiku atiminejimas.Jus konservai su savo propagandistais tikrai neesat laukiami valdzioje.

Jonis

Jonis portretas
Kiek daug išminčių atsirado, kurie neiškišdami nosies iš namų, aiškina, kas ką blogai padarė. O tu krupai išlysk iš namų ir padaryk ką nors gero esant krizei. Nieko kito tik pilnas kelnes pridarysi.

#

# portretas
Jo apskritai iš psichiatrinės ligoninės paleisti nebuvo galimą, kuo greičiau jį į buvusią darbovietę gražins tuo Lietuvai geriau bus....

Sonata

Sonata portretas
Veryga seniai buvo laikas nešdintis!!

Ne.tiesa

Ne.tiesa portretas
Labai gaila,kad politologai nesidomi kas ded asi visame pasaulyje.Visur tos pačios problemos - visko trūksta,nes niekas nesitikėjo kad taip gali būti.Lietuva vadovaujant ponui Verygai pradėjo anksčiau ruoštis negu kitos šalys.Ponas Krupavičiau jūs tikriausiai nelkausėte Europos Sąjungos atstovės komentarų Dienos temoje,kuri sakė,kad Lietuva gerai pasiruošė šiai situacijai,bet klaidų visose šalyse pasotaiko.Ačiu ministruo Verygai,premjerui Skvetneliui.Kiek girdžiu iš aplinkinių vivo jus palaiko ir linki jums stiprybės ir sveikatos.O toms žiurkėms,kurioms marš į urvus

Geda Korumptuotiems Koncervatoriai

Geda Korumptuotiems Koncervatoriai portretas
Koncervatoriu politologas islindo. Lansbergio klaidas reikejo pakomentuoti. Kai sklypa milijono vertes uz eura pardave. Kai is tevu pinigu reikalavo uz mokslus Lansbergio mokykla karantino metu tevai kurie papriestaravo iskarto buvo nutrauktos sutartys ir isvadinti apgailetinais.Labai jau prena sovietmeti....

Jonas

Jonas portretas
Visokie politologai ir žurnalistai tai viduramžių žyniai.

Pilietis

Pilietis  portretas
Hipnozės seansas jau paveikė ? Tai , dabar vyriškumas įrodomas laidant liežuvį ir veidmainiaujant ? Ar žinote , kad medikams jau siūloma vienkartines med.kaukes namuose išsiplauti ir atokias vėl naudoti ?!

klp

klp portretas
Pagarba Verygai. Žmogus aiškiai parodė, kad "turi kiaušus". Bet situacija parodė, kad valdžioje tokių yra mažuma. Sveikinu su artėjančiais rinkimais.

Anonimas

Anonimas portretas
Didziaisia problema .kad vezat visas izgamos i LIetuva.kuriems cia buvo labai bloga.smeizia visaip.mane kad cia pasiliko tik kvailiai.TAi ko dabar braunates.bukit laimingi ten kur mokejote ar ne mokescius.nes vel spjaudisit

Laimis

Laimis portretas
Kas nedirba, tas neklysta.

Dar nuomonė

Dar nuomonė portretas
Dabar Veryga jau svaigsta, kad gydys tik iki 60 metų žmones.Graudu ir baisu. Ir kasdien vis labiau. Kai paaiškės, kad net tų iki 60 neturi kuo ar nebėra kam gydyti su tokiu valdymu.Blogiausia, kai žmogus dėl savo EGO didybės vis dar nesupranta, kad daromos nesąmonės tuoj gali kainuoti šimtus gyvybių. Teist ir baust už tokius darbus ir tyčinį neveikimą kai būtina.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Matau daug čia "sergančių" konservų neapykanta.Man vienodai kuri partija ar "tulpių paštai"vadovautų.Situacija sudėtinga ir realiai matau tik viena-Veryga absoliučiai NESUSITVARKO! Be jo "kiek reiks, tiek bus", kai realiai pasimatė, kad net medikai "basi", patologinį užsispyrimą tų medikų neklausyti ,kasdien išgirstam apie vis naujas kvailystes.Jo "algoritmas" neveikia,tyrimų kam reikalinga žmonės negauna arba išsimuša patys eilę kartų skambindami, jau nustatyti paliekami paromis likimo valiai ir patys šaukiasi informacijos iš kokių tai sukurptų koordinatorių.Kur dar grįžtančiųjų karantinavimo "cirkas", kai ryte karantinuojam, vakare paleidžiam,nes neturim kur juos dėti.Kai net paprastam žmogui aišku, kad tiesiog TURĖJO iškart visus grįžusius tikrinti be išimties ir griežtai kontroliuoti, nes dauguma lakstė po darbus ir jau po kelių dienų susirgo, užkrėtė ir kai kur iš rikiuotės išvedė šimtus medikų.Bet ką tu tikrinsi, kai gandragalvis "sutaupė" ir tyčia neužsakė reagentų.

Karavanas

Karavanas portretas
Dar vienas nupezės pranašas išlindo iš kanapių, vieni išsijuosę dirba, o kiti liežuvius iškorę vertina. Tokioje įtemptoje, ekstremalioje situacijoje, kare prieš užkratą tokius vertintojus taip pat reikia įvertinti sena patarle apie lojančius šunis. Dabar kaip niekada reikia ne vertintojų, ne pranašų, bet geranoriškų pagalbininkų.

Ona

Ona portretas
Šunys loja,o karavanas eina.... Niekam neįdomi tokio politologo nuomonė. Pažiūrėsim kaip dugną dėsim.....

Taip jam ir reikia

Taip jam ir reikia portretas
Šiukslinu žmogumi virsta krupas.

S

S portretas
Niekas tau neknisa proto,nes jis ir taip susiknises,juk ziojo kad epidemija plinta jau pries kelis menesius,kodel tuo metu nebuvo nupirkta bent jau dezinfekcinio skyscio ar paprasciausiu kaukiu kuriu dabar truksta,tai dar tik kelios priezastys rodancios jo neveikluma ar visiska kvailuma.

to Aleksandra

to Aleksandra portretas
opozicionieriai arbu kilmes,jiems pikta kad rinkejai isrinko lietuvius i valdzia o ne arabus,uztai ir kurpia istisai priespriesa pries lietuvius,pamirsdami kad lt lietuviu o ne arabu

rrr

rrr portretas
juk tai oficialus perversmas sukurptas koncerviniu bebru, o tipo koncervai klaidu nedare,jie kaip sventos indiskosios karves lyg balti balandziai lt piliecius i roju nese...

Aleksandra

Aleksandra  portretas
Gal baikit tokiu sunkiu laiku kritikuoti ir pulti Veryga.Jis dirba ir daro kiek imanoma.Tokiu sunkiu laiku turetumete vienas kita palaikyti ir padeti o nepulti ir kritikuoti.O ar jus mielieji kritikai padaret ka nors gero? Ka jus sugebate tik kritikuoti ir reiksti neapykanta vienas kitam? Susimastykit !!!!

Minde

Minde portretas
knisti prota ir kritikuoti visi moka, tai siulykite savo auksines mintys! padekite vienam kitam vietoj to kad knist prota! eikite jus su savo kritikom velniop. isvis nedaro klaidu tas kuris nieko nedaro!

E

E portretas
Veryga nesugeba dirbt ekstrimaliom salygom,tam reikalingas astrus protas ir bent keli zingsniai i prieki,o jis to nemoka ar negali daryt.

Neringa

Neringa portretas
Aciu Verygai vienas karo lauke. Kur visi dingo niekas nepadeda tik loja

Žora

Žora portretas
Kukū jau tam jūsų verygai. Galit čia neputoti. Atidirbot judo grašius ir jukš į būda karbauskiniai ciuciai :)

taip

taip portretas
berger gauja visais budais su anukeliu bando ivesti karoblio diktatura pasaline Veryga ir tai daroma su magnutes nkvd istiniais metodais viruso epidemijos fone tai kgb istiniai metodai su sionbrius atspalviu ir zmoniu pinigais?...

Anonimas

Anonimas portretas
Veryga nepolitikuoja , dirba Lietuvai ,,o landsberginiai iš žmonių nelaimių darosi reklamą ir stumdo kėdes ,karo maro metu ,landsberginiai būtu sušaudyti už maradieriavimą ir panikos kėlimą .

nesutinku su meru

nesutinku su meru portretas
DURNIU LAIVAS, VIENINTELIS MINISTRAS VERYGA DARO VISKA GERAI ATSTOKIKT NUO JO VILNIAUS MERAS NENORI NIEKO DIRBTI, TODEL DERGIA MINISTRA, JAM DIEVULIS NEDOVANOS UZ MUSU NAIKINIMA TEGUL JIS SMENGA I PRAGARA ATIA

Anonimas

Anonimas portretas
į verygos vietą taikosi Grybauskaitės asmeninis " daktaras" Kasiulevičius , landsberginiai stengiasi sudirbti Verygą ir sodina grybauskaitęs "daktarą " Kasiulevičių ,kuris lyg tyčia išlenda per savo kamerą į eterį ir duoda patarimus ,lyg kiti būtu durni ,o jis tapo labai protingas ,nes jį prastumti nori grybauskaitė su landsberginiais ,kurie visas valstiečių pastangas menkina ir kritikuoja ,patys pasislėpę po medžiu ir taikosi ,kaip nugriebti milijonus ,,,,Grybauskaitei jau pamestas vienas fondas atseit rinkti pinigus ,į kurį Landsbergis pervedė atseit savo pinigus ,prasidės juodųjų pinigų gryninimas .landsberginiai legalizuos juodąją buchalteriją su grybauskaite priešakyje .

Anonimas

Anonimas portretas
Veryga dirba gerai tiesiogbaisu kiek teisėjų ministras ne burtinikas nepamojuos burų lazdele irviskas bus gerai atstokit pasižiurėkit į kitas šalis tai ir ten visi blogi

NA NA

NA NA portretas
Veryga dirba ir jo darbus vertina Lietuvos žmonės teigiamai ,-----------tik deja verygai populiarumo ir ramumo labai pavydi landsberginių gauja ir liberastai ,kurie stengiasi sudaryti chaosą ir paniką ,stovi po medžiu ir laukia valstiečių klaidų ,kai kiti merai ir miesteliai kovoja su virusu ,Klaipėdos meras trimitininkas ir Vilniaus meras šimašius politikuoja ir isterikuoja ,konfliktuoja ir laukia kol Veryga jiems pirštines pristatys ,specialiai laužo susitarimus ir nutarimus ir tt, sėkmės ,padėkit sau ,padėsite kitiems , ,,,,, Klaipėdos trimitininką ir Vilniaus vadinamą merą Šimašių Grybauskaitės statytinį reikia nuimti ir padaryti tiesioginį valdymą ,nes šitie landsberginių chėbrantai ,tik politikuoja ,

cianidas

cianidas portretas
o ,,Dedulė"už vogtų 100 lemų bando dangų nusipirkt,bet,neišdegs.....na nebent visus grąžintų

Alba

Alba portretas
Gaila labai gaila verygos. Skverneliui banditus haudyti

Wilkomiesz

Wilkomiesz portretas
Tai Wouryka.super melagis ir apgavikas-visai melavo apie neva uzsakytus didelius kiekius reagentu ir apsaugos priemoniu-to nebuvo kaip paaiskino prezidento patarejai-tik gaila.kad sitai buvo praleista pro pirstus.Taigi visi testai penktadieni buvo beveik nevykdomi-dabar turim situacija kokia norejom tureti.A?!

Jonė

Jonė portretas
Tokia situacija pirmą kartą, tai niekas patirties neturi. Kur garantija, kad kažkas kitas būtų geriau tvarkęsis. Manau, kad turėtų būti visa komanda, kuri priiminėtų sprendimus. Būtinai reikalingas kietas karantinas.

Del vaistu, kinieciai naudojo

Del vaistu, kinieciai naudojo portretas
jau zinomus hidrochlorokvinina ir antibiotika, antigripinius preparatus ir, kas yra labai idomu, vitamina C 1500mg IV, QID.

Pilietis A. B.

Pilietis A. B. portretas
Kam čia purvus pylat ant Verygos, lansburginės atmatos. Visų intrigų šaltinis esate jūs. A. Veryga, kaip ir visa R. Karbauskio partija puikiai dirba, ir yra kaip ašaka visų tvartelinių žulikų gerklėse.

Cha

Cha portretas
Tai tik džiaukitės buduliai ka tokis kaušas jums čia daugiau malkų nepriskaldė. Antra vertus, ne prie Verygos Lietuva vietoje sveikatos apsaugos, švietimo, kultūros sričių padoraus finansavimo, auksinius šaukštus ir nereikalingą ginkluotę pirko ar į visokius nuostolingus valstybei independensus kišo.O dabar gauti medpriemoniu GAL pavyks tik po kokių 2-3 savaičių. I tai Veryga jų kartu su kitom ES šalim neužsakė tai nežinia kas bus.Jam tada dar koronas neatrodė pavojingas.

Faktas

Faktas portretas
Visokiausi snarglėti politologai ir pseudo ekspertai niršta, kad Veryga gerai dirba. Reikia atidirbti chalopams už skatikus.

kirstukas

kirstukas portretas
Profesoriui Krupaviciui pritruko pinigu pragyvenimui karantino laikotarpiu. Priima uzsakymus is konservatoriu ir liberlalu.  Pas anuos dar pinigu - vezimu vezk  Bet mes jau zinom is kur tie pinigeliai. Bet visu nepasamdysi. O Krupavicius jau antra straipsni per karantino laikotarpi ant Verygos varo.  Buvau apie ji geresnes nuomones. Na, ir reikia gi taip susidirbti...

Nu

Nu portretas
Kaip lansberginiai nori pinigų,tiek triedzia ant sienų ,kad jau viskas , vargšai niekas jūsų nerinks ,Būkit ramus ,Veryga saunuolis ,kiek gali ,tiek padeda

Žinovas

Žinovas portretas
LNK TV įvertinkite Landsbergį!!!

???

??? portretas
Čia kieno karjera baiges ? Kas čia dar per vertintojas ? Tauta spręs, kam toliau būti o kam dingti visiems laikams.

N

N portretas
Per tokius pakalikus ,kaip Kupravičius ir Landsberginių mafiją ir nyksta Lietuva. Nieko nepadedama tik kiršinami valdžia ,žmonės ir niekinami ,kurie dirba ir stengiasi. Stebiu situaciją Vokietijoje. Tik nuo vakar įvesta griežtesnė tvarka,pripažįstama kad yra padarytų klaidų,bet jie nesityčioja iš sveikatos ministro ,o jam padeda. Landsberginių papirktas politologas žemo lygio. Tik kiršina valdžią ,žmones ir ieško priekabių kaip greičiau kažką pakeisti ,kad tas Lietuvos naikintojas Gabrielius gautų aukštesnį postą.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Koks tonas!kaip norėtų kad taip ir būtų!Krupavičius niekada ir nebuvo protingas.Niekada nieko gero neįžvelgia.Zmogus mato tik tai kuo pats yra.Muse mato tik suda

Q.

Q. portretas
Nekarantinuota gydytoja iš Šeškinės poliklinikos Virginija S. grįžo iš Kubos, bet dirbo su korona 5 dienas Kiek užkrėtė?

Nuomon4

Nuomon4 portretas
Verygos laukia Brunono likimas. Ne tau, Martynai mėlynas dangus!

Asmanau

Asmanau portretas
Farmacininku ir korumpuotu( ne visu) gydytoju užsakytas straipsnis! O mes dėkojame Ministrui už pasiaukojima!

Landsbergio vertintojai

Landsbergio vertintojai portretas
Tauta vakar per LNK žinias balsavimu pasakė kitaip. 68 % už, 32 % ne. Diktoriaus paprašyti žmonės feisbuku balsavo ir toliau. Verygos palaikymas tapo toks didžiulis, kad vakaro žinių bloke net neparodė! Štai kur tiesa!

Galerijos

Daugiau straipsnių