J. Olekas: „valstiečiai“ tik vaizduoja reformatorius ir mulkina žmones

Grįžti į straipsnį

Rapolas

Rapolas portretas
Sitam "isminciui" geriau visai patylet...

oi kiek apie apie viešų pinigų skirstymo

oi kiek apie apie viešų pinigų skirstymo  portretas
skaidrumą žino ponas Oleka :) Lieka klausimas - kodėl taip susidirbote su kariuomenei pirktais "auksiniai šaukštais " ? Kada buvo valdžioje neskaičiavote , o dabar - nesusičiaupiate ? iš kur tas "nušvitimas " ? :) Niekinga , tokia mano nuomonė ..

Stebėtojas

Stebėtojas  portretas
Santariškių klinikose yra tokių stebėtojų nuo seno :-). Ką jos davė? Pasvarstykime. Korpupcijos atvejis užfiksuotas. Tačiau niekas nebando suvokti kiek nepotizmo apraiškų to fone atsirado. Pvz.: Gerb. direktorė ekonomikai D. Maniušienė atsivedė savo vyrą į Aptarnavimo tarnybą. Jos giminaitis - direktorius plėtrai J. Ivaška atsivedė įdarbino žmoną :-). Įdomu tai, kad giminės sujungti bendromis darbo vietomis administracijoje. Patogu giminaičiams, juolab, kai tarp jų esanti sekretorė/ekonomistė šeimos draugų vaikas. Jau nekalbu kaip etatų struktūrą pakoregavo stebėtojų tarybos verslininkų žmonos, giminaičiai, prijaučiantys ir draugai. J. Olekas teisus. Tik PATYS DARBUOTOJAI turi tai stabdyti, domėtis ligoninės valdymu.

kada prasides tvarkai ir teisingumas,

kada prasides tvarkai ir teisingumas, portretas
o OLEKAI o kiek tu vaizdavai tipo dirbai,tik mulkinai pats zmones ,gal priminti kiek istaskiai valstybes lesas,geda butu tau taip ir kalbeti apie kitus kai pats prisidirbes iki ausu,paduoti toki pona i teisma ir tegu grazina lesas atgal ,LAUK tokius parazitus is seimo ,kada bus mazinimas vagiu ,aferistu grupuotes,jie tik riauses kelia o ne dirba,tik ziuri kur dar ka pavogti ,seniai jie turejo sideti teisme,

Kaip kaip

Kaip kaip  portretas
Kaip valstybe valdo kolukio agronomas su keliu patruliu tai gero nelauk gaila prarasto laiko

dd

dd portretas
Liolekams loviai traukiasi todel sirsta...

Liolekai --socdemonai su konservatderadeliais 24 metus

Liolekai --socdemonai  su  konservatderadeliais  24  metus portretas
naikino sveikatos apsaugos sistema , didzioji dalis gydytoju evakuavosi is lietuvos ir sekmingai uzdarbiauja uzsienyje , sunaikinot poliklinikas ,ligonines , greitaja pagalba ,preleminariny -profilaktiny zmoniu gydyma , skiepyma ,sanatoriny gydyma tame procese dalyvavai labai aktyviai ir pats ......Dabar atejus ,,,valstieciams,,, y valdzia reikalauji ,kad jie mosteltu burtu lazdele ir jusu sujauktas bordelis --taptu rumais ..... dar maziausiai lietuvai reikes 60 metu kol pasieks ta lygy kuris buvo pries jusu atejima y valdzia pries 28 metus....CIA --Tavo Olekai ir kitu lietuvos parazitu ydirbis ir jusu ,,, nuopelnai ,,,,esanys sios dienos sveikatos apsaugoj..

Julija

Julija portretas
O pats su auksiniais šaukštais ar nemulkinai žmonių ?

benderas

benderas portretas
klausimas, ką vaidina šitas kelias kadencijas seime praleidęs asilas?

Galerijos

Daugiau straipsnių