JAV diplomatė: Holokausto bendrininkų šlovinimas kenkia Lietuvos reputacijai

Grįžti į straipsnį

Klausimas

Klausimas portretas
O kas klausė tos ...pyyyp... nuomonės???

v

v portretas
stalinas-pusiau kauazo zydas.leninas -pusiau zydas,kerinskis-zydas,karlas marksas-zydas,berija-zydas.visi 1917 bolsevikai kurie kore zmones,ir kele revoliucijas buvo 85procentai zydai,bet niekada to nerasi ,kad butu parasyta.o raso kad visi jie rusai..hitleris turejo ketvirti zydisko kraujo. lietuvius i sibira veze tie patys bolsevikai,nkvd..zmones galvokit,nes tada jusu nevaldys.tas pats leninas yra pasakes,kad negalima zmonem tapt protingais,nes tada ju nesuvaldysi..suvaldyt galima tik avinu banda..

Jau net Amerikai

Jau net Amerikai  portretas
Nepatogu pasidare del naciu koloboranto zudiko garbinimo

..

.. portretas
NKVD,istų ir bolševikų saugojimas neleidžiant jų patraukti baudžiamojon atsakomybėn kenkia JAV ir Izraelio reputacijai.

Anonimas

Anonimas portretas
JUS TAIP NEVARYKIT NES NESAUGOS LT ISSILAKSTYS KAREIVUKAI

issiaukstine bus pazeminti-pazeminti bus issaukstinti,,,,,,,

issiaukstine bus pazeminti-pazeminti bus issaukstinti,,,,,,, portretas
jau nuo tu zydu vemti vercia,prie gero neprives tokie isisokimai , dievas jau po biski tvarka daro tokiems dievaiciams,,jau patosi kas darosi gamtoje,bus kaip pompejoje ne is kalnu ,bet is vandenynu,,,,,,,,,,

Kirvis

Kirvis portretas
Dar reikia parasyti, kad ta "diplomate" taip pat zyde. Tai cia nieko naujo...

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Gerbiamoji diplomate, kada JAV bus įteisinta indėnų genocido diena?

mikas

mikas portretas
gal reketu maziau rasyti apie tuos zydus nes jie nusibodo jiems visa laika bus blogai kaip ir rusams lietuvoja

...

... portretas
Tik laiko klausimas kada Izraelis paskelbs Lietuvą SAVO užjūrio teritorija (nes ji jau bus visa jiems užstatyta).

Diplomate

Diplomate portretas
gal pabučiuok tu mums i sikna?

zydai

zydai portretas
tyretu susirupint savo issisokimais kitu tautu atzvilgiu, kare visus zude ne tik zydus ,karas tam ir yra zudyt ,be auku karu nebun ,o kaltinimus turetu adresuot Adolfo gentainiams. Idomu kiek kare zuvo zydu su ginklu rankoje uz viena ar kita puse,200 -500,o gal tukstantis,gal ne vieno ,Kiek ?

dedu by.bi ant Lietuvos priesu-amerikosu lenku, zydu,

dedu by.bi ant Lietuvos priesu-amerikosu lenku, zydu, portretas
Atrodo kad lietuviai pasiklyde istorijos dziunglese Neturi zalio supratimo nei apie praeiti, nei apie tai kas vyksta dabartiniame liberast-py.de.rasi.niame pasvinkusios demokratijos pasaulyje nei kas bus netolimoj ateityje. Tokia avinu baudziauninku tautele pasmerkta isnykti.

Gėda

Gėda portretas
O dabar prašome pakomentuoti Kaniūkų kaimo žudiko Kovner šlovinimą.

Nu vot litofcai

Nu vot litofcai portretas
Zydiaros jums lieps garbunti ir paskelbti sventuoju Lietuviu zudika Dusanski.

o

o portretas
ka reiskia A rangas gal tai suteike u. spec t kaip mosad tai darosi asku kad paciai jav dzin kas ant musu loja o ta AR /superspece/ nezino ko gero kur ta Lietuva randasi o jei ir zino tai zaidzia uzsakomuosius politzaidimus pagal kokio pompeo zydelio nurodymus kur iki siol tyciojamasi is musu tautos didvyres N.Venskienes nes tai aiskus sionpedofilu tinklas satanistyniu banditu valdomas.....

Paprašyčiau

Paprašyčiau portretas
TIK TEORIŠKAI kažką apie tuos laikus žinančių nespręsti už mus, kas tuo metu dėjosi Lietuvoje, kas buvo kas, ir kas buvo įmanoma, o kas ne, kas nuo mūsų net nepriklausė. Kai SAVO asmeniniu bei savo giminės kailiu tai patirsi, kai prarasi daug žmonių, o padariniai to liks tavo ir visų artimųjų bei jų palikuonių sveikatai ir kankins iki paskutinio atodūsio, tada turėsi moralinę teisę mokyti tuos, į kuriuos durtuvai buvo iš dviejų pusių įbesti, ir kulkos iš dviejų, o net ir iš 3-jų pusių skriejo! AMORALU mums, čia savo kailiu viską išgyvenusiems, kažką aiškinti!

H

H portretas
Aš tiesiog norėčiau suprasti. Kodėl iki tol sugyvenę atsisuko prieš . Kodėl niekur atvirai nenagrinėjamas tas klausimas . Suprantu Vokietijos, CCCP įtaka. Bet visgi.

Nervas

Nervas portretas
Pagaliau susipratom... Musiau žydai Lietuvą pasiims sau.-kaip išsvajotą šiaurės Jaruzalę...., jei mes tokiais tempais emigruosim...Juk miesteliai sutvarkyti už ES lėšas. Ir klimatas fantastinis ir Irano šalia nėr.

nuom

nuom portretas
Lietuva irgi patyrė Holokaustą. Trečdalis Lietuvos žmonių buvo sunaikinta, išžudyta, ištremta per Antrąjį pasaulinį karą, per sovietinę ir nacių okupacijas. Jie dingo iš gyvenimo...Ypač čia svariai pasidarbavo sovietai. Tai tikras Holokaustas, apie tai reikia kalbėti ir viešinti-iš trijų su trupučiu milijonų lietuvių buvo sunaikinta vienas milijonas.

tam --,,burzuazinis nacionalistas ,,, gavai per snuky

tam --,,burzuazinis  nacionalistas ,,, gavai per  snuky portretas
su sudina mazgote nuo JAV diplomates ...eik suskiau dabar rekdamas ...tik amerikonas mums pades ...va ta ir padejo sudo gabala panosej --UOSTYK ar laizyk ,kaip labjau patinka...

Turi buti tiesengumas

Turi buti tiesengumas  portretas
Zydai per amzius neturejo savo zemes. Ju zemes visas pasaulis. Visur jie seimininkauia, visur nurodineja, Tik jie vieni vargseliai nukentejo,o kiti ne. Laiko save Dievais, prikure pasaku, ir mulkina visa pasauli, kad jie yra Dievo isrinktei. Kodel jie ne viesina pavardziu zydu nusikalteliu, ir kiek jie zmoniu nuzude. Nuo Dievo bausmes nekas nepabegs - teks atsakyti. Musu partizanai gyne Lietuva nuo okupantu,o zydai tyki rusu klastotemis, melu.

...

... portretas
Lietuva privalo SAVO Didvyrius gerbt; na o žydai... kažkaip JOKIA kita tauta mums pretenzijų neturi, matyt, čia kaltė pačiuose žyduose slypi.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Purpurinė skylė

Nigga

Nigga portretas
tegu pas save jankiai suda issikuopia o nesikisa ne i savo reikalus patys milijonus iszude ir zsigrobe svetimas zemes urodai!

ALGIS

ALGIS portretas
Tai išeina, kad statykim paminklus ne tiems kurie kovojo už Lietuvą , o žydam ir valstybės reputacija bus aukštumoje , KAS GALI PANEIGTI , KAD AMERIKĄ VALDO NE .ŽYDAI , MUMS PIRMOJE EILĖJE TURI RŪPĖTI LEITUVA IR LIETUVIAI , O VISI KITI PO TO .

Anonimas

Anonimas portretas
JAV pasiuntine Holokausto teikalams ---pirmiausia privalo ishsikuopti savo valstybes antisemitizmo apraishkas,,neutralizuoti zmogzudzius [nesvarbu ,ar zudo zydus ,negrus ar kitas bendruomenes]]] tik taiki visuomene gali "mesti akmeni i kitu darzzza" kitaip ===veikia atatranka;;Visam pasauliui zinoma kaip amerikoje vyksta "susidorojimai" su kitaip mastanciais

Bet

Bet portretas
Tokie diplomačių pareiškimai kenkia JAV reputacijai.

af geruciai,atmintis dar gyva ,

af geruciai,atmintis dar gyva , portretas
tegu jav diplomate pamasto kas kenkis amerikai,del musu lai nepergyvena,apsieisims be jos patarimu,,jau ir taip amerika nubausta,po vandeniu lenda gyvenvietes,cia per zydus eina uzmokestis ,kiek zmoniu jie iszude del amerikos zemiu,indenu,uz viska reik moketi,o jinai tegu pamasto del savo reputacijos po tokiu issireiskimu del lietuvos,

...

... portretas
Nužudė tie žydai net savo dievą, sunaikins jie ir JAV.

Algys

Algys portretas
O zydai kitokiu svenciu neturi tik holokausta? Kas menesi pradejo svesti,kazkokie keistuoliai!

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Diplomate turetu truputeli kulturingiau reikstis. Lietuos reputacijai kenkia 5 kolona, sudaryta is buvusiu...

Galerijos

Daugiau straipsnių