K. Navickas: tikslas – Žemės ūkio ministeriją iš Kauno grąžinti į Vilnių

Grįžti į straipsnį

ALEKSANDRAS

ALEKSANDRAS portretas
Tikras vi9lnietis. Viską į Vilnių, o gal geriau jį patį į Kauną perkelti. tada ir bus tvarka Žemės ūkyje. Politinis siaurumas. Turime du stabius miestus, o visos ministerijos - Vilniuje. Galėtų būti ir Klaipėdoje ministerija. Dabar ateitis nuotolinis valdymas, todėl nėra svarbu, kad viskas būtų Vilniuje. Skaitau, kad tokio ministro mums nerei9kėtų, kuris tik žiūri, kad nereikėtų iš Vilniaus vykti į Kauną. Velniop jį. ALEKSANDRAS.

Anonimas

Anonimas portretas
Palaukime, kada atomine prades byreti,arba kvepuoti radiacija .Patys prašys, kad priimtų i Kauną.

Šitas

Šitas portretas
kreivažandis, "akurat" - Kupčinskas...1x1....Chi chi...

Nejungiu

Nejungiu portretas
delfi+, nes nekenčiu tokio "projekto". perduokit delpiui...

TAIP,TAIP

TAIP,TAIP portretas
Kaip Jūs konservatorius,papuolėte pas Skvernelį?Nerimtas žmogus,tikriausiai apsimetelis.

Tadas

Tadas portretas
Ačiu ministre,todel už konservatorius,balsavome visi,pasistengeme.

indomu

indomu portretas
kiek kolchoznikai babkių ištaškė su tuo a la ministerijos kėlimu į Kauną?

Miestas

Miestas portretas
Kaunas, nepražus. Koncervai - VON

WWw

WWw portretas
Prie ko čia vyriausybė ir klerkų darbo vieta,galima pagavoti ,kad visi klerkai laksto po visas ministerijas.Be dabar aišku,jei žemės ūkio ministerijoje daug daug metų dirba gimę ir gyvenatys Vilniuje ,kaip visagalė Miniataitė,tai jau vilniečių mafijai tragedija darbo vietos geografinis pakeitimas,Isterika kilo iškarto, o jeigu būtų perkėlę ministeriją Į Šveicariją ar Briuselį,ko gero norinčių būtų daugiau negu reikia .Šlykštu tai,kad mažoje Lietuvoje ,kai 21a ,klerkams dar svarbu ir geografinė vieta. Iš principo reikia kelti į Kauno rajoną,kur žemės ūkio akademija,pastatų daug,mokslininkai yra,infrastruktūra yra o Vilniaus klerkai ras kitą darbą.

Nenusiminkit

Nenusiminkit portretas
kauniečiai.Niekad mūsų miestas neklūpėjo ant kelių, ištiesęs delnus.Ir dabar neklūpės. Kam mum tie konscervai? Turim merą,kurį išsirinkom patys.Ir vėl IŠRINKSIM (jeigu kandidatuos).O pinigų užteks.Tik duok DIEVE SVEIKATOS!!!

Vokietija gali,Lietuva-negali

Vokietija gali,Lietuva-negali portretas
Nemaža dalis Vokietijos monisterijų yra Bonoje, ne sostinėje Berlyne. Vokietijos centrinis bankas yra Frankfurte prie Maino,o ne Berlyne.

Estija gali, Lietuva-ne.

Estija gali, Lietuva-ne. portretas
Estija vykdo europietišką valdžios decentralizacijos politiką-Estijos Švietimo ir mokslo ministerija yra Tartu mieste, 186 km nuo sostinės Talino. Estijos Aukščiausiasis teismas,atliekantis ir Konstitucinio teismo funkcijas, yra Tartu mieste,o nne Taline.

Antanas

Antanas portretas
Balsavusieji už naują koaliciją tikri Kauno "patriotai"......

Kaunietis

Kaunietis portretas
Кas yra kaunietis - buvęs kaimietis, o kas yra vilnietis - buvęs kaunietis.Dabartinė politika, tai galimybė pasipelnyt. Ko taip vežiasi bemoksliai, tinginiai, karjeristai - nieko rimto neveikt o tik dalint ir dalintis.Poltikai tai kategorija - be tautybės, be sažinės, be garbės. Ministeriją kelt į Kauną buvo konservatoriaus Kaziuko idėja, o dabar kai ją pasigavo valstiečiai, tada reik grąžint į Vilnių(nors ji ten ir buvo).Elementarų-žemės ūkio akdemija Kaune, Veterinarijos taip pat, o į ministeriją važiuot į Vilnių.Valdžia imama tam kad griaut kas buvo anksčiau padaryta ir daryt per nauja tą patį - juk tai lėšų ĮSISAVINIMAS ( koks geras žodis ane).Tai konservatorių šūkis! Uždaryt Atominę, sugriaut pramonę, išparduot į metalo laužą laivyną, padovanot Mažeikių naftą, sugriaut aviaciją ir t.t. ir t.t.

Akibrokštas gimtąjam miestui

Akibrokštas gimtąjam miestui portretas
Teisingai rašė signataras Gediminas Ilgūnas, kad daugumas Vilniaus gyventojų yra "suvalkiečiai", nes susivilko iš įvairių Lietuvos vietovių. Ir šis ministras patvirtina G. Ilgūno išvadas

jau man viskas nusibodo

jau man viskas nusibodo portretas
ir taip 30 m. jungti, naikinti, ir nieko nesukurti ir vėl pinigai

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Idiotė

ir DAR

ir DAR portretas
Matyt , Lietuva ne tokia didelė , kaip JAV, kad išsiskirstytų institucijos po šalį, ar ...ne tokia maža , kaip Estija, kur , kaip ir amerikoje , įstaigos išsidėsčiusios visoje šalyje... TODĖL ir "auginame' vienintelį miestą šalies pakrašty, TODĖL ir rūpinasi valdininkai savo aplinka, bei galvoja ne valstybiškai, bet savanaudiškai...kenkiant šalies piliečių gerovei.

Povilas

Povilas portretas
Kaip M A T O S I , tikrai išrinkome konservatorius, jaunimas pasitarnavo Laisvės partijai , su jos nepatyrusiais ir "tikrai laisvais" [ viskuo...Tik ar visiems tinkamais? ] pasiūlymais ar liberalais ,besiremiančiais kažkokio "laisvosios rinkos instituto", kuris rūpinasi tik mažuma [ žmonių kalba - "išnaudotojais" ]...TAIGI, regionai vėl bus "stumiami atgal" [ jau vietoj 30-ties procentų investicijos sumažintos iki 25 ], vėl dauguma investicijų nusės sostinėje, kuri ir taip lenkia pragyvenimo vidurkį ES, vėl "užšaldysime' daug pradėtų , tikrų statybų [na, tos kurios užbaigiamos, o ne kaip sostinės "valstybinis" stadionas...] ir ...vėl keiksimės , jog ne tuos išsirinkome...O GALĖJO, Kaunas , taip sparčiai tvarkydamasis, artėti prie Vilniaus, vėliau [ pagal mane ] "nukirpus ne tik sostinei , bet ir Kaunui investicijas, jas didinti Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžy, Utenoje...kitur provincijoje... Na, bet patys pasirinkome...auginti vien Vilnių, o kitur būti su atkišta ranka.

kaunietis

kaunietis portretas
dabar rinkėjų tikslas - grąžinti ponulį į jo vietą

korumpuotas kolxozas

korumpuotas kolxozas portretas
PER KETURIS METUS nesugebejo perkelti ministerijos į Kauną. Ir dar tokiu momentu , kai Kauno meras labai norejo ministerijai išnuomot asmeninies biurų patalpas, o Skvernelis atsidekodamas stumte stūme ministerją i Kauną. O finale ? :) Vistiek Navickas bus kaltas , kad ministerija neperkelta ir kad tuos 20 ištremtų darbuotojų reikia grąžinti, nes kaune jie NIEKO NEVEIKIA :)

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
Ką bešnekėtum , Jadze , ale Meras ir jo vaikai yra geri paklusnūs vykdytojai . Buvusių dviejų Merų planų vykintojai :) , sakant :) .......Mūsų miesto generalinis planas , visi asfaltavimai ir renovavimai sudaryti dar prieš 10 ---12 metukų , krizės laiku . Mylime Garbaravičių\Kupčinską \Matijošaitį :)

konservuotas

konservuotas portretas
asilas

Anonimas

Anonimas portretas
Kokia tavo profesija?,ai ,aš tai .MINISTRAS etatinis.Nu sekasi tau sekasi. :)

Prijungs

Prijungs  portretas
Prie Wino ir Jauno vyskupiją. Seminaristus jau perkėlė studijuoti į sostinę

Anonimas

Anonimas portretas
grystam prie DVARO politikos !!!

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
nuo seno aiškukad norint vogti reikia griauti,paskui statyti.Taip darė lendzbirkių tvartelio senis sugriovęs visa Lietuvos ekonomiką,vėliau kūręs ją.Tada pridygo milijonierių,kurie metę darbus,gydytojų ekonomistų ir kitų specialybių sugūrėjo į semą.Na tada jie statė,statė ir pasistatė sau vilas,susigrobė gražiausias žemes ir tautos turtą.Save jie laiko elitu,o man jie eiliniai vagys.Nuo to vėl pradeda nauji iškepti,kurių niekas nerinko,nes balsavo tik apie 30 procentų,o jie gavo dar mažiau,griaut ir vėl statyt.REIŠKIA VĖL BUS NAUJŲ MILIJONIERIŲ,O RUNKIALIAMS PYPTEC.

>Kaunieiis \\\\\.../////

>Kaunieiis   \\\\\...///// portretas
Neiškenčiau, 100 proc.pritariu.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Koncervai suveikė.Niekas jų nerinko.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Šiemet kauniečiai vėl patikėjo konservatoriais. Pamatysime kaip jie parems miestą, kad ateityje šiuo sprendimu galėtume džiaugtis.

Anonimas

Anonimas portretas
Pirmoji koncervatoriu "dovana" Kaunui. Ju bus dar ne viena. Kaunas kaip visuomet nukencia labiausiai is visu Lietuvos miestu valdzioje bunant koncervatoriams..

Nežinau nežinau ....

Nežinau nežinau  .... portretas
Balsavę už konservatorius turėtų eiti atgailauti ...

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Šypsenėlė d''uno..Toks ir yra.Durniai tinka.Lietuvėlei pz'dec.

?

?  portretas
Kol Navickas buvo " valstiečių " Aplinkos ministras , tuo metu seimo opoziciniai konservatoriai , tame tarpe ir ponia Šimonytė Navickui rengė interpeliaciją !!! Skvernelis - atleido . Navickas įstojo į konservatorių partiją ir jau šią kadenciją tinkamas ministru ? Nieko sau....Veidmainystė , klaiku ...O darbus labai svarbius dirbti pradėjo ? :)))

Irena

Irena portretas
Gėda.Tiesiog nėra ką veikti

kaip kitaip

kaip kitaip portretas
Viskas turi buti patvoryje, nes kaip kitaip parvorio partiniai idiotai paaiskins kad visos Lietuvos saskaita patvorio regionas duoda 40 % BVP.

Na va

Na va portretas
Ir vėl nusivylimas iš pat pirmos dienos - su skuduru per Kauną

Vaje

Vaje portretas
Net diplomatijos neragavęs

0...

0... portretas
Kol neisstyps visos Kauno megztos beretės ir jų žmonos nutrijos tol Kauną mndzios ir gripą tokie merai daunaveidziai kurie Lopė gatvės po kolonėlė bet statė auksinius tuoletus dabar jums Kauno beretės parodys Ingrida su anūkų stypkit beretės greičiau covidas turi jumis sunaikinti jūs Kauno gėdos.

Jonas

Jonas portretas
Jeigu taip pradeda darbą naujas žemės ūkio ministras,tai ko galima tikėtis iš premjerės ?Nejaugi į ministrus Lietuvoje sukviesti visi patys neprotingiausi ?

Anonimas

Anonimas portretas
Elinis Koncervatoriu vagimas Kauno saskaita neuzilgo prasides!

herbet

herbet portretas
zemes ükio ministerija tai ne ant grindinio auginama produkcija ir ne vilnius ,ministerija bütinai turi büti kitose Lietuvos miestuose arciau zemes kur visas negatyvas t.y problemos greiciau sprendziasi. siülau puse ministeriju iskelti is viniaus ikitus Lietuvos rajonus o jüs kaip galvojat?

Anonimas

Anonimas portretas
Nu ka dar nespejo ateiti valdzia o jau prasideda Kauno naikinimas! Speju ,kad per savo kadencija koncervatoriai nemazai zalos Kaunui padarys

Kęstutis

Kęstutis portretas
Bet jūs kauniečiai akli kaip... Konservatoriai nuo 2009 metų tapo liberalais ar nepastebėjote? Jie nebėra dora krikščioniškas verybes išpažystanti partija, renkate juos gal todėl kad patys esate begalinės toleransijos LRT žiūrovai bei klausytojai.

panemune

panemune portretas
Konservų statytinis vėl griaus decentralizacijos principą. Keiskite Navicką, kol malkų nepriskaldė.. Kur žiūri liberalai? Simonai?!!! Jau geriau Kazimierą statykite. Senas arklys vagos nepagadins..

Anonimas

Anonimas portretas
Isrinkote Korumptuotus Koncervatorius i valdzia dabar vel peasides Kauno zlugdymas....

Anonimas

Anonimas portretas
Kas šį valkata vėl išrinko juk jis prieš tai buvo apsišikęs

vytas

vytas portretas
Neįgalūs debilai- proto užtenka tik ministerijas pirmyn atgal keldinėti.

visa tai vėl kainuos

visa tai vėl kainuos portretas
ir nemažai. O pasaulyje ir Lietuvoje stoja verslai, sminka ekonomikos. Ar tikrai dabar laikas daryti tokius neapgalvotus ėjimus? Ar čia tiesiog bukas ir principingas būsimasis ministeris?

jo, pagrindinis

jo, pagrindinis portretas
tikslas grąžinti lovį atgal, nes sunkiau kontroliuoti. Taip ir tąsomės pirmyn-atgal , pagal besikeičiančius valdžiastuobrius.

na taigi tam sy asila ir pastate y ,,,ministrus,,,

na  taigi  tam  sy  asila  ir  pastate y ,,,ministrus,,, portretas
konservatlybersosikai , kad viska ka gero sukure ,padare ,,,valstieciai,,, sie ateje nausediniai gnydos vel viska atvirksciai sustatytu ir isvogtu kas buvo prie valstieciu sukurta

G.

G. portretas
Tikras Kaunietis , kuris pabėgo į Vilnių ir dabar atsiprašant varo Š

GRĮŽTA KONCERVŲ AFEROS

GRĮŽTA KONCERVŲ AFEROS portretas
Blemba greičiau Lukošenkos atomine sprogtų,o tai vilnieciai visai išnaglejo-viską ruošiasi sutempti i sušiktą wilno,svaigstą apie metro statybas už kelis milijardus,nori stadiono su Austejos darželiais už pusę milijardo eurų o likusi Lietuvą tegul kaulą graužia.NEKENČIU WILNO......................................

GRĮŽTA KONCERVŲ AFEROS

GRĮŽTA KONCERVŲ AFEROS portretas
Dar vienas IŠDAVIKAS išlindo.Buvo ministru valstiečiu vyriausybeje,dabar išvertęs kailį naują giesmelę geda..Čia yra paprasciausia politinė PROSTITUCIJA.Navicką Kaunui reikia paskelbti persona non grata.

T

T portretas
Pasirodo, svarbiausias tikslas - ne kelti žemės ūkį, o kelti ministeriją į Vilnių.

Gėda

Gėda portretas
JAV finkinas-Niujorke, centrinis bankas-Niujorke, Federalinis teismas- Hjustone,Centrinis kariuomenės štabas - Teksase. O va Lietuvoje - skursta Vilnius,nesusigrobęs visų valdiškų įstaigų:).Gėda,konservai užtokį niektaužą "ministrą"

Gal

Gal  portretas
Buvęs Kauno meras Kupčinskas įsteigęs Seime Kauno mylėtojų grupę galėtų paprotinti būsimąjį ministrą.

Keista

Keista portretas
Vilnius mažiausiai susijęs su žemės ūkiu, ž. ū. specialistų ugdymu, bet ministerijos niekaip nepaleidžia į Kauną. Dabar dar vienas ministras net nepradėjęs darbo niekaip nenorės palikti net ministerijos padalinio Kaune! O Vokietijoje net Konstitucinis teismas dirba už 700km nuo Berlyno ir visi patenkinti.

paaiškinkit

paaiškinkit portretas
...į kokias aukštumas pakilo Kauno miestas, kai jo centre, kur parkavimas ir be to problemiškas, sename pastate į vieną aukštą įtaisė apie 20 ar kiek daugiau klerkų iš ministerijos? Tad ir kristi nėra iš kur, ne tos kozirius kišat apie konservų valdymą (beje, ne jie Kauną valdo) šnekėdami...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Slyksciai klastinga veido israiska...tipishkas vilniaus biurokrato snukutis....vienus isdave ..pas kitus perbego....ir prades konservatoriai griauti zemes uki...kaip Landsbergis kolukius....ko jam Kaune blogai tas filialas???Vel viska griauti....

Patikėjo konservatorių palankumu Kaunui

Patikėjo konservatorių palankumu Kaunui portretas
Prasideda Kauno kritimas

šLOVĖ KONSERVAMS!

šLOVĖ KONSERVAMS! portretas
Ir vieno miesto valstybei!

Regioninė politika

Regioninė politika portretas
Na,Kauno landsbergininkai - silpnapročiai? Patenkinti? :). Bet juk pofig - kad ir blogesnis gyvenimas, svarbvu valdžioj - landsberginiai? :)

Anonimas

Anonimas portretas
Jo,tai pirma pono Navicko kliauza,bus ir daugiau,sušiks visą žemės ūkį.

Galerijos

Daugiau straipsnių