Ką gali padaryti Europos Sąjunga, kad migrantų krizė būtų mažesnė?

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Gal reikėtų ,tiems ,kurie sugriovė Siriją ,duoti pagalbą ,kad atstatytų sugriautus miestus ,žmonės turėtų darbo ,galėtų pragyventi,nereikėtų šalti kažkur patvoriais ,ar aš čia nieko nesuprantu.

kauniete

kauniete portretas
Gerai tai žino tie aferistai vagys sedintis valdžioje daro pinigus ir šuda mala MERKELYNĖ JAU ATSIPEIKĖJO IR LĖKĖ PUTINO PRAŠYTI PAGELBOS NE SUŠIIKTO NATO O PUTINO turbut visi jie gerai žino kad tik P utinas turi galva ir proto kaip tai padaryti Ar ne taip galvočiai Nausėda silpnaprotis Bidomas Merkeline Makrone ir tas žydas kuris jau pora menesiu vis i lietuva atvyksta ir mala šuda o migrantu vis daugėja

Anonimas

Anonimas portretas
Vienas teiginys yra tikrai teisingas- Baltarusija išties yra saugi salis. Paskutinius 20 metų esu ten verslo reikalais buvęs beveik šimtą kartų ir galiu tai patvirtinti.

ALGIS

ALGIS portretas
Tai , kad ji pati kalta , nes jos šalių lėktuvai buvo naudojami tam , reikia nutiesti bandotakį , kaip gyvuliam ginti į ganyklas , į Vokietiją , nes ji prisikvietė . matyti , kad jie elgiasi kaip gyvuliai , nes ir yra laukiniai .

Morgana

Morgana  portretas
Tai juk Vokietija žada vėl priimti nelegalus. Atidaromos durys visapusiškai, visais frontais. Jeigu būtų tie nelegalai padorūs eitų civilizuotai , o ne kaip banditai

BAISU...

BAISU... portretas
Visi lojo kad BATKA dundukas is dunduku,tai dabar visa tai mato,kai Europa ant galvos pastate.Cia dar pradzia.Lauksim tesinio.

Europa turi paskaičiuoti

Europa turi paskaičiuoti portretas
Kiek priėmė, kiek pinigų išleido, kiek jų dirba, kiek adaptavosi, kiek vaikų pagimdė ir organizuoti apklausą ar europiečiai nori, jų

Atsisakyti priimti bent viena migrantą

Atsisakyti priimti bent viena migrantą portretas
Jei žinos, kad negalima, kad tai nusikaltimas, kazkada nustos, nes dabar europiečiai žiūri i juo, kaip i valkataujančius katinus, gyvūnų kaupėjai, imam ir gelbėjam visus, namai pilni, dvokia, lėšų nėra, bet gelbėjam

Edas

Edas portretas
Blondinės ir visa šutvė, labai norėjo euro milijonų. Gavo. O, dabar per dundukų bukumą, ar gobšumą kentės visa tauta , nes esam avinų banda. Taip brangieji ,ir nepykim, kol sėdim ant kedės - permainų nebus.

Joo

Joo portretas
Prašyti prieglobsčio reikia einant per legalius praėjimo punktus.

bp

bp portretas
Briuseliniai Markso pasekėjai - komisarai gali labai daug ... netgi išreikšti susirūpinimą ..

Senukas

Senukas  portretas
Ždus gelbejo per kara o ždai ar gelbeja vargstančius migrantus ?

Taip

Taip portretas
Reikia kad Europos politikai savo įstatymuose pakeistų ,kad migrantai ,nelegaliai perėję kitos valstybės sieną ,tokiems migrantams nebūtų suteikta pilietybė ir jokios išmokos .Tada tas migracijos cirkas pasibaigtų .Lietuvos politikai , nemiegokite , bet rašykite Europos politikams , kad tik taip galimą sustabdyti nelegalią migraciją. Kitu atveju migracijos išpuoliai kartosis ir kartosis. Yra legalūs būdai prašytis prieglobsčio.

debeselis

debeselis portretas
Vokietija gali siusti savo tuscius lektuvus i Minska ir pasiimti visus migrantus. Paskui deti kur nori.

manau

manau portretas
Išreikšti susirūpinimą. Geriau pagalvokite, kodėl irakiečiai paliko savo tėvynę, kas ją užpuolė, okupavo, griovė ir žudė bei kur prieš kelias dienas išvyko LT kariai. Kaip šauksi, taip atsilieps.

Bronx

Bronx portretas
Nesikišti į svetimus karus

Duokit pinigu

Duokit pinigu portretas
vistiek į skola poto išmušit . Kalbėtis jis jau sugalvojo ir tiek . Arba smaukit kai lietuviai sako pasikark viską atiduok ir jauskis kaltas .

Ooo

Ooo portretas
PasikARti

ka daryt ?? reikia Briuselio ir jankyno Baltuju rumu

ka daryt ?? reikia Briuselio ir  jankyno  Baltuju rumu  portretas
oralinio kabineto liberastiniams LGBT DermoKratams KEIST POLITINE KRYPTY IR POLITIKA ....Euro sojuzo briuseliniams Orvelo tvarto gyviams --Uzsiimt europos sienu , ir europos karines galios stiprinimu ,o ne LGBT skyliu laisvemis ,ir pedofilija uzsiiminet , visus ne europos emigrantus ,grazint atgal y ju gyvenamas vietas...

Alio,

Alio, portretas
Lietuvos valdžia!Sudarykit šitiem juodaskūriam specialų "koridorių",bet neduokit nei cento,nei vieno maisto paketo,nesuteikit nei vienos med. paslaugos,neduokit jokios pilietybės,kaip nelegaliai kirtusiems sieną ir tegul pyzdina jie į savo tą išsvajotą Vokietiją!TegusES jais pasirūpina!-Mums čia jau užtenka,ar mes norim situaciją davesti iki karinių veiksmų?!

Galerijos

Daugiau straipsnių