Konservatorė siūlo leisti skiepyti į Lietuvą nuo režimo pabėgusius baltarusius

Grįžti į straipsnį

jo

jo portretas
Na ponia kaip dažnai daro seimūnai nori ant svetimo arklio pajoti,juk galėjo savo skiepą atiduoti,bet ne pasiskiepijo,o kiti gali palaukti,svarbu jai pasirodyti...šlykštu..

Beprotnamio gyventojas

Beprotnamio gyventojas portretas
. Gera širdelė – plika subinėlė

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pirmiausia Lietuvos žmones paskiepykite , po to žiūrėkite kam sulįsti be muilo . Kodėl dar neskiepijami 30 mečiai ? Juk tai patys aktyviausi žmonės ir tėvus nori lankyti ir pasaulio pamatyti . Tūpčioja , tūpčioja, svarsto , įkalbinėja , o paskui kad pasakys nei į tvorą nei į mietą . Ar tie baltarusai jau registruoti Lietuvoje ? KODĖL VĖL IŠIMTYS ?

.....

..... portretas
Tegul baltarusiai su savo cichanovskaja važiuoja namo.Ar atsiklauset konservatoriai Lietuvos žmonių, ar mes sutinkame???

Algis

Algis portretas
Galu gale negi neaisku ko jie pabego “nuo rezimo”. Tas rezimas visada ten toks buvo. Pabego nes Lietuvoj jiems geriau gyvent o ne nuo rezimo. Aplamai 2 milijonu tautai reiktu pradet galvot ar jie gali priglaust 50 milijonu ukrainieciu tauta ir 10 milijonu baltarusiu ar norima susinaikint. Dar jie ir maitinami ir apgyvendinami is lietuviu pinigu, ir jie neina gyvent i kaimus bet nori gyvent Klaipedoj ar Vilniuj. Kokia is ju nauda Lietuvai?? Juk kalba tai rusiskai, reiks atidaryt nemazai rusiskai mokyklu ir patiems mokintis rusu kalbos.

na tai jei turi asmeniniu lesu , o visus

na tai jei turi asmeniniu lesu , o visus portretas
lietuvos vaikus jau paskiepinai Kiaule kuzmickiene ...skiepink baltarusiskus vaikus ,kuriuos susivezei....lietuvaos zmonems ant sprando islaikyt...

Nieko sau ...

Nieko sau  ... portretas
O konservatorė Kuzmickienė nenorėtų apmokėti iš privačių lėšų vakcinas atvykėliams ? Iš kur tas dosnumas ? Ar kaip visada konservatoriams rūpi svetimtaučiai , o ne lietuvaičiai ? Pagaliau , tegul skiepijasi už savas lėšas tie atvykėliais , nors taip padėkos juos priglaudusiems . O kur dar - Vyriausybė penktadienį nutarė skirti 200 tūkstančių vakcinų dozių Rytų partnerystei priklausančioms šalims. Pusė šių numatytų padovanoti vakcinų, kaip humanitarinė pagalba, .........P.S. O SKOLAS GRĄŽINTI TURĖS LIETUVA ? Tikrai pradedu manyti , kad Lietuva su konservatoriais valdžioje , Lietuva be ateities ....

šulcas

šulcas portretas
kodėl Kuzmickienė pamiršo Nasralna?

Leninas

Leninas portretas
Dar reikia skiepyti Ukraina, Rusija, juk lietuva turtinga šalis,savi badauja

Nieko sau

Nieko sau portretas
Lietuvos režimas siūlo skiepyti Baltarusijos išdavikus Lietuvos sąskaita. Juos reikia sodinti į kalėjimą.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Bet kas renka tokius idiotus

Manau

Manau portretas
Kas gyvena Lietuvoje juos reikia paskiepyti.Juk virusą nešioja ne tik lietuviai.

Jonis

Jonis portretas
Tamsta paskiepinti savo zmonis ,gal jie tau sumoka

Galerijos

Daugiau straipsnių