Konservatoriai baigia kelti kandidatus į partijos lyderius: pasiūlė 16 politikų

Grįžti į straipsnį

Ha

Ha portretas
Šunys loja-karavanas eina.Galit smirdėt kiek norit vatnikai ir gsndragalviai.O tauta pasirenka ką nori per rinkimus...

Klp

Klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės.

Koziol \\\\\.../////

Koziol   \\\\\...///// portretas
ar dar tau pakyla prieš austė.....................?????

Vile

Vile portretas
Koks cia varzymasis, jeigu jau dabar aisku,kad,72 daugiau,negu 31 ar 28. Reiskia tiems kitiems nera sansu laimeti. Tai kam tas zaidimas? Nejaugi konservcatoriai nesupranta,kad Gabrielius yra tas akmuo,kuris tempia juos i dugna? Senelio statytinis neturi autoriteto Lietuvos zmoniu tarpe,aisku su kai kuriomis isimtimis, turiu omenyje tuos,kurie palaiko konservatorius. Kol jis bus sitam poste, jie stoves vietoje. Na, taip jiems ir reikia. Niekada nepalaikiau sitos partijos,per ja tiek negeroviu Lietuvoje buvo,kad ir prisiminti nesinori.

anukas yra istrigęs kitoj epochoj

anukas yra istrigęs kitoj epochoj portretas
jis daugiau liberastas nei konservatorius.liberastija bankruutuoja kaip ir komunizmas.pvz.liberastiijos ir tolerastijos bastione švedijoje pagal apklausas liberastų partija teturi 2,6% reitingo,t.y.lieka už borto.tikra konservatorė yra Degutienė.bet,,kadangi leido dalyvauti rinkimuose vaikams,tai naivuoliai išsirinks liurberastą anuką..pasikeiskit partijos pavadinimą,kad neklaidinti žmonių.

Tikras

Tikras portretas
Tuoj pat dings iš ekrano šitas straipsnelis,nes komentarai nepritaria konservatoriams.Kauno diena jų rėmėjai.

Ar dar Lietuvis?

Ar dar Lietuvis? portretas
Tai čia kaip Lukašenkos ar Putino rinkimai? Viskas idealiai sutampa.Valio,Lietuvos krikščionims demokratams ir konservatoriams su savo LGBT VERTYBĖM,perimtom iš gražuolių ir linksmuolių partijų.Kažin ar senelis irgi LGBT rėmėjas?

YOUTBE

YOUTBE portretas
Мазохизм по-литовски. Что потеряла Литва за время пребывания Тихановской.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Kol senelis gyvas - anūkas bus nenugalimas

pagal BNS

pagal BNS portretas
informacija prevelis prognozuoja provalą likusiems kandidatams dėl epidemiologinės situacijos balsuojant paštu ar internetu ........tai kam tada rinkimai ?

Klp

Klp portretas
Visus koncervatorius sveiknu su vasario 23 diena kurie tarrnavo tarybineja kariuominei.linkiu sveikatos.

Gal iš karto

Gal iš karto portretas
Sorošą pasiūlykit į pirmininkus...?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Įkyrūs užsispyrę ir nenurimstantys,nes jiems reikia labiausiai už viską, kad ir aš pagaliau nusivilčiau Lietuva, mat jie jau nusivylė - ir jiems būtinai reikia sąjungininkų. Tinginiu ir dykaduoniu armija......................

Ne kitaip

Ne kitaip portretas
Pakazucha

si konservatpadugniu irstva aplamai tai turetu

si konservatpadugniu  irstva aplamai tai turetu portretas
but paskelbta UZ ISTATYMO RIBU ..gaujos nariai pagal sarasus visi turetu but baudziami sodinami y kalejimus su vogto ir aferom ysigyto turto konfiskacija , o ne pirmininkus [ VOROV V ZAKONE] naujus rinkt.....

TĄ PARTIJĄ...

TĄ PARTIJĄ... portretas
Kaip kenksmingą Lietuvai ir jos piliečiams - reikia uždrausti, kaip ir atgimstantį nacizmą kai kuriose valstybėse. Kai prisimeni 1990 metus, kai Lietuva buvo vieninga...ir ką turime šiandien? Niekas net neabejoja, kad tai landsberginės šutvės daro vaisius. Po nepriklausomybės atkūrimo nei vienas seimas nedirbo LIETUVOS labui. Tik sau, sau, sau...kaip alkani šakalai. Šiandien neturime nei laisvės, nei nepriklausomybės...NEI LIETUVOS ATEITIES.

na is visu svelniai isvardintu ir anukelio kury visi

na is  visu svelniai  isvardintu  ir  anukelio kury  visi  portretas
,,,kelia,, y pirmininkus ....bent viena is ju isrinkus [tame tarpe ir anukely] koncervu laukia politine mirtis ir visiskas zlugimas ... durnius prie durniaus apsisikusiu durnium uzteptas ..... kury berinksi mirtis uzprogramuota...

Galerijos

Daugiau straipsnių