Konservatoriai rengia pertvarką: nori naujos Seimo rinkimų sistemos

Grįžti į straipsnį

tai ka

tai ka  portretas
dabar galima bus nebalsuot ,nes viskas aisku jau dabar ,kas bus po 4 m .valdzioje ,

jei leis dalyvauti vaikams

jei leis dalyvauti vaikams portretas
nebeisiu į rinkimus.taip pat nebėisiu jei leis taip vadinamą elektroninį balsavimą.hakerių balsavimo nenoriu ir tame cirke nedalyvausiu.

nuomonė

nuomonė portretas
Vinas iš pirmųjų klausimų tai b9t9 panaikinimas rinkimų pagal sąrašus ir seimo narių skaičiaus mažinimas. Dėl finansavimo-patys savo partijas išsilaikykite. Dabar patenkate į seimą už iš mūsų mokesčių skiriamus pinigus ir dar slapstotės ,kai Čmylytė.

būtina

būtina portretas
išsiaiškinti, kas galutinai 'paskaičiuoja' balsus. Yra tokia Smartmatic System su savo kompais....

aplamai tai VRK turetu sudaryt komisija

aplamai tai VRK turetu sudaryt komisija  portretas
kuri patikrintu KAIP APLAMAI PAPUOLE Y SEIMA IR VYRIAUSYBE LIBERALU partijos , UZ KURIAS LIETUVOJE --NIEKAS NEBALSAVO ... ???...o konservatdegeneratai tesurinko 6% balsu .....visas sis seimas ir vyriausybe YRA NELEGITYMI prisiekus NELEGITYMIAM KT pirmininkuj

pirmiausiai ---REIKIA PRAVEST LIUSTRACIJA IR ISVIESINT

pirmiausiai ---REIKIA PRAVEST LIUSTRACIJA IR  ISVIESINT  portretas
KGB-esnikus kuriu kaip Bomzo galvoje uteliu knibzda konservatdegeneratu ir LGBT lybersosiku gaujose .......jokiu rinkimu pagal GAUJU pateiktus sarasus , ir jokio tik pagal gauju sarasa tautos nerinkto parazito --patekimo y seima ar vyriausybe....jokiu is uzsienio ambasadu soorganizuotu LGBT ,,,rinkeju,,, internetinio balsavimo ,kuriu tapatybes negalima veliau nustatyt ....Keist iki pasaknu visa lietuvos rinkimine sistema su VRK, kuris partiju perkamas ir perparduodamas ...su neipakeiciamo per 30 metu konservatliberastu tarno vaigauskine sutve.

Šitie

Šitie  portretas
nedarys nieko aš jiems būtų nenaudinga.

Kaunieciai

Kaunieciai portretas
Juk patys isrinkote konservus ir viena laisves atstova,o dabar burbiate :))))))

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai reikia keisti ,jei senelis buvo vadovas tai sunelis turi paveldeti jo kede,o po to ir anukas,Tai dabar yra kaip caro laikais,Visus pensininkus i pensija,o tai tik su karstu isnesa,o po to dar gyvam esant visokiu iseitiniu sugalvoja sukciams..

Pranas pričkus

Pranas pričkus portretas
Į Seimą rinkti ne jaunesnius kaip 25 m., baigusius aukštuosius mokslus. Be tatuiruočių, nebandę narkotikų. Į ministrus cenzas kaip prezidentui. Dabar vieną URM turime, matome kokias nesąmones išdarinėja? Neatsilieka ir prezidentas, siūlydamas, kitos valstybės karo kurstytojai Cvietkai, paskirti Nobelio taikos premiją. Anūkėlis sumanė pakeisti kitos valstybės netgi pavadinimą, Energiją perkame per tarpininkus iš Batkos, dujas perkame per "Neprikllausomybę" iš Rusijos. Aplink vien melas ir šantažas. Teisėjai teisia kitus, nors senai kai kurie privalėjo patys sėdėti kaltinamųjų suoluose. Kai kurie medikai (psichiatrai) atvirai bendradarbiauja su represinėmis struktūromis, uždarinėjami į psichuškes, jiems neįtikę žmonės, vienu žodžiu pilnas totalus košmaras.

Taip

Taip portretas
šitas Seimas savo kadenciją jau baigė ......... viso gero

pensininkė

pensininkė portretas
tegul negalvoja kad atėjo visiems laikams jau ir dabar jie atsibodo

Anonimas

Anonimas portretas
pagal kremliaus technologijas planuoja

Galerijos

Daugiau straipsnių