Konservatoriai: kyla įtarimų, ar koncernas neatsilygina S. Skverneliui

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
užlituokite tą konservų priekabiavimo dėžutę...

kotryna

kotryna portretas
Konservatoriu ziurkes uosto uosto ir visur uzuodzia savo mesla.Austejai jurgitai skaistei savas meslas kvepia o ant kitu pilamas tiesiog malonus.

...

... portretas
Negaliu klausytis p.E Gentvilo aiškinimu per televiziją , pats pridirbo uoste mln.lietuvai nuostolių , teismas pripažino kaltu ,o sėdi seime po konservatorių sparnu ,kaip niekur nieko.

taigi

taigi portretas
MG boltiniai chlapčiukai nedirba, jie tik brendžio dėžutes kolekcionuoja :)))

Anonimas

Anonimas portretas
Darbas privačiame sektoriuje kur reikia "arti" yra atlygis ? Tiems konservatoriams negerai su galva , tai jums ne jūsų protekcionizmas ir nepotizmas valstybinėse struktūrose.

Taip

Taip portretas
Vėl konservatpalaikiu šiukšles šiaušiasi ,oi ateis laikas ,kai mes ras šiukšles valysim

vėl

vėl portretas
Tie konserwatoriai ne veltui nešioja atlapuose neužmirštuoles - sergančiųjų alzheimeriu ir psichine demencija simbolį. Šiaip, darbuotojų trūkumas juntamas beveik visuose sektoriuose išskyrus valstybinį, kuriame tvirtai ir šiltai įsikūrusi konserwatoriška klika. Kiek žinau, ši įmonė ir dabar ieško darbuotojų, tik atsargiai, ponai "patriotai" jus gali apkaltinti nebūtais dalykais.

nuomone

nuomone portretas
Skaitau apie keliuka ,kotleta ir susimastau ar musu zmones is tiesu yra kvaili ,ar tik apsimeta.?Mano nuomone kelias i premjero namus privalejo buti istiestas ,kai tik ji tauta isrinko i seima ,po to i premjero posta ,Skverneliui nereikejo Turniskiu name daryti remonta uz milijona, Simasiaus kabineto remontas kainavo tiek pat kiek ir kelias ,tik palyginkit du nepalyginamus atvejus,Ateity ,kad nekiltu nereiksmingu skandalu kuriu deka yra maskuojami tikrieji skandalai ,reiktu kad keliai takeliai i namus butu tiesiami ,kaip pagarbos vertam zmogui ,kuri isrinko tauta ,juo pasitikedami.Ateis laikas kai kurie musu ziniasklaidos atstovai prakalbes ,kas? ir uz kiek ?jie vare propoganda ant valdanciuju

dugnas su konservyno "priešų ieškojimu " :)

dugnas su konservyno "priešų ieškojimu " :)  portretas
Atsilygina ir kitiems lietuvaičiams :)))))))0 AB ORLEN Baltics Retail siūlo darbą: Degalinės vadybininkas (būtina darbo patirtis prekybos plotų valdymo srityje) 1200-1500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių ------- Degalinės operatorius - pardavėjas 950-1100 €/mėn. Neatskaičius mokesčių

Už " keliuką "

Už " keliuką "  portretas
turi būti skolingas R.Masiuliui , nežinojote ?

Akivaizdu ir įtikėtina

Akivaizdu ir įtikėtina portretas
Jau ir taip aišku,kad Skvernelis, kad ir kaip nenorėtų,jau iš tos balos nebeišlips.Juk ne vien už keliuką turi būti skolingas tamoševskininkams.O skola juk ne rona-lengvai neužgis.O dar,be abejo,ir daugiau visokio gero padaryta.Taigi Skvernelis nori ar nenori privalo saugoti savo postą kaip kažin ką,net ir sirgdamas laikysis,nes...skola ne rona-reikės atidirbti.

nuomone

nuomone portretas
klausimas konservatoriams ,kai jusu partijos nariai susitikinejo su MG -BOLT jiems buvo atsilyginta ,ar uzteko pietu Stikliu restorane,garsaus kotleto?

o

o portretas
Man kyla įtarimų, kad Vagilkos Mortos mokyklėlė per daug vagia.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per rinkimus,balsuos už Valstiečius,spaudžiam ŽALIĄ.

plintusui

plintusui portretas
po plintusu vietos nera ,ja uzeme konservatoriai

?!

?! portretas
Viskas prasidejo,kai Prezidentura "isleido dzina is butelio",bet del to nesigaili iki siol. Reiskia cia ir yra GEROVES VALSTYBES pradzia.Neduok Dieve! Visa Lietuva paverte siuksliu savartynu!

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per rinkimus,balsuos už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

skvernas

skvernas portretas
maladec, jau ATVIRAI IR BE CACKU, padejo b..bi ant visu hahahaha...... :)

skvernelis krito žemiau plintuso

skvernelis krito žemiau plintuso portretas
dar žemiau- tik karabasas. Jokie trolių viauksėjimai jo nebeišgelbės

žinoma

žinoma portretas
pšekai ir koloradas atsilygina švarkeliui

baba

baba portretas
Abejones gali kilti tiems kurie patys yra nesventuoliai

Dėsninga

Dėsninga  portretas
Sauliaus Skvernelio Vyriausybė priėmė ne vieną sprendimą, naudingą naftos gigantui „Orlen Lietuva“. Be kita ko, šis koncernas iš valstybės gavo milijoninių užsakymų, kurių sąlygos prieš tai buvo pakeistos pagal šio koncerno pageidavimus.

matomai konservatdegradai prastuminejo

matomai konservatdegradai  prastuminejo   portretas
lenku valdomoj ,,orlean Baltics retail,,,Mazikiu sarageje savus planus ,su lenkais ,Skverneliuj sutrugdzius eiline afera ...pasipyle konservatdegeneratu skundai Skvernelio adresu

Cirkas

Cirkas portretas
O jei maximoj kasininke isidarbintu,irgi galima sakyti ,kad lenkai Skverneliui atsilygino.Nes maxima bustine Vilniuje,kuri kazkada lenkai buvo okupave.

Tomas

Tomas portretas
Gal Lietuvai nereikia STT nei teismu - juk viska žino musu “ gerbiami “ KONSERVATORIAI!

K.

K. portretas
Jei Skvernelio žmona būtų konservatorių partijoje - tų įtarimų nebūtų.

PANAŠU Į NACIŲ ELGSENĄ

PANAŠU Į NACIŲ ELGSENĄ portretas
antivalstybinis konservynas, jų nomenklatūriniai skalikai ir skalikalogai su valstiečiais dabar elgiasi panašiai kaip anuomet elgėsi naciai ir jų pakalikai su žydais. Turbūt, jei galėtų, juos tikrai iššaudytų. Tokia neapykanta yra skleidžiama. Nepagailėtų greičiausiai ir lenkų.

Anonimas

Anonimas portretas
BRAZAUSKO PALIKUONIAI KA NORI TA IR DARO VSIO ZAKONNO.

Sena, kaip pasaulis praktika...

Sena, kaip pasaulis praktika...  portretas
Dar a.a. Rajkinas mokė: „Dumatj nado, SOOBRAŽATJ”! Įrašas algalapyje rodo TIK TAI, KIENO VARDU APIFORMINTAS reguliarus pinigų sumų pervedimas - algų ir visų kitų sumų (pvz., premijų, dienpinigių ir t.t.) mokėjimas. Su pinigais juk reikia tvarkingai elgtis, ar ne? Tai visai nebūtinai reiškia, jog tas asmuo iš tiesų ten dirba... :) Tai gali būti tik įteisintas kažkam skirtų pinigų sumų išmokėjimas. Tai tokia sena, gera, dar iš sovietmečio (o gal ir iš anksčiau) atėjusi praktika... O jūs jau iš karto užsipuolėte premjerą, kad jis išnaudotojas, kad dar gaidžiams negiedojus žmoną bizūnu Mažeikių link išvaro, kad jam sotų gyvenimą uždirbtų...

Baisu

Baisu portretas
Tik konservatoriams kyla įtarimai , patys matomai didžiausi vagys ,paėmę iš pensijų fondo į savo fondą mokykų , darželių statyboms, taip tampame milijonieriais.

KONSERVATORIŲ p a r a n o j a plečiasi,

KONSERVATORIŲ p a r a n o j a plečiasi, portretas
ko gero, tai į t a k o j a OŽIO tvarto s m a r v ė. Tad NEDELSDAMI konservatoriai,pirmiausia p a š a l i n k i t e SMERVĘ, kitaip galite sudaryti prielaidas KORONOVIRUSO plitimui.

galimai

galimai portretas
konservatoriai pagal save sprendzia,kuom pats kvepi tuom kita tepi.

Galerijos

Daugiau straipsnių