Konservatoriai merų pergalę mato Palangos, Molėtų savivaldybėse

Konservatorių rinkimų štabo vadovas Andrius Vyšniauskas teigia, kad partijos kandidatai pirmame ture merais turėtų tapti Palangos ir Molėtų savivaldybėse.

„Neabejoju, kad Palangoje viskas baigsis pirmame ture, matosi, kad ir Molėtuose bus rezultatas pirmame ture. Kitų dar reikia palaukti“, – BNS sakė A. Vyšniauskas.

„Pagal rezultatus matome, kad ten pergalės yra. Ar gali pasikeisti – matyt gali, bet jau ten ganėtinai daug suskaičiuota“, – pridūrė jis.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, Molėtų meras konservatorius Saulius Jaunieka suskaičiavus balsus 22 iš 24 apylinkių turi 55 proc. rinkėjų palaikymą, Palangos meras Šarūnas Vaitkus suskaičiavus balsus vienoje apylinkėje iš šešių turi 51 proc. balsų.

A. Vyšniausko teigimu, šiuo metu partija turi 11 merų ir visi jie turėtų patekti į antrąjį turą.

„Džiaugiamės rezultatais, kuri ateina, pirmiausia todėl, kad panašu, visi mūsų merai, kurie yra šiuo metu yra merais, keliauja į antrąjį rinkimų turą. Turime gerus rezultatus didžiuosiuose miestuose, džiugina Vilnius, kur Valdas Benkunskas, panašu, pirmauja ir turėsime solidžią frakciją. Girdime, rezultatai Klaipėdoje taip pat neblogi, panašu, keliaujame į antrąjį rinkimų turą“, – teigė jis.

„Yra keletas ir mažesnių savivaldybių, kur taip pat turėsime augimą ir antrus turus, galimybę pasiekti gerą rezultatą“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anukas

anukas portretas
oziai eikit is kauno laikrascio kaunas ne konsedrvatoriu pedofilu miestas kai vln .

Jei Palangoj

Jei Palangoj portretas
laimės tai čia tikrai ne konservų dėka. Čia žmogus pats užsikalė sau balsus darbais

...

... portretas
Nebalsuokit uz konservas, dievas nubaus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių