Konservatoriai neigia valdančiųjų žodžius: jokio kvietimo kalbėtis nebuvo

Grįžti į straipsnį

Vatinukam

Vatinukam  portretas
dumkit i belorusija, kai tik vel sienas pravers nenuverstas batka, bent iki nauju metu dar ten liks nuostabios kolchozu smarves

kauniete

kauniete portretas
o vis tik ateinantieji meluoja ,Mes ,runkeliai, skaityti mokame .

Taigi

Taigi portretas
Melo ir šmeišto era dar tik prasideda! Išsirinko Lietuvėlė naujuosius - taigi, didysis SHOU prasideda! Per gerai gyvenome 4 metus!

Melagė

Melagė portretas
Jau melavo , kad kitos pakraipos Laisvės partiją nepriims į koaliciją , štai ir melas.Kas su konservais gali sudaryti moaliciją tik iškrypėliai

Ar ne nevykėlių vyriausybė bus ?

Ar ne nevykėlių vyriausybė bus ?  portretas
Man taip , jei nesugeba viešai skelbtos info suvokti :) O gal šiaip primityvus melagiai ? Klaipėda diena 2020-10-26 " A.Veryga kreipėsi į opozicijos atstovus : prašo ir pažada " . Dalis teksto ...A.Veryga pridūrė PAŽADANTIS NAUJAI IŠRINKTAM SVEIKATOS MINISTRUI ar ministrei PADĖTI ..... !!!!! P.S. NE konservatorių frakcijai , o MINISTRUI . Ar jau paskelbtas naujas ministras ? Dabar Veryga dar turi daug darbo ir lakstyti aiškinti būreliui konservatų matyt tikrai neturi laiko ? O ar derinote būrelio susirinkimo laiką su ministru ? Bet ko norėti iš būsimų nevykėlių valdžios ? :)))) Meluoja akis išpūtę ir kritikuoja dirbančius , patys neturi jokių veiksmų plano . Ačiū ministrui Verygai už darbą .

Gražu.

Gražu. portretas
Pati pradžia ir jau melas.

virusas

virusas portretas
PrasidedA,įdomu ,kuom baigsis? )Nesimuškit "vaikai"....

AŠ portretas
Skverneli, jau pradedi žmonių kiršinimą.Dar esi premjeras ,bet matosi,kad esi trolis ir bukus nori nuteikti prieš būsimus valdančiuosius.Negražu,oi negražu.

Kns

Kns portretas
Butent Veryga ta ir pasiule naujiesiems.Ka gavo atgal Skvernelis pasake.As ne baltasi,ne raudonasis ,ka isisrinkome ta ir turime.Dar prisiminkite pavasari,kas daugiausiai lojo,kritikavo...jo jo,daugiau laisviu ,konservu bajeriu,narkotiku,laisvos meilesmeiles...Dejau as ant jus liberaliu"laisviu"!

Galerijos

Daugiau straipsnių