Konservatoriai partijos programą pristatys birželio 22 dieną

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos sąrašo lyderė Ingrida Šimonytė ir TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis antradienį vykusioje viešoje diskusijoje su bendraminčiais ir rėmėjais bei nepriklausomais ekspertais paskelbė apie atnaujinamą partijos Seimo rinkimų kampaniją.

Diskusija „Kaip pandemija pakeitė Lietuvos politiką?“ politinį karantiną užbaigę TS-LKD atstovai kartu anonsavo, kad partijos programą pristatys birželio 22 dieną.

„Su programos pristatymu TS-LKD pradės ciklą diskusijų ir susitikimų, kuriais sieks parodyti alternatyvą dabartinės Vyriausybės vykdomai politikai ir pateiks garbingos, veiksmingos, atviros – normalios politikos viziją“, – sakė TS-LKD pirmininkas G. Landsbergis.

Pasak partijos pirmininko, birželio 28 d. partijos nariai reitinguos TS-LKD kandidatų daugiamandatėje apygardoje sąrašą. Jame, kaip TS-LKD teigiama pranešime, – optimalus naujų visuomenei žinomų žmonių bei patyrusių politikoje parlamentarų derinys.

Atsižvelgiant į vis dar išliekančią COVID-19 infekcijos grėsmę ir siekiant maksimalaus saugumo, partijos nariai reitingavimą atliks trimis būdais: skyriuose, internetu ir paštu. Balsuojant skyriuose bus laikomasi visų saugumo reikalavimų, o kai kuriuose miestuose balsavimas vyks atvirose erdvėse.

Galutinis kandidatų daugiamandatėje rinkimų apygardoje sąrašas, anot konservatorių, bus patvirtintas ir visuomenei pristatytas liepos viduryje vyksiančiame partijos tarybos posėdyje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
O Kurlianskio triufelių porciją sutriauškinot, su MGB Mockumi suderinote, brendžiuko pakuotę perlaužėte?

Kakoi skirtum?

Kakoi skirtum? portretas
Vistiek tų programų niekas nesiruošia vykdyti. Bankai, verslas, užsienio komandos štai kas visoms šitoms nuolatinėms partijoms svarbu. O kad jos sukurpia kažkokių ružavų pažadų krūvą tai visi žino kad tuščias reikalas

Dar

Dar  portretas
Megztuju bereciu vis maziau lieka,o ir patiklus apmulkinti zmogeliai praregejo.Konservatoriai niekad neturejo konsevatoriu-krikscioniu demokratu vertybiu.Vel bus reksmingas sukiu rinkinys,patraukiantis nemastancius.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių