Konservatorius R. J. Dagys stabdo narystę partijoje

Grįžti į straipsnį

Liudvika

Liudvika  portretas
Už nuoseklų ktukščioniškų vertybių gynymą Dargis neįtinka,Gražulis neįtinka už homoseksualinį viešinimą visuomenei,jiems jaučiu didelę pagarbą,kad nori vaikus matyti normalius,kad ateitis be iškrypėlių.O tiems ištverstaskūriams visų neapykanta.Laikykitės mielieji,nes su jumis krikščioniška tauta.

Povilas J.

Povilas J. portretas
1) R.J.Dagys ne pasitraukė iš partijos ir nepašalintas iš jos, o suspendavo (pristabdė) narystę, kol vyksta jo klausimo svarstymas Priežiūros komitete. Dar neaišku, ar iš viso jis pasitrauks. 2) Stebina TS-LKD partijos ,,mylėtojų" uolumas - kaip jie ,,sielojasi" dėl konservatorių ,,degradacijos", neišvengiamo žlugimo ir kaip labai palaiko krikščioniškąsias vertybes. Veidmainiai.

Rytis

Rytis portretas
P. Dagy, visada zavejausi jūsų krikščioniškomis vertybėmis. Bekit kuo toliau nuo tų "koncervu", jų vienintelė vertybė - turtas ir turtuolių interesų gynimas. Mąstantys tai puikiai supranta.

Man panašu , kad konservatoriai

Man panašu , kad konservatoriai  portretas
kaip partija artėja link moralinės degradacijos ) priima visokius atplaišas , o padorių narių , turinčių šeimos vertybes , nesugeba išlaikyti ? Darosi politinis sąvartynas , fui ..

Anonimas

Anonimas portretas
Tikinciam zmogui valstybe nera auksciausias autoritetas

zydrasis

zydrasis portretas
Baznycia yra ATSKIRTA NUO VALSTYBES, taigi Dagys pasirinko ZYDRUJU SEKTA!!!

keista, kiek daug smerkianciuju

keista, kiek daug smerkianciuju portretas
Cia idomus atvejis, nereiketu zmogaus del to kaltinti. Jei zmogus turi pasirinkti tarp partiniu ir religiniu isitikinimu, jis didesne vertybe laiko religinius. Ir taip pasirinkdamas jis teisus!!

vienas nemaloniausių

vienas nemaloniausių portretas
tas Dagys, gerai kad nebus , pradžioj partijoj, vėliau iš vis politikoj...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Matomai kažkas gerokai pamokėjo ir vertėjo balsuoti prieš partijoje priimtus sprendimus. Nuojauta sako, kad žmogelis vėl ruošiasi keisti kailį.

Julija

Julija portretas
Ačiū Gerb, R. J. Dagiui už nuoseklų krikščioniškų vertybių gynimą. Kada pagaliau žmonės suvoks, kad konservatoriai jau seniai nusigrežė nuo krikščioniškų vertybių ir nuo partijos programos.To ypač svarbu nepamiršti artėjant seimo rinkimams.

Nesuprantu

Nesuprantu    portretas
Kam reikėjo laukti net trijų skundų? Šis galimai parsidavęs išverstaskūris seniai turėjo būti pašalintas iš partijos kaip kenkiantis Lietuvos žmonėms ir partijai.

Italas

Italas portretas
Paršis suda į maskva ir bus viskas gerai. Taip , kad čia pasakos

Na tu matai )

Na tu matai )  portretas
pas konservatorius negali turėti SAVO NUOMONĖS ? ))) Kuris ten caras ir reikia šokti pagal jo dūdelę ? ))) Oi jūs ,,patryjotai ,,, savęs ir savo partijos reikalų nematot ? ))) Veidmainių būrelis ?

Galerijos

Daugiau straipsnių