Kritikuoja planus dėl visuotinio šaukimo: iki dantų apginkluoti visus šauktinius – iliuzija

Grįžti į straipsnį

Cha

Cha portretas
Varge tu, kokie jie visi įbauginti, ta desperatiska baimė netekti užgrobtų turtų ir valdzios....o žmogaus gyvenimas juk toks trumpas. Padvės kaip visi ir kas juos prisimins ?

cha cha

cha cha portretas
Pirma suskiačiuokite ,kiek tų šauktinių turite ,juk visi LT jauni vyrai su sijonais laksto ,o kita dalis -invalidai .Jie kariautų lygiai vieną dieną --tai gal ir su savo rūbais gali?Kam dsr pinigus leisti ,juos galima įsisavinti ,kaip kad ir moka visos ministerijos.O LT kariuomenė tai gali tik su Latvijos gaisrine kariauti ..Tuščias ramsas....Emigrantai neatskris ,o vietinė fauna sėdi prie kompų ir renginius organizuoja ,na dar mėgsta ant scenos užsikarti ir padainuoti

kol dar nevėlu

kol dar nevėlu portretas
pats laikas tautai imtis už ginklo

o

o portretas
nato negins o vadovaus puolimui o musu vaikuciai taps patranku mesa juk gaubicas merkel neveltui dave polikarpovnai o olekas uzpajamavo kartu su A saukstais kad kareivukai pries AA gardziai is A saukstu pavalgytu 1s gyvenime======

Generalisimus \\\\\.../////

Generalisimus  \\\\\...///// portretas
Islandijai už poligoną (nepaskandinamą lėktuvnešį) NATO moka pasakiškus pinigus,o mūsų Kutūzovai moka velniškus pinigus,kad jankiai per petį patapšnotų.Reikia būti visišku durniumi,kad dislokuotos raketos tave "gina".Atvirkščiai,viso Rusų bloko raketos nukreiptos į tas raketas,kurios mus "saugo".___Neduok Dieve,jei tik kiltų karinis konfliktas tai Lietuvėlė supleškėtų per sekundes.Į tuščią vietą niekas nešaudo.

Vis delto

Vis delto portretas
kam reikalinga ta armija? Lietuva amerikonu poligonas tai gal ir gins jie ta poligona.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Butinai reikalingas visuotinis jaunuoliu saukimas i kariuomene. Tai nauda visokeriopa, ypac jaunuoliams. Zinoma, patriotinis auklejimas, deka oziu tvartelio kgbistu, siuo metu ant nulines ribos. Pats laikas Lietuvai atgauti valstybinguma.

simonas b1b1agalv15

simonas b1b1agalv15 portretas
juk vis tiek pabėgs pamatę buriatus,čečėnus,dagestaniečius,kam juos dar ginkluoti,tik rusams karo grobis

Galerijos

Daugiau straipsnių