L. Linkevičius: dėl permainų Rusijoje visų nuomonė vienoda

Grįžti į straipsnį

SUSTATE PINDOSAI VASALAMS ZADANIJA

SUSTATE PINDOSAI VASALAMS ZADANIJA portretas
Baltijos pudeliai tures ir toliau skalyti ant meskos. Tokia jau dalia daluze

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
visų nuomonė,kad tu parsidavęs komsorgas.Kur riebesnis kasnis,ten tavo stora subinė.

Anonimas

Anonimas portretas
Rusija yra labai broliška šalis.Ir turi aukso. Štai 1936 suteikė brolišką pagalbą Ispanijos respublikonams. Ta proga ispanai atidavė aukso atsargas ,460 tonų. Iki šiolei Rusija saugo tą brolišką auksą už brolišką pagalbą , ir niekam neatiduos, netgi ispanams. Brolius lietuvius išmokė skaniai valgyti lašinius Salecharde ir branginti Tėvynę kalint šiaurės konclageriuose ar emigracijoje. O štai nepatenkintus brolius rusus , ko gero pirmieji pasaulyje pavaišino iprito dujomis , Tambove , kai šie sukilo saugodami savo duoną nuo nepakeliamų bolševikų rekvizicijų. Tad ruso netapatinkite su Rusija , jis irgi žmogus , beraščiai ir begalviai komentatoriai. O tą brolybės sėklą barsto raudonieji vorai iš Kremliaus , pučia komunizmo virusą po pasaulį , tą faktą čia ir patvirtina komentarai.

Anonimas

Anonimas portretas
Matau Rusija mėgstamiausia Lietuvos šalis. Nei dienos be straipsnio apie Rusiją. Užsiimkite savo reikalais. Kišasi kažkokia niekam neįdomi šalis tokia kaip Lietuva. Apie rusą turit tylėt šitiek metų kartu gyvenę. Kas šere kas darbą davė. Rusas. O dabar kas skolina vakarai. Ir iš viso vakarai lietuvį tramdo mato kad nesupranta tai duoda suprast jei paprieštarauti. Investicijų nelaukti. Jie toliau amsi.

Jonas

Jonas portretas
Putinas kiaušiniais apmetytas-nebus.Jis ne Garbačiovas.

Anonimas

Anonimas portretas
Meitėlio ir jo draugelių nuomonė niekam neįdomi. Papliurpė ir išsiskirstė. Rusijai nei to nei šilta, nei šalta.

ALGIS

ALGIS portretas
VALDŽIAŽMOGIAI, KODĖL KIŠATE L I E T U V Ą Į KITŲ ŠALIŲ VIDAUS REIKALUS,LAI GYVENA , KAIP JIEMS GERAI ,KAIP JIE NORI , RENKA SI Į VALDŽIĄ TAI KĄ JIE PATYS NORI , KODĖL NORIT BŪTI PASAULINIAI D I K T A T O R I A I , KODĖL TIK JŪSŲ NUOMONĖ TURI BŪTI TEISINGA ..

Kestutis

Kestutis portretas
Na kodel mes vis mokome Rusija kaip reik gyventi, brukame jai savo demokratija.Negi norime , kad ten prasidetu revoliucijos, pilietiniai karai, o po to atvaziuotu sarvuotame traukinyje naujas Leninas.Puukiai matome kas dedasi Egipte, Libijojoje,Irake po tokai ten isikisome su savo vakarietiska demokratija.

Linai

Linai portretas
Na kaip mes galim gyventi be jusu nuomones? Linai...

cha cha

cha cha portretas
Nusipenėjusio paršo nuomonė niekam neįdomi. Lįsk į ožio tvartelį ir ten kartu mekenkit ir kriuksėkit, šlykštūs padarai.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ar gali būti Gario Kasparovo nuomonė kitokia? Primenu, kai tas veikėjas prieš kelis metus vis gazdino Lieuvą - rusai puls pirmadienį, neužpuolė..tada trečiadienį, penktadienį, na jau kitą savaitę tai jau tikrai... Net pats šeimininkas pamatęs jo neįgalumą liepė užsičiaupti. Tai Linuko nuomonė su juo, su kuo...vieniga.

gal but

gal but portretas
matyt komsorgu

Galerijos

Daugiau straipsnių