L. Slušnys ragina nelinčiuoti K. Bartoševičiaus: dešimtys tokių istorijų baigėsi niekuo

Grįžti į straipsnį

Veidmainystė

Veidmainystė portretas
Slušnys rodydamas savo niekšišką protą pats aktyviausiai eskaluoja šią temą ir linčiuoja Bartoševičių.

Kooperatyvas \\\\\.../////

Kooperatyvas  \\\\\...///// portretas
Tas vaikų psixas,o anas "Ąžuoliko" direktorius.___Nieko jums nepasako iš kur žaliava ir kas ją apdoroja.

aš nepatikėjau

aš nepatikėjau portretas
Služnys pats teisinosi Paleckiuko laidoje, kad apie jį sklinda kalbos dėl Švėkšnos, bet jis nia kaltas! Niąąą!

Toks tokį gina

Toks tokį gina portretas
Kas patikės, kad prokuratūra prašytų naikinti jam imunitetą neįsitikinusi, kad tai daryti būtina. O kad partijų patraukimas teismop baigiasi taip, kaip liberalistų dėžučių byla, tai čia tik įrodo, kokie šunsnukiai sulindę valdžion

Kol \\\\\.../////

Kol  \\\\\...///// portretas
tą Slušnį palieka nušalį,jis 1X1 su tuo "artistu".

pagalvojus

pagalvojus portretas
Kadangi mestos elitinės, patyrusios pajėgos - Slušnys Žiobienė ir advokatas Černiauskas, tai visai galimas atvejis, kad istorija baigsis niekuo, tuo labiau, kad joje galimai dar "Ąžuoliuko" laikų figūruoja ir daugiau patriotiškų dėdžių.

atrodo

atrodo portretas
kad psicologas Slušvys sugebėjo apdoroti Kedytę,sujaukti jos prisiminimus ir vaikišką galvelę

Kai \\\\\.../////

Kai  \\\\\...///// portretas
rodydavo to pedo'Filo vaidybą per "Dviračio" šou,tai nevalingai išjungdavau kanalą.___Nuojauta nepavedė,-šlykštynė.___Bet kaip jį tenai įkišo,nes pas jį jokio artistiškumo.___Manau tai koncer'wątnyko Greito bičas.___Ne pro šal ir tą apklausti.

Manau

Manau portretas
Neprasti tų pedofilintų vaikų tėveliai, kad kylo toks didžiulis šurmulys. Matyt nepavyks šiam išgamai išsisukti lengvai. Bet... ko nebūna mūsų valstybėj. O būna didelių stebuklų, tik ne su prasčiokais. Jiems kelias būna vienas: arba kalėjimas arba psichuškė.

garliavos

garliavos portretas
ivykiu tesinys ,, jokiu pedofilu nera'' viskas bus nutildyta arba pasprinks gerdamas arbata

<<<<?????

&lt;&lt;&lt;&lt;????? portretas
Jau tikri botai girdžiu ...Bet ir matau vis blogiau...Bet girdžiu zvimbia....Dar jų vis yra ,kurie zvimbia....Iš to ir dėkingas aš būčiau.....Tarsi dar būčiau.....Mažasis Jurgis pasakė blogas uodas ....DIDYSIS JURGIS nuėjo kolūkiais ....Per sodus per. .SLUŠNIO ir VILNIAUS kolūkius......Nežinau kodėl ir ką reiškia...?.. buvo parašyta internete ir atsakymo nesugebu rasti....

Pensininkė

Pensininkė  portretas
Brangus rinkėjei ar suprantate kas toks yra slušnys ir ar jis kuom nors skiriasi nuo to bartaševičiaus brangus rinkėjai ar suprantat kad šitas išgama yra aukščiausio nesuvokiamo nusikaltimo parazitas ginamas kito parazito Jau kiek metu sėdi nusikaltėlė žiobienė prie jos tukstančiam vaiku sugriauti gyvenimai padaryti invalidais kad koks prasmyrdėlis kaišiotu jusu vaikučiam i burnyte savo smirdanti pimpala Mastykit galvokit apie savo vaika jeigu abeingi kitiem ŽIOBRIENĖ NET NEMATE KAD IŠKRYPES SENIS SU BAISIA BOBA JUOS SKATYNAMI DIDELIAIS PINIGAIS PRIEVARTAVO NAŠLAIČIUS panaikinti liberus laisvuosius ir visus pedofilus iki gyvos galvos teisti o pederastus bandyt gyditi arba kastruoti

Monika

Monika portretas
Venckienę tampė 10 metų, sugadino moteriškei gyvenimą. Dabar ir šitą iškrypėlį paslėps

Išsigimusi partija

Išsigimusi partija portretas
Gerb. Kauno rinkėjai, ar būsite pajėgus per rinkimus prisiminti bent ŠITĄ pedofilijos atvėjį, gal sugebėsite nebebalsuoti už libervatorius.

Amen

Amen portretas
Parsidavusi utėlė...

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Slušnį , ar nelaukia to K. Bartoševičiaus Ūso likimas varlių prišiktoje baloje , kad neišlystų daugiau pavardžių ?.... Sako baloje geriausiai nuplaunami visi griekai ir lieki švarus , pasiklausk pas teisėsaugą kuria pasitiki... Tai grynai partinė byla , kandidatu į balą yra Šetbaras , ir tu Slušnį , gali ir daugiau jų atsirasti su TS-LGBT partiniais bilietukais.

Anonimas

Anonimas portretas
KODEL NERA NAUJAUSIO?

<<<<<<Tik TAIKOS taikiu būdu ,o ne ginkluotėm

&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;Tik TAIKOS taikiu būdu ,o ne ginkluotėm portretas
Vakar išgirdau ,kad ne vien BARTOŠEVIČIUS SKRIAUDĖ VAIKUS......Linksminuosi pirtelėse.....Atrodo ,kad Slušnys ir daug kas žino....Vilniuje mašinos pradėjo sproginėti.......Socialdemokrato duktė BIRUTĖ SABATAUSKAITĖ ,kuri užsienyje susituokė su kita moterimi ir vadovauja LYGIŲ TEISIŲ KONTROLIERIAUS TARNYBAI.........Tie visi niekšai ,šiukšlės okupavę postus...........Ir dar....apie skandalą LENKIJOJE....Ukrainos vyriausybė atleidinėja ir naujus skiria ministrus ,nes pradėjo kalbėti apie UKRAINOS IŠDALINIMĄ......Lenkai tarsi ta svajone gyveno per pirmąsias jau 10 dienų RUSIJOS KARINĖS INVAZIJOS dienas.....Ko gera.................. pirmas suprato ,kodėl RUSAI KARIAUJA PRIVERSTI PRIVERSTI KARIAUTI---tose provincijose gyvena ukrainiečių rusai pasmerkti išnaikinimui....NESU LIGONIS....PROTINGI TIE ,KURIE YRA NEUTRALŪS BENT.....O dar protingesni ,kurie viską taikos būdu karą stabdo....

Pagarba tiems žmonėms,

Pagarba tiems žmonėms, portretas
kurie kreipėsi į Generalinę prokuratūrą ir Generalinė prokurorė dėl Seimo nario neliečiamybės panaikinimo privalėjo kreiptis į Seimą . Juoda diena buvo neliečiamiesiems. Tikėtina,kad NIEKAS netrukdys institucijoms atlikti savo darbą sąžiningai

AŪŪ

AŪŪ portretas
Laukiu nesulaukiu kada šiuo klausimu pasisakys visų galų ekspertas ponas Valinskas. Toks buvo žmogėnas aktyvus visus smerkti, o dabar - kapų tyla. AŪŪ AŪŪ, ponas Valinskai.

Tt

Tt portretas
Baisu, kai keršto kaina beribė, o vaikai žiaurūs, jie prisneka daug, nes zino, kad bus nebaudžiami

Močiutė

Močiutė portretas
,,Nėra nieko uždengta,kas nebus atidengta,ir nieko paslėpto,kas nepasidarys žinoma,,.Kostiumuoti ponuliai,už kiekvieną jūsų nuskriausto vaiko ašarą,laukit atpildo ,-Dievo nepapirksit.

Gyventojas

Gyventojas portretas
Nebūna namų be dūmų Venckienė buvo teisi

Taip

Taip portretas
Ponas slusny ,Lietuvoje visos SEIMO VAGIU PIJOKU BYLOS BAIGIASI NIEKUO !!!!! KITU PARAZITU BYLOS TESIASI DESIMTMECIUS !JUK TAI TIESA !!!!! Lietuvos TEISESAUGA TAI SUSKIU KOMPANIJA.Ir SITAS issivynios JUK KONSERVATORIUS !O jiems visiskai nesvarbu KAS ir KAIP 90% buvo daroma su vaikais !! NES VIEN PAZIUREJUS I KOALICIJA VEMT TASO. Lygiai taip ir MASIULIS is Gentvilo partijos BANDITAS PRIEVARTAUOAS kurio DARYTojai is DARBO PARTIJOS!!! KAUNO MERAS MATIJOSAITIS SU SAVO VAGYSTEM ir tt galima VARDINTI be Galo . TAIGI LIETUVOS TEISESAUGA PAMAZGU BALA DIRBANTI UZ PINIGUS PONAI UZTENKA PRISIKLAUSEM APIE NE PEDOFILUS GARLIAVOS NUOTYKIUOSE

tai masiuliui

tai masiuliui portretas
taip nieko ir nebuvo. Nors ir įrodymai buvo surinkti ir banknotai buvo sužymėti ir pokalbių įrašai bei vaizdo medžiaga yra. "teisingumas sugalvojo" gynybą, kad brendžio dėžėje buvo tik skolinti pinigai. Su šituo irgi taip bus, nekaltas, nieko nežino ir ko prisikabinote prie žmogaus.

Silentio!

Silentio! portretas
Prašau tylos, absoliučios tylos! Vyksta tyrimas.

Qwe

Qwe portretas
Pedpilus Saudyti

Vaje vaje

Vaje  vaje portretas
Bet kokie jie visi panašūs ,lyg būtų giminės.

Deimantė

 Deimantė portretas
Ar tik ne šis ,,gydė,, Garliavos mergytę?

Pedofilas

Pedofilas  portretas
Gina pedofilą,Slušnys senai turi sėdėti kalėjime

senolė

senolė portretas
Kregždučių iš gėdos nuleistos akys ir nuolat kartojami žodžiai apie ,,nekaltumo prezumpciją" ,rodo ,kad šis pėdukas bus teisinamas su stankūnės advokatų pagalba. Gerbiami teisėjai ,būkit garbingi ir turėkit sąžinę...P, .Lušnį, žmonių neapkvailinsi. Koks tu psichoterapiautas, jei negini skriaudžiamų vaikų???

Anonimas

Anonimas portretas
Ko gero pats slušnys iš to paties klano savas sava gina.

Itin daug žinomų žmonių

Itin daug žinomų žmonių portretas
Yra pedofilai. Panagrinėkite amž.at A. .nystauto atvejį. Visi žinojo, kad pedofilas. Užsiimdavo berniukų vedžiojimu po miškus. Vėliau tapo pedagogu su regalijomis ir rezidavimo JK. Grįžinėdavo į Vilnių. Pompastiškai sukiodavosi Pedagoginiame institute irturėdavo studentų. Klausimas. Jei visi žinojo, kad jis pedofilijos atstovas ir ne bet koks, o užkietėjęs, kodėl leido būti prie studentų? Kodėl nė vienas iki šiol jo išnaudotas nepasiskundė? Vaikus mėnesiais išsivadavo į miškus ir darė ką norėjo. Vadinosi būrelis.

KOLEGĖ

KOLEGĖ portretas
LINAS SLUŠNYS. IŠSISKYRĘS. 6 VAIKAI. AUKŠTASIS UNIVERSITETINIS IŠSILAVINIMAS. MOKSLO LAIPSNIO NETURI, PEDAGOGINIO VARDO TAIP PAT NETURI. VARGŠELI TU VARGŠELI. TAVO SĄŽINĖS REIKALAI AR TVARKOJ? KAIP DALINIS PSICHIATRIUKAS NUSISKENUOK SAVE, GAL DAR SPĖSI GERAIS DARBAIS NUSIPLAUTI KĄ BLOGO ESI PADARĘS. KAIP PSICHIATRAS PATS TAI GERAI TURĖTUM TUOS DALYKUS IŠMANYTI, NES KITAIP LAUKIA....... ATEIS ATPILDAS. MAŽIAU RAŠINĖK Į SPAUDĄ, NES LABAI RYŠKIAI YLA LENDA IŠ MAIŠO. TAI MANO PATARIMAS.

Ślušnys

Ślušnys portretas
Vienas iš šaikos grandies sužlugdęs pedofilijos bylą

:)

:) portretas
Bartoševičių iš beviltiškos 98 vietos per rinkimus kažkas išreitingavo į 48 vietą. Dabar niekas nebeprisipažins. Kalta bus partija, kuri į 98 vietą buvo įrašiusi.

Komentaras

Komentaras portretas
Bartosevicius buvo ne vienas, ir nenuostabu, kad padarė palyginus stulbinančiā karjerã. Žino jis viskã, netgi daugiau negu prokuratūra. Žinojo ir lapkritį viskã, net nervai pašlijo. Bus pabandyta traukti už ausû ir jau galimai bandyta, bet jo psichinė būklė gali privežti prie balutės su lapu ant subinės. Klausimas tik kodel su konservatoriais i seimà išlindo, su laisves partija atrodytû įtikinamiau.

Iškrypėlių partija

Iškrypėlių partija portretas
Toks gina tokį

Baigesi niekuo

Baigesi niekuo portretas
Nes teisybes nera, jie juk vieni kitiems ranka plauna. Jus ka visi pamirsot, kad tipo pedofilijos nera pas mus ? Klausimas dar tas, ar baloje nenuskes, kad vel eilini karta viska uzglaistyt ?

Na, bet, tikrai...

Na, bet, tikrai... portretas
Va, taip, va, iš niekur nieko prokuratūra ima sugalvoja pateikti informaciją? Gal vieną dieną ir apie Slušnį pateiks? Kad sunku įrodyti, tai nereiškia, kad x asmuo nedarė tvirkinamųjų veiksmų. Pomėgiai tos srities vis tiek yra.

be vardo

be vardo portretas
o mame tai labiausiai nustebino p.Simonyte. Pasirodo, visa nakti nemiegojo ir siandien visa diena zadejo del kazko atsiprasyti ,tik nepasake del ko, nes niekas nieko nezino ir atsiprasyti nera del ko. As nieko nesupratau ,O Jus?

UFFO

UFFO portretas
pedofilijos gynejas toliau tuo ir teuzsiima .. faina

Kuciukas

Kuciukas portretas
Neverta anksti spręsti. Gal jis tik pauostyti dave

manau

manau portretas
Nenustebčiau, jei ponas Linas teiktu seimui įstatymo projektą dėl "nedidelio kiekio" vaikų tvirkinimo dekriminalizavinimo, nes kur tik paaiškėja rimtų dėdžių vaikų tvirkinimo faktai, ten kaip mat atsirandą "valytojas" Linas ir sutvarko reikaliukus.

Idomu

Idomu portretas
Ar nepaskes kaip Ūsas pgelkej

Gerai \\\\\.../////

Gerai  \\\\\...///// portretas
įsitaisęs tas šliušnys,"psixologina" vaikus.___Lapė vištų fermų direktorė.___Panašiai veikė Klaipėdoje prodiuseris su daktaru,paneles dubąsino.

Va ir

Va ir  portretas
Baigias be rezultato,nes tvirkintojai visada issisuka savi splink

na

na portretas
kokie išrinkti ten sėdi..vienas kitą dangsto, nes kiekvienas nukrypęs vienaip kitas kitaip...Ar galėjom pagalvoti, kad svarstys "vėliavėles" ar galėjom pagalvoti kad įteisins narkotikus. Bet tokia realybė. O jei per rinkimus ir vėl balsuos už tokius,,,,tai nieko nesitikėkim, kad bus geriau. Nėra ką ir komentuoti. Kas tas L. Slušnys tipo ale prihologas...kokia jo kalba ..

Silentio

Silentio portretas
Prašau tylos, absoliučios tylos! Vyksta tyrimas.

Įdomu ar Seimo narys p. Linas Slušnys

Įdomu ar Seimo narys p. Linas Slušnys  portretas
taip rašytų, jei vietoje jo frakcijos kolegos būtų iš bet kurios opozicinės frakcijos kolega ?! Tikriausia ,kad ne .

Jooo

Jooo portretas
Neatsistebiu kiek čia žmogžudės gerbėjų...iš kur jūs lendate iškrypėliai...

Manau

Manau portretas
Juk per rinkimus už koncervus ir balsavot ko čia dabar bliaunat. Ka norejot ta ir išsirinkot.

Iškrypusi ideologija

Iškrypusi ideologija portretas
Pedofilijos Lietuvoje nebuvo ir nėra, taip tada kai su šia iškrypėlių orda kovojo kedžių šeima, kartojo libervatoriai. La familijos partija rami priedanga netik visokiems nevykėliams, bet ir pedofilams. Iki šios minutės partijos pirmininkas reikšmingai tyli...

Jadzė

Jadzė portretas
Galvojau po pahrabo ir ne vieno kokia problema išlys, ogi išl;ingo krokodilas arklio morda..bet chebra jo kaltumą tegul sprendžia teismas, o ne vatnikai ir daunai.

gerai pabarskino

gerai pabarskino portretas
per slusny-ai tiek to-ne mano reikalas

vadinkim

vadinkim portretas
viska savais vardais-siknaskyle skirta tustinimuisi-taskas

a tai

a tai  portretas
ir tam dave i slusni

jau nieko nestebina

jau nieko nestebina portretas
sito konservo poziuris ,kur pedofilija,slusnys visur dengia pedofilus.paziurejus i ji ,tai tipinis iskrypelio veidas

tokį Epsteiną

tokį Epsteiną portretas
irgi ne iškart pričiupo. Ir tai vyko JAV. Kaip suprantu iš pono slušnio Lietuvoje lengviau tokias bylas numarinti???

<<<<KAŽKAM PASIVAIDENO PEDOFILIJA......

&lt;&lt;&lt;&lt;KAŽKAM PASIVAIDENO PEDOFILIJA...... portretas
Masiulį nubaudė? NE...Ar daug kas tiki ,kad nekaltas......Tautos višta galėtų atlikt apklausą....Bartoševičius seimo narys ir dar koncervatorius .....jei nubaustų saulė patekėtų iš vakarų o ne iš rytų.....GENERALINĖ PROKURORĖ GRINSKIENĖ NIDA AR IMASI VEIKLOS DĖL DINGUSIŲ VALSTYBĖS ATKURIMO DOKUMENTŲ IŠ SEIMO ARCHYVO? Pavogti iš seimo apklausų dokumentai apie ŠIMĖNO DINGIMĄ PO SAUSIO 13 NAKTIES KRUVINŲ ĮVYKIŲ ir tyla......

jai tu ne koncerva pagal sluškį ,tai

jai tu ne koncerva pagal sluškį ,tai  portretas
esi vertas tik šūdaplovos,bet jai tu savas pedofilas,tai tave slušnys puls teisinti

Kodėl?

Kodėl? portretas
Kur pedofilija, ten ir Slušnys reiškiasi. Atrodo, kad jam knieti apginti pedofilus. Ar nebus pats iš tos "brolijos", kad taip jais rūpinasi?

X

X portretas
Tokius gyvus degint ant laužo

+

+ portretas
kadagi lietuvoj visi teismai ir visi prokurorai korumpuoti tai tu Slušny jais ir pasitikėk

Tikrai taip

Tikrai taip portretas
Masiulio ir MG istorija irgi baigėsi niekuo... nors ir pagavo už rankos.

jo

jo portretas
Venckienė apie tai ir šnekėjo visą laiką, visur pedofilai, valdžioj vien pedofilai

P.S

P.S portretas
Ten buvo ne panelės,o berniukai..

Prokurorėms

Prokurorėms portretas
Ir teisėjoms dažnai loginio mąstymo trūksta. Baisiausia kai mesiorentuodamos situacijoj nuteisia nekaltą žmogų. Tai daug blogiau nei kalto nenuteisti. Mano nuomone 20-30% bylų nuteista nekaltų žmonių, pagal niekšų melagingus pareiškimus. Apie šitą situaciją nekomentuosiu, nes nežinau. Bet gerai žinau kaipprokurorės ir teisėjos feministės dirba, kiek pakišta ir priteista nekaltai žmonių. Tai baisi realybė Lietuvoje

Terminatorius

Terminatorius portretas
Turbūt jie kartu leisdavo laisvalaikį...

.........

......... portretas
Konservatorių elektoratas palaikytų savus, net jei Lukiškių aikštėje visa partija viešai išprievataurų berniuku chorą dagilėlis

babajus

babajus portretas
Vistiek "dauguma prabalsuos" uz konservus. O jei ne, tai kompai pakibs. Prisiminkit mano zodzius.

Miltinis \\\\\.../////

Miltinis  \\\\\...///// portretas
irgi buvo "gydytojas".

O tai vien "Ukraina ir Leopardų klausimas"

O tai vien &quot;Ukraina ir Leopardų klausimas&quot; portretas
Po įžymybių laidotuvių yra ką komentuoti, aptarinėti, keikti. O tai vien "Ukraina ir Leopardų klausimas"...

Purmaliai

Purmaliai portretas
Tik koncervuoti troliam viskas normalu.Kritus pas juos morale.

Slusnys teisus

Slusnys teisus portretas
Stankunaite tai issisuko, andriuj tik nepavyko, nuskendo baloje, geru tevu vaikai neskesta balose:-)))Pedofilu , lezbu ir paderastu seime matau pakankamai, slykstu.

Šventasis advokatas

 Šventasis advokatas portretas
Nemokamas advokatas Slušnių Linukas ir vėl išlindo... Poikoratūra, Vyriausioji prokurorė nebūtų be reikalo trukdžiusi seimo keliauninko-" mėslitiečio" su žaliais akinukais... O kas kai kurie seimo, vyriausybės nariai labai gina tokius " meile nepilnamečiams " pagarsėjusius veikėjus iš kart pula 'dengti krūtine. Raminkite, pone Lina, jau u-žtenka Jūsų skandalo su "Mašenka ir Lokiu" filmuko.

Ir cia

Ir cia  portretas
Kalba vaiku psichiatras? Nors, is kitos puses, reputacija jo nekokia.

jk

jk portretas
ponai,ramiai, palikim tai teismui

vaikas iki 14 metų

vaikas iki 14 metų  portretas
ir jei tai panelė, kuri paskundė, o gyrėsi,kad visi 18. Rinkimai tai artėja

;

; portretas
Slušnys akivaizdžiai pedofilų pusę palaiko, grožisi mažais berniukais

ajajai

ajajai portretas
toks toki gina?

nuovokus

nuovokus portretas
senai itariau, kad lanzbergistai neaiskus tipai...pedo,homo,zoo,,,

Hm

Hm portretas
Išlindo.pilypas iš kanapių. Jo teigiamas požiūris į pedofilus seniai žinomas. Labai susirūpinęs galimai pedofilo gynėjas, visiškai nieko nekalba apie galimas jo aukas .Vėl bus ieškoma būdų kaip išsukti savus.

Slušny

Slušny portretas
Ką jau ką, bent jau patylėtum...

Slušniau

Slušniau portretas
O nesibaigz kaip Garliavoj?

Užtarėjas \\\\\.../////

Užtarėjas  \\\\\...///// portretas
lygeviartis "skriadžiamąjam",prisidengęs 6-iais vaikais,tik ar dar jo?,gal tai aukos?___Kada bus LT pilnai išaiškinta pd'Filija,įskaitant Garliavos,ir bus nubausti SIAUBINGI nusikatėliai,kurie dar šiandien sėdi aukštose minkštose kėdėse.

visiškas dugnas

visiškas dugnas portretas
Siaubas, kaip vaikų psichiatras gali taip kalbėti? Juk jis visomis keturiomis turi vaikus ginti, o ne galimą prievartautoją. Beje, ar tik ne po šio psichiatro burtų apie Kedytę buvo pranešta, kad jai ištrinta atmintis ir prašome jai daugiau nieko nepriminti?

Ar slusnys

Ar slusnys portretas
ne tik paruoses is anksto toki straipsni buvo? Negi per nakti atpyle?

sigita

sigita portretas
Praktiskai Lietuvoj , beveik viskas baigiasi Niekuo

Ech

Ech portretas
Varpų aidai. Žvakių fabrikėlyje nieko naujo.

jo

jo portretas
pagal slusni prokurorai du menseius rinke irodymus yra visiski debilai...

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd&#039;Rąstas \\\\\....///// portretas
Manau koncer'vatnykai sumislyjo naują stambią afiora,kad nutraukti dėmesi,paaukojo SAVO pedo'Fylą.

ai

ai portretas
kad baigiasi turtingesniu pergale, lietuvoj visai ne stebuklas...

kaunietis

kaunietis portretas
Tas Slusnys slykstus tipas. Savo nuomones jis neturi kalba kaip konservams reikia.

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
NESUPRANTAMAS PARADOKSAS ..... KODĖL TEISMAI DENGIA ELITINIUS VAIKPISIUS ….. Kalėti 15 metų E.Čekanavičius nuteistas už tai, kad 2009 metų vasarą įsigijęs narkotinių ir psichotropinių medžiagų apsvaigino jomis mažametį berniuką ir seksualiai jį prievartavo ….. Viešvilės Vaikus prievartaves buvęs globos namų vadovas Algimantas Liaudaitis iš teismo išėjo su šypsena , pedofilui Liaudaičiui kuris girdė ir nekartą prievartavo 6 vaikus lygtinė laisvės atėmimo bausmė . KOKIE ELITINIAI VAIKPISIAI TEN LANKĖSI ?..... Bylą išnagrinėjusi teisėja Jūratė Lukšienė nuteistajam skyrė trejus metus ir dešimt mėnesių laisvės apribojimą bei patenkino šešių nukentėjusių paauglių prašymus atlyginti moralinę žalą.

Deja

Deja portretas
Venckiene buvo teisi. P. klanas toliau klesti nebaudziamas.

Baba

Baba portretas
Slusnys sako -Slusnys zino.Matomai guri praktikos sioje srityje.

ogi

ogi portretas
reikia juos visus surinkti i 1 grupe ir pasiusti i briuseli svabui tegul /aukleja/ pasiusdams juos i ukraina tai butu geriausias sprendimas nepamirstant ir jurbarko bandito ===

Tiesa

Tiesa portretas
Jei jis politikas, taip, NIEKUO! Gali ištvirkauti ir daryti kitus zbidkus, nieko tau už tai nebus, nes visa teisėsauga yra politikams priklausanti. O ypač dabar, prie banditų konservatorių, gali daryti absoliuciai bet ką nebaudziamas. Konservatoriai net ant konstitucijos dėjo skersai! Ji turėtų būti niekam napaklusni, tada pusę Seimo narių ir kitų biurokratų, jau sedetu.

žiūriu į slušnį

žiūriu į slušnį portretas
ir matau pedofilą

reikaujam

reikaujam portretas
Slušni išmesti iš darbo ir atstatydinti

>senis

&gt;senis portretas
Išsitrauk kankorėžį, meninyke...

ttt

ttt portretas
kadangi zinome koks stiprus PEDOFI...klanas Lietuvoje, tai galime pamirsti šį įvykį lyg nieko nebūtų įvykę kaip ir kitas bylas , nutildytas , susijusias su pedofilija :(

mh

mh portretas
Jei tokie kaltinimai butu pareikšti ne iš konservatorių ar kitu valdančiuoju partijos nariui, kumetis Slušnys oi kaip sauktu – nevidonai, ir šiaip yra pasaulio pamazgos o va kada savas tada ir išlygų ar šiaip interpretacijų ieško. Tipo psichologas. O jei kaltinimai butu pareikšti paprastam piliečiui, Slušnys tikrai atvertu savo demagogijos kalba kokia ta mūsų bloga valstybe nes nesusitvarko su žaginimais, prievartavimais, smurtavimais ir tt. Būtinai reikia Stambulo konvencija priimti Lietuvoje. Šimtaprocentinis LGBT+ ir feminisčių lobistas tas mūsų psichologas.

senis

senis portretas
kai bus įrodyta tada ir spręst gali apie žmogu o kai tik šunės loja o karavanas guli geriau patylėt.

Anonimas

Anonimas portretas
"Partijos vadovas Gabrielius Landsbergis taip ilgai tylėjo ir po to tepasakė esantis šokiruotas dėl skandalo, o premjerė iki dabar iš viso nėra išsakiusi savo pozicijos. "Manau, kad jie nežino, ką pasakyti, ir bijo blogai atrodyti, Bijo ne dėl K.Bartoševičiaus, o dėl savo ir partijos reputacijos. Nes su K.Bartoševičiumi viskas kaip ir aišku. Kita vertus, šiandien tam tikri keisti judesiai prasidėjo. Konservatorių veikėjas Linas Slušnys, kuris dirbo vienuose globos namuose ir paskui pats prisipažino, jog dengė nusikaltimus prieš vaikus ir nieko nedarė, viename portale pradėjo dengti K.Bartoševičių. Esą bylos būna labai ilgos, vaikai painiojasi, dažnai bylos baigiasi niekuo. Nijolė Oželytė, komentuodama pono Tapino postą feisbuke, pareiškė, kad nereikia skubėti iš anksto priimti sprendimus, mūsų teisėsauga šiokia ir anokia, gal čia teisėsaugos provokacija."

kaimietis...

kaimietis... portretas
ką Kuiliai...,tipo jums viskas galima...,nelinčiuokit...,į zoną jį,ten jo šikna turės darbo...

lyg ir protingą vaidina

lyg ir protingą vaidina portretas
bet be reikalo iš viso jis čia išlindo su šiuo komentaru

Anonimas

Anonimas portretas
Vienas iš konservatorių partijos, su kuria atsisveikino 2000-aisiais, steigėjų, eksparlamentaras, buvęs valdymo reformų ir savivaldybių reikalų ministras Kęstutis Skrebys sako, kad partijoje, besivadinančioje Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionimis demokratais, nebeliko nei Tėvynės, nei konservatizmo. Todėl esą ji taip atsainiai ir reaguoja į pedofilijos skandalą.

Klpd.

Klpd. portretas
Galėtų Šlušnys papasakot kaip jau daug metų jo pačio vaikai auga kažkur ,,sėkmingai" užmiršti šito tėvelio:D) Tai būtų kur kas įdomiau.Toks a'ia vaikų psichologas kišantis visur savo trigrašį, diktuojantis kaip kiti privalo elgtis su vaikais, turėtų paaiškinti kas atsitiko kad jis kaip tėvas visiškai nesirūpina ir nesidomi savo atžalom?

Iškrypėlius lauk, kuo toliau jei norim dorovės

Iškrypėlius lauk, kuo toliau jei norim dorovės portretas
Taigi tiek ES, tiek mūsų valdžia tik palaiko visokius iškrypimus. LGBT nariai maivosi per paradus prisipūtę balionus pimpalus prieš ekraną. Tai visi vienodi pedofilai, gėjai, zoofilai. Dar parūkę kanapių. Gi normali šeima metama į užribį. Tai ko prikibot prie šito. Dar neaišku ar iš vis kaltas? Norit dorovingos valstybės visus Raskevičius kad ir į Marsą, nes Armonaitė gyrėsi kad užkariaus.

ll

ll portretas
Taip bylos nepasiekia teismo,nes iš vienos pusės vaikas su bet kokiu advokatu iš kitos pusės pedofilas su pinigais ir gerais advokatais,Be to vienintelis Lietuvos vaikų psichiatras seniai pasakė Lietuvoje pedofilijos nėra ir ypač tarp turtingų ir įtakingų.Visame pasaulyje yra ,išskyrus Lietuvą.,Be to ciniįkai gina savo kolegą,net negalvodama apie galima .aukas,,ypąč jei jos yra socialiai pažeidžiamos,įdomu kaip prabiltų pona spolitikas,jei jo anūką pedofila sužkabintų/

O TOS VAIKŲ GROBIKES NENORIT Į VIDURĮ PASISTATYT

O TOS VAIKŲ GROBIKES NENORIT Į VIDURĮ PASISTATYT portretas
ŠIUGŽDINIENĘ.

Duok

Duok portretas
Dieve ,pas tokį psichologą vaikams ne pakliūti,nes gali tapti kaltu.

švabas

švabas portretas
Pedofilijos Lt nėra.

kotryna

kotryna portretas
dvieju buduliu silta draugyste....

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kur dingo koncerVatroliai .....matyt ferma užsidarė remontui .

COVID-19.

COVID-19. portretas
SLUŠNYS NENORI ATSISTATYDINTI, NES ĮKYRIAI MELAVO. SKIEPYKITES IR BUKIT VISI SKIEPIJAMI. PRADEDANT NUO GIMUSIO IKI PASKUTINIO PENSININKO, KURIS SKAIČIAVO PASKUTINIAS VALANDAS.

O kaip dėl

O kaip dėl portretas
O kaip dėl kunigų? Jie tiek daug kartų buvo apkaltinti vaikų prievartavimu ir niekam net ne paslaptis, kad kunigai yra pedofilai. Ar nors vienas kunigas nuteistas?

>o gal?

&gt;o gal? portretas
Pedofilai vienykimės į internacionalą?

@

@ portretas
Tai jau dabar skirtingi vaikai kalba ir liudija..

o gal?

o gal? portretas
Nuomonių buvo ir bus visokių, bet jeigu šitas burbulas pasirodis tik išmislas ir kai Bortaševičius pareikalaus už garbės ir orumo pažeidimą piniginės kompensacijos- ką tada darys visi orakulai ?

toks pats - tokį patį dengia - bet įdomu, kodėl taip ilgai

toks pats - tokį patį dengia - bet įdomu, kodėl taip ilgai portretas
laukta - juk apklausinėjimas prasidėjo lapkričio mėn. 15 d....seimo narys neliečiamas, nors jo psichologinė būklė jau rudens pablogėjo...negi taip ilgai reikėjo ruoštis seimo nario išsukimui - matyt prastas specialistas Slušnys, kad taip ilgai ruošėsi išteisinimui - galėtų pasipasakoti kas gi jam nepavyko...negi jau pradeda byrėti ts...juk krikščionių ten jau seniai nebelikę...partijos pirmininkui nusispjauti, nes į žvalgybą ima ne saviškius, o laisvės partiečius, kuriuos apdovanojo gerais ir svarbiais postai seime ir vyriausybėj..

Liaudies balsas

Liaudies balsas portretas
Baigėsi niekuo, nes suko išsuko? Stojo draugai, pažįstami, bendrapartiečiai ir užstojo? Puikiai supranta psichologas, kad aukos niekada neužpirks tokių straipsnių ir laidų, niekada nekels į soc tinklus savo nuotraukų, niekada neprisipažins mokyklos draugams ar kaimynams. Aukos slapstysis, jaus gėdą, sirgs depresija, nesisocializuos ir tt. Aukų gyvenimas palaužtas. Ir šitoj vietoj negerb. psichologui vertėjo patylėti. Ar ponulis džiaugiasi, kad turės darbelio kaip psichologas aukas tardydamas ir niekindamas?

O

O portretas
O kaip ten dėl kunigo kurį bažnyčia saugojo? Kunigas išprievartavo daug vaikų, ar jį nuteisė?

Va taip

Va taip portretas
Na taip, Slušnys teisus, visos pedofilinės istorijos Lietuvoje iki šiol baigėsi niekuo: Švėkšnos vaikų namų istorija su pedofilais, Garliavos istorija su pedofilais, kur apkaltino ne kaltininkus, o nukentėjusius, pašalinant nereikalingus liudininkus. Va taip.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> G Jei matai korupciją, tai pranešk prokuratūrai,o ne savo konservatoriška tryda taškykis.

.........

......... portretas
Visos kirmėlės ėmė lįsti iš pragaro gelmių..

G

G portretas
"Teisybė" labai priklauso ką garbini. Kai Kauno mero galima korupcija, tai gerbėjai taip ir sako: čia tik įtarimai, nieko neteisėto. Kai įtariami "klano" ir "masonų" nusiklatimai tai iš karto kaltas :)

šitam šiukšlei

šitam šiukšlei portretas
vaikai iš vaiku namu viska papasakojo o jis nieko nepadarė tik užglaistė. Matomai todėl gavo seimo nario kėde

Kai prasideda polYtinis skandalas

Kai prasideda polYtinis skandalas portretas
Iskart stebekite koki ar kelis objektus nori prichvatizuoti konservatnykai uz 1eu.

che

che portretas
nors vienas sveiko proto pasisakė, tik keista kad pas konservatorius

nu jo

nu jo portretas
Galimai toks tokį palaiko

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
VALIO ,,, oficialią Lanzberginių pedofilų partiją turime seime kurie mus veda į šviesų rytojų.... Anūkas jau nuo paauglystės gvaltavojamas , Majauską irgi prie mokinukių traukia , o apie Lanzbergo draugelį Slušnį jau ir kalbėti neverta.... Neverk ankėli , kolkas tik vienas pakliuvo , į jo vietą galėsi tris atvesti į seimą ....

dabar tvarto gaidžiai dalinsis patirtim kaip

dabar tvarto gaidžiai dalinsis patirtim kaip portretas
tyliai užglušinti šutą reikalą

idomu

idomu portretas
Tikrai smalsu, kiek "tokių istorijų" užglaistė ponas linas?

apsauga

apsauga portretas
reiktu skyrti kaip usui

štai koks KONSERVŲ "užmokestis" vaikams -už

 štai koks KONSERVŲ  &quot;užmokestis&quot;  vaikams -už portretas
prievartinę " neužmirštuolių" gamybą

Toks tokį

Toks tokį portretas
pažino...

Sigitas

Sigitas portretas
Pavasaris dar už kalnų, o kregdždininkai pyst ir atskrido gelbėti savo politinę situaciją. Todėl pas tuos kregždininkus ir subrendo pirmoji kilusi mintis: kaip mes iki šiol nemokame atskirti faktų nuo emocijų. Jiems pasidarė keista kaip tai gali būti, kad vienas iš konserpalaikių politinės šaikos kregždininkas savo politiniais kakinais apdergė-pridrėbė kregždidininkų lizdą? Neužmirštuolininkai supratę, kad tas politinis kakinas labai dvokią, tai jie pradėjo ieškoti būdų-veiksmų kaip nuraminti Lietuvos visuomenę t.y. to kregždininko pridergtą politiniais kakinais ir nuo to sklindančią politinę smarvę jie nori užgožti neužmirštuolio kvapais. Todėl ir norėtusi kad tas jų politinis kakinas dvoktu dar ilgai ir ilgai. Nes jų tas bendras politinis dvokas per trisdešimt metų politiškai.dvokia ir dvokia Norėtusi kad Lietuvos piliečiai pagaliau adekvačiai pradėti mąstytį ir nepasiduoti jų įdeologinei propogandai.

kada

kada portretas
pedofilus kastruos

Slušnys

Slušnys portretas
Pats turi 6 vaikus....Seime sėdi dėlto, kad reikia alimentų...

Staigiai!

Staigiai! portretas
Įslaptinkite šią bylą 75 metams!

Bartoševičiaus nekaltas

Bartoševičiaus nekaltas portretas
Konslibams dėl visko Gražulis kaltas.

ar tik tamsta ne vaiku psichiatras

ar tik tamsta ne vaiku psichiatras portretas
ir šitaip šlykščiai vargšus vaikus įvardyt kad neva jie meluoja gal? Kaip tau ne gėda, tu atvirai gini tą ... Toks ir pats esi. Kaip tu drįsti abejoti vaiku kuriam labai labai skauda? Kaip tau ne gėda? Bjaurybe.

KONSERVAI, gėdingai a p s i š i k o t e --

KONSERVAI,  gėdingai a p s i š i k o t e -- portretas
užsidarykite kgebisto OŽIO p r i s m i r d u s i a m e tvarte ,padarius TOKĮ nusikaltimą ir kaltinti VAIKUS -- pasislėpti po LAPAIS , nepavys

O gal?

O gal? portretas
Slušny, gal Bartoševičius nekaltas ,aplinka kalta .Juk paprastai taip traktuojama?

Kirai

Kirai  portretas
nesuvokiate kada sodinama , kas galima viešinti tyrimo metu ? Jooooo.....liberalumas moksle davė vaisius ...bukumas klesti ...Nežinote net viešos info dėl ko ŠIANDIEN VRK turi posėdį ! ?

Spalvų kodas

Spalvų kodas portretas
Supratau: violetiniai ant mergaičių, salotiniai ant berniukų.

patikslinimas

patikslinimas portretas
Ar ne šitas vaikų psichiatras "sutvarkė" vaikų prievartavimo Švėkšnos vaikų namuose skandalą?

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių