„Laisvės ir teisingumo“ sąrašą ves partijos pirmininkas R. Žemaitaitis

  • Teksto dydis:

Seimo nario Remigijaus Žemaitačio vadovaujamos partijos „Laisvė ir teisingumas“ valdyba patvirtino pirmąjį rinkimų sąrašo penketuką bei dalį vienmandačių apygardų. Partijos rinkimų sąrašą ves „Laisvės ir teisingumo“ pirmininkas R. Žemaitaitis.

Pirma rinkimų sąrašo vieta atiteko R. Žemaitaičiui, antra – buvusiam Vilniaus miesto merui bei pirmajam partijos pirmininko pavaduotojui Artūrui Zuokui. Trečias – „Laisvės ir teisingumo“ sąrašo numeris atiteko buvusiam generaliniam prokurorui Artūrui Paulauskui, ketvirta – partijos pirmininko pavaduotojai Dianai Stomienei, o penkta vieta atiteko taip pat partijos pirmininko pavaduotojui Kęstučiui Bartkevičiui.

„Kaip visi puikiai matome – „trys muškietininkai“ sėkmingai eina savo tikslų link. Ko tik mes negirdėjome ir, kad susipyksime ir, kad nepasidalinsime. Nesusipykom. Pasidalinom. Puikiai puikiai sekasi dirbti kartu, komanda – stipri, štabas – stiprus, jaučiame tikrai didžiulį palaikymą, ką atspindi ir visuomenėje skelbiami reitingai. Puikiai susitarėme ne tik dėl organizacijų susijungimo, bet ir dėl pirmųjų rinkiminio sąrašo vietų. Mūsų tikslas – vienyti, tą ir toliau darysime”, – pranešime spaudai sakė R. Žemaitaitis.

Kaip visi puikiai matome – „trys muškietininkai“ sėkmingai eina savo tikslų link. Ko tik mes negirdėjome ir, kad susipyksime ir, kad nepasidalinsime. Nesusipykom. Pasidalinom.

Posėdžio metu taip pat buvo patvirtintam 11 vienmandačių apygardų: A. Zuokas dalyvaus Šeškinės-Šnipiškių vienmandatėje apygardoje, Fabijoniškių – Vydūnas Sadauskas, Naujosios Vilnios – Jolanta Beniulienė, Panerių-Grigiškių – Kristina Ulevičiūtė,  Verkių – Darius Radkevičius, Naujamiesčio-Naujininkų – Rita Latvytė, Marių – Sandra Sirutienė, Mėguvos – Nijolė Požarskienė, Garliavos – Kristina Cipkuvienė, Jotvingių – Rimvydas Žagūnis, Karšuvos – Karolis Balža.

Dėl kitų kandidatų į vienmandates apygardas bei dėl galutinio daugiamandatės sąrašo eiliškumo partija apsispręs kitame valdybos posėdyje, po dviejų savaičių. Sąraše bus Seimo nariai, buvę Seimo nariai, ministrai, viceministrai, merai, vicemerai, savivaldybių tarybų nariai bei kiti savo sričių specialistai. Partijos Taryba yra įgaliojusi valdybą tikslinti kandidatų sąrašus ir priimti galutinius sprendimus dėl jų kandidatavimo artėjančiuose rinkimuose.

Anksčiau vykusiame partijos partijos tarybos posėdyje buvo patvirtinta dešimt jos atstovų vienmandatėse apygardose: Kelmės-Šilalės vienmandatėje apygardoje dalyvaus R. Žemaitaitis; Senamiesčio-Žvėryno – D. Stomienė; Nalšios šiaurinėje – Dalia Štraupaitė; Dainavos – Loreta Jakinevičienė; Mažeikių – Kęstutis Bartkevičius; Užsienio lietuvių – Gintautas Babravičius; Sėlos rytinė – Robertas Baltrūnas; Radviliškio-Tytuvėnų – Audronė Beresnevičienė; Lazdynų – Regimantas Čiupaila; Baltijos – Lina Šukytė-Korsakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokdariai

Juokdariai portretas
Nei tos laisvės, nei to teisingumo - svarbu prieš rinkimus garsiai rėkti. Gal išgirs kurčnebiliai...

Baba

Baba portretas
Klounai veržiasi prie lovio!

Anonimas

Anonimas portretas
Tris pridurkai politinei lavonai tik i siukslina juos :-)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių