Abejonių nelieka: prezidento rinkimuose pergalę švenčia G. Nausėda!

Grįžti į straipsnį

sveikinimai nuosėdai-šungrybinio tautos genocido tęsėjui

sveikinimai nuosėdai-šungrybinio tautos genocido  tęsėjui portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Nusyvilusi rinkimais.

Nusyvilusi  rinkimais.  portretas
Paziuresim kas is to iseis. Vel keiksit? Bankai Nauseda reme, teks dabar atidirbti. Dar ne vienas prezidentas nedirbo zmoniu labui, tik sau, draugams, ir remejams. Kada zmogus isitikines, kad 100% laimes, Jis 100% papirktas. Zinau viena, kad rinkimai nesvarus dalykas ir tuscias laiko svaistymas.

Ko tulzi liejate?

Ko tulzi liejate? portretas
Ko taip piktai, kas atsitiko, gal pykstama, kas Jis laimejo? Viskas puiku, grazi seima, pirmoji Ponia bus vietoje, nereikia pliotkinti, reikia dziaugtis.

Šlykščiai atrodo iš šono

Šlykščiai atrodo iš šono portretas
Taip atrodytu kad Nausėda savo bobos nematė 100 metų, apsikabines bučiuoja , taip atrodytu kad po 100 metų susitiko, ir ne tik bobą bučiuoja, bet ir šunyną. Tai kai kur keliaus svetur, tai ne tik bobą temsis iš paskos, bet ir šunyną nuplikusį. Fuj! Tokio prezidento Lietuva per visą istoriją nematė, dar ir su šunpalaikiu ant rankų.

Bridgett Ferrin

Bridgett Ferrin portretas
Geriausias pasiulymas ... „Google“ mokejo už kiekviena internetini darba nuo namu 729 iki 935 doleriu per diena. Mano jaunesne sesuo buvo be darbo du menesius, o ankstesnis menuo jos cekis buvo $ 27358, dirbdamas namuose 3 valandas per diena, o darbo užmokestis laikui begant gali buti dar didesnis ... todel aš pradejau. >>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­k­­L­­i­­n­­ks3.C­­o­­m

...

... portretas
Šiaip tai įdomu: visą naktį rezultatus 'skaičiavo', ir jie VIS Ožkelės naudai kito... logiška: kur komisijos neturėjo tvartelio 'zadanijos', ten tie rezultatai greit buvo suskaičiuoti; na o tos kitos - visą naktį vargo biuletenius pakeitinėdamos. Deja, vis vien nepavyko - naktis per trumpa buvo.

Taip Mariui

Taip Mariui portretas
Pritariu Mariui del Simonytes skolinimosi. Jeigu tokia protinga, galejo atsistatydinti....o siandien kartu su gamta verkia nuleistomis galvomis sios padejejai, dalije ""atsisaukimus"", vilkedami marskinelius su pavarde, teko matyti buvusia vieno bankrutavusio banko veikeja plusant ...uzuojauta.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai zmones vel ispire konservatoriams i SIKNA neprileido konservu prie valdzios paziuresim gal Nauseda nebus kaip GRIBAS nors as juo irgi nelabai pasitikiu:-)

Niekada nepagalvojau kad lietuviai tokie durni

Niekada nepagalvojau kad lietuviai tokie durni portretas
Nausėda ne tik savo bobai kiš pinigus, bet ir vaikam. Visur paskui Nausėda ir boba kaip uodega vilksis, ir dar šunyną temsis , jug nepaliks vieno namuose. Ot tai gražu, ot dabar tai turėsim prezidentą su šunynu ant rankų ir jį bučiuojanti, kaip kokį vaiką.

Emilija

Emilija portretas
Pagaliau sulaukėme pergalės G.Nauseda triuškinančiai laimėjo,pavyduoliai aprimkite.!!!!! Ir neneskite chaoso i Lietuvos gyvenima

Elytė iš Rokų

Elytė iš Rokų portretas
Nu triedalėliai, tai jau baigėsi piemenėlių lenktynės 'kas ganys avis' O pergyvenot visi, o nervavotės, ėjot balsavot paslapčia už kokį nors savo valdytoją. Deja, kas buvo numatyta- to jokiais rinkimais nepakeisi.

Kauniete

Kauniete portretas
Iš karto buvo aišku nes prasigėrusioje lietuvoje didesnis procentas turtuoliu ir driskiu o dabar bus kitaip kas kitaip pataikūnas šešėlinis prezidentas galva tik linkčios darys vienos balius o turtuoliai toliau lobs o driskiai seile varvins .(Aišku už Skverneli geriau ,Prezidentas turi būti su charakteriu o ne bestuburis ka isirinko ta turės.

Birutė JAV

Birutė JAV portretas
Labai džiaugiuosi su visa Tauta,kad tikrai bus geras prezidentas ir aiškiai gyvens visi daug geriau.Tai yra.šeimos žmogus,o ir yra svarbiausia.Linkiu tik geros kloties ir kad pasitikėjimas juo virstu realybę.

Štai tau ir

Štai tau ir portretas
Bоmbažas

Anonimas

Anonimas portretas
ne ta isrinko,bet geriau nei arkladante.

Kęstas

Kęstas portretas
Ar Prezidentas Nausėda ištaisys klaidą, kurią padarė bankininkas Nausėda? Rinkos mechanizmai Lietuvoje nedirba. Po rusų pasitraukimo žemės ūkis tapo Lietuvos ūkio pagrindu. O Lietuvos žemės ūkio pagrindu tapo javų auginimas, naudojant daug galingos technikos ir daug chemijos, be rankų darbo. Toks ūkininkavimas vadinamas monokultūra, kai dauguma pajamų gaunamos, auginant tik vieną dalyką, šiuo atveju, javus. Monokultūra yra neilgalaikė.

Kęstas

Kęstas portretas
Didesnis pasikeitimas aplinkoje, Lietuvos atveju dėl klimato kaitos prasidėjusios reguliarios ir žiaurios sausros tokius, monokultūra paremtus, ūkius sunaikina. Kaip viskas konkrečiai vyksta? "Didieji ūkininkai tiesiog koncentruoja vien javais užsėjamus plotus, smulkieji ūkininkai traukiasi. Neoficialiai kalbama, kad tokius pokyčius skatina ir Švedijos bankų politika Lietuvoje, kurie duodami kreditus taiko neformalią taisyklę, koks turi būti ekonomiškai stiprus ūkis: „ne mažiau, kaip 100 hektarų ir ne daugiau skolų, kaip tūkstantis eurų vienam hektarui.“ Smulkesni neprognozuojamo klimato ir rinkos sąlygomis neįdomūs.

Kęstas

Kęstas portretas
Sausros pasekoje, vertinant nominaliai, iš visų 97 eksporto segmentų 2018 metų ketvirtą ketvirtį dėl sausros labiausiai nukrito javų eksporto apimtys: lyginant su 2017 metų ketvirtu ketvirčiu, javų eksporto apimtys susitraukė iš karto 113 mln. eurų, arba kiek daugiau nei 50 proc. Todėl 2018 metų pabaigoje Lietuvos eksporto apimčių augimas sulėtėjo perpus, nes javai jau tapo pagrindiniu mūsų eksportu." Vidaus rinką sunaikinome mažomis algomis ir pensijomis. Čia irgi niekas konkrečiai nekaltas. Jei galima mokėti nerealiai mažai, tai taip daro visi verslininkai, nes toks verslas lengvesnis. Rinkos mechanizmai Lietuvoje yra nesustyguoti, todėl neveikia. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
P y z d a Garbaciauskaite iteike geliu Nausedai, mazdaug miegok ramiai, laizysiu tau isange visomis isgalemis

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
As taip pat tikiusi Nausedai, kad mes matomes ne paskutini karta

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
As gi jums sakiau kad jis yra kankinys, jis yra pasirnges kenteti uz Lietuva kaip jezus kristus

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
P y z d a.... BANKININKAS KUNIGELIS

Nemąstantiems.

Nemąstantiems.  portretas
Nespėjo prisiekti ir dar galutinių rezultatų nėra, o jau šneka vėjus apie Rusiją, kad reikia palaikyti draugiškus ryšius. Na idio... Išsirinkot. Turėkit.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Jus ziurekit su kuo jis sveikinasi kam tures grazintis pinigus uz plakatus

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Jezau, kas darori per ozyno LRT , EINA MESIJAS!!! Kur palmiu sakeles po kojomis ??????

na

na portretas
Kiek supratau dabar gyvensiu dar geriau,dar oriau,bus isgirstas kiekvienas varguolis,tikrai pasijusiu kad gyvenu jau europoj,ko ilgai ir laukiau,tik nesupratau vieno kodel taip graziai visad kalbama ir tuoj pat pamirstama,juk mes jau senai netikim

To Marius

To Marius portretas
Nemanau, kad tas brangus skolinimasis buvo iš kvailumo. Čia prokuratūros reikalas.

Ar dar pas mus demokratija?

Ar dar pas mus demokratija? portretas
Nausėda surinktais procentiniais balsais nedaug atsilieka nuo Lukašenkos: 72 - 83%

Agne

Agne portretas
Geras zydas .Tegul tarnaujia Lietuvai.

Marius

Marius portretas
Mausėda be abejonės stambaus kapitalo atstovas ir advokatas, bet tai mažesnė blogybė nei kvaiša Šimonytė kuri skolinosi už 9 proc. palūkanų kai buvo galima už 3. Taip, tai ne jos idėja, bet galėjo atsistatydinti protestuojant prieš tokią skolinimosi politiką.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Bet tu Simonyte labai nesiparink, girdejau , kad jau oziu ferma tau siulo premjero posta

Cha

Cha portretas
Dar pernai atvažiavę turtingi Europos žydai Trakuose paskyrė prezidentu Nausėdą, taip ir nutiko. Rinkimai — tik formalumas...

Anonimas

Anonimas portretas
Ačiū dievui, nebe dar viena senmergė...

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Nepyk Sinomye iskrito rieshka

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Abudu tokie faini , kad niekaip negalejau apsispresti tai meciau moneta

Paulius

Paulius portretas
Krizės prognozės atšaukiamos. Konservai neprileisti prie lovio. Broileris ir vėl be 5 minučių premjeras liko.

Nekenčiu padlų

Nekenčiu padlų portretas
Grybauskaitę prie gėdos stulpo!!!!!!!!

@

@ portretas
Nereikejo, Ingridai liesti Gitano finansavimo temos. Gitanas atsikirto, ir nukreipe demesi nuo savo privalumu oponento naudai. Bus brangi apmaudi klaida...

Treniota

Treniota portretas
Baudziava dar genuose islikusi, jei apskritai sitie organizmai du i antra tura pateko.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
JAU GERIAU RAGANA ANT ŠLUOTOS,NEI TIE KUMELĖS DANTYS.JAU MATĖM,KADA PER NAKTELĘ,BRENDŽIUKĄ TRAUKDAMI IŠDARINĖJO KOMIKŲ KLANAS.KADA PRIGĖRĘ NUSPRENDĖ,KAD KRIZĖS PASEKMES TURI GELBĖTI PENSININKAI,INVALIDAI,MAŽŲ ALGŲ GAVĖJAI.JUK GALIMA SKOLINTIS IR UŽ 9 PROCENTŲ PALŪKANAS,GALIMAI GAUNANT OTKATUS,AR KYŠIUS.KAS DABAR ĮRODYS.

jei

jei portretas
Nebutu parista su konservatoriais gal butu kitaip,balsavo dauguma pries juos,o ne uz nauseda

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai kad Nauseda.Tik imk vyriskai.Cia nereikia Aimonytes.

Nu

Nu  portretas
Nesvarbu ka isrinks, nuo to niekas nesikeis, bet siuo atveju bankyras taps prezidentu. Kaip besakytumet, bet pinigai valdo!

viktorui

viktorui portretas
Viktorai,Uspaskichas remia Nausėdą

Viktoras

Viktoras portretas
"Ožio" planas A neišdegė. Tauta lemiamu momentu drastiškai pasipriešino lansberginei chuntai : abiejų ožių, juchnevičienių, kubilų, kasčiūnų, juozapaičių, jakilaičių ir pnš. išgamų valdžiai. Bet liko planas B. Pinigų užteko paruošti du planus. Bet pirmas neišdegė. Su kuo ir sveikinu Lietuvą.

Anonimas

Anonimas portretas
per nkti

Je, je,je, gali, gali ......

Je, je,je,  gali, gali ...... portretas
Ši onytė tinka .... bulius melžt....

Už Ingridą Šimonytę

Už Ingridą Šimonytę portretas
Už Ingridą Šimonytę. Nausėda,manau,yra milijonierių kandidatas. Jį remia Uspaskichas, Karbauskis,Avulis,Dargis....

Virginija

Virginija portretas
Tik už Gitana Nausėda. Tokia kaip Simonyte čia netinka

Galerijos

Daugiau straipsnių