Lenkijos prezidentas apie G. Nausėdą: į daug dalykų mūsų požiūriai panašūs

Grįžti į straipsnį

Feliksas

Feliksas portretas
Šlykštūs asilai,tik mūsu ne toks agresivus,kaip pusdurnis Duda.

šiaip

šiaip portretas
taigi kad panašūs,buvo nenuvyko į cholokosto minėjimą Izraelyje,o buvo daug garbingų svečių

...

... portretas
Alguti, lenkai mums - amžina grėsmė.

Algis

Algis portretas
Lenkai yra artimi kaimynai ir labai svarbu palaikyti gerus santykius.

bus nelengva

bus nelengva portretas
Tuo tarpu Lietuvoje AMBaliniai kontratakuoja: bepaksių "tvarkiečių" vedlys Žemaitaitis KAM vadovu siūlys iš tikro buvusį diplomatą, ambasadorių Estijoje ir artimą AMB bendražygį Juozą Bernatonį. Matyt tą sąlygoja ir "Nota Benes" problemos su "auksiniais šaukštais", ir poreikis pasiekti kritinę nacionalinio saugumo požiūriu informaciją. Nausėdai tikrai bus labai nelengva.

Kęstas

Kęstas portretas
Mes, lietuviai, esame drąsūs. Kas be ko. Žiūrėk, ką mes tiek metų darom krūmuose, būdami šauktiniais. Atrodo, kad va, tuoj tuoj užkaposime Rusiją... Bet šiaip jau mes nesame proto bokštai. Tai parodo grafikas, demonstruojantis, kiek mes gauname atgal, konkuruodami Europos mokslinių darbų rinkoje mūsų protiniais sugebėjimais. Atgal gauname žymiai mažiau (apie du kartus mažiau), negu sumokame. O estai gauna žymiai daugiau (virš dviejų kartų daugiau), negu sumoka. Išeina, jog mes duodame pinigus estams, kad jie galėtų užpatentuoti naujų tyrimų rezultatus ir mums po to tų patentų panaudojimo rezultatus pardavinėtų. Mums belieka tyliai bezdėti krūmuose. Sako, kad nebezdėti yra nesveika. (Duomenys cituojami iš: Nature 569, 472-475 (2019).) Ką daryti? Bezdėkime, bet nors neatiminėkime lietuviškus pasus iš tų mokslininkų, kurie dirba Vakaruose. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
Lenkija yra musu istorine ,geografine ir antropalogine; apsoliuciai [tos pacios religijos!!] identishka valstybe[nors tai yra LYGUMU SLAVU GENTIS,atskilusi viduramziais nuo rusu -slavu] uz draugyste-gera kaimynyste ,manau 8o% lietuviu. Na, o ant to greblio….tai !!ne be tas LAIKMETIS! [[o nutautinti norejo abi [uzdrausdamos KALBA]okupavusios,]]],tikekimes ,kad --kitas laikmetis--ir yra protingu kaimynu valstybiniu lygiu,

Anonime,

Anonime, portretas
gal galėtumei baigti dergtis. Gadini orą savo rašliavomis. Norėtumei ką pakeisti Lietuvos nenaudai, deja, nepavyks.

Pažiūrėsim..

Pažiūrėsim.. portretas
Aš ir į Grybauskaitę labai daug vilčių dėjau..

...

... portretas
Liūdna kai Lietuva ir vėl verčiama lipt ant lenkų grėblio.

Anonimas

Anonimas portretas
Taydzepas Erdoganas mano kitaip. Lenku kur.vos AMZINI lietuviu priesai. Lietuvos draugai ir sajungininke - RUSIJA. Ne syki isgelbejo Lietuva nuo sulenkejimo ir valstybes praradimo. Shlektos duskit.

tomas

tomas portretas
Bijau, kad JE Nausėda neužkibtų ant gudriai užmaskuoto lenkų kabliuko. Nesunku suvokti, ko siekia ,,strateginiai" partneriai.

taip

taip portretas
ir tai gerbtina ir su lenkais reikia palaikyti rysius daugiau negu su betkuo nes istoriskai tai buvo kone 1 valstybe ir ne kokie chacholai ar zydai su rusais....

Galerijos

Daugiau straipsnių