Liberalai siūlo spalį rengti pirmalaikius Seimo rinkimus

Grįžti į straipsnį

Julija

Julija portretas
Kažin ar opozicijos lyderė pasižiūri į veidrodį ?

Anonimas

Anonimas portretas
Liberalam sleptis i krumus, kartu su likusia sutve.

Pensininke

Pensininke portretas
Klausausi tariamos OPOZICIJOS kalbu ir netelpa gavoje mintis kodel valstybeje tokiu PIKTYBISKU zmoniu, o ypac visi liberalai su Gentvilu priesakyje. Del keliu INTRIGANTU LVZS visas seimas skesta IT TVARTE. INTRIGANTU , PRISIPLAKELIU, ISDAVIKU yra visose partijose ir tai matyti plika akimi. Apolitiski pilieciai intrigas priima uz TIESA. Is pat pradziu matesi, kad Pranskieciui truksta POLITINIO idirbio, o juo labiau antrojo valstybes vadovo poste.

dėžutė

dėžutė portretas
čia pasitarus su Masiuliu tokia idėja kilo Čmilei?

Teisiama partija pageidauja

Teisiama partija pageidauja portretas
Duokite dėžučių, daugiau ir pilnesnių!

Šiaip

Šiaip  portretas
Šiaip situaciją kuri dabar tvyro seime yra juokingai kensmiga. Pirmalaikiai rinkimai būtini, bat bat, uždrausti balsuoti partiniais sąrašais, partijos kurių veiklą tiria prokuratūros, partijos vadovybės nariai negali dalyvauti rinkimuose.

Gail Longino

Gail Longino portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Manyčiau

Manyčiau portretas
Dabar jie siūlys bet ką, kad tik žiniasklaida nemokamai reklamuotų jų naują lyderę. Kas jau kas, o liberalai moka, kaip savo tisklais ir be pinigų panauidoti žiniasklaidą.

Galerijos

Daugiau straipsnių