Liberalų dešimtukas: savos žvaigždės ir svetimkūnis

Grįžti į straipsnį

Visko matęs

Visko matęs portretas
Kaip gerai, kad Apaštalų laikais nebuvo sudarinėjami lyderių dešimtukai. Pagal dabartinius liberalų standartus Judui būtų paskirta dešimtukyje pirmoji vieta. Gėda turėtų šiandien būti visiems liberalams, kada sužinojo "neapsakomą" išdaviko įvertinimą. Man tai tikrai gėda. Tfu!

Anonimas

Anonimas portretas
Išvertskūris ,veidmainis Pranckietis takto nebūdamas seime ir plaukioja kaip Š iš vienos partijos į kitą. Atkuto senis ,pajauta geresnį ,prabangesnių gyvenimą ir įsivaizduoja kad daug nuveikęs. Gerai padarė tokių nesąžiningų veikėjų ir stambių vagių partija ir yra liberalų,o kadangi Prancūzijos toks pat kaip ir liberalų partija tai ten jo ir vieta. Šlykštus senis ,kaip jam negėda prieš anūkus.....? Kiaulės akimis žiūri ir mato tik save aukštam poste,važinėja dideliais atstumais į darbą už mokėtojų pinigus,nuslepia padarytas avarijas...

nu visi

nu visi portretas
akivaizdus nuliai,tiek Valstybei o tuo labiau Tautai,mazumu poseletojai .

Vaidas

Vaidas portretas
Liuks... Tik politikui neskaičiusiam G. Orwell "Gyvulių ūkio" tinkama vieta pas liberalus...

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Nesišypsok,niekše,nes tavęs laukia Džiugelio likimas,net koncervų rinkimų sąrašuose neliko to davasios ubago.

>Aleksandras< \\\\\.../////

&gt;Aleksandras&lt;  \\\\\...///// portretas
Pranckietis,ne tik apipjaustymą sutikų padaryt,bet dėl lavio ir by....į paaukotų.---Bet matau, pagal apklausas ir tautos pasipiktinimą,-liks be by...o ir be lovio.

Kas skverbiasi prie lovio?

Kas skverbiasi prie lovio? portretas
Dievuliau tu mano.dėl lovio,tokios iškamšos parduotų tėvą ir motina.Gentvilas tą Prenckietį išvadino iškamša ir teisingai,bet dabar,tas iškamša jau Gentvilo trejetuke.tai kaip tai suprasti?Kaip gali tokie žmonės,kaip Pranckietis būti seime?Kaip gali žmogus per naktį pakeisti savo įsitikinimus?Tai išverstaskūriai tokie pat,kaip ir konservatoriai.Dabar viskas rinkėjų rankose,kad tokie tipai nepripultų prie lovio.bet ne paslaptis,yra tokių ir rinkėjų.

Grazu...

Grazu... portretas
Tiek liberalai, tiek pranckietis parode savo tikruosius veidus. Vienas is liberalu taip vadinamu "lyderiu" gentvilas isvadino pranckieti iskamsa, pasake, kad pranckietis sakydamas geda, pamirso tai pasakyti sau, kad jo supratimas apie parlamentine demokratija yra nulinis ir t.t. ir pan. Ir dabar liberalai kviecia eiti i rinkimus kartu su jais, o pranckietis sutinka...

Ponas Faktas

Ponas Faktas portretas
Senos žinios, Bagdonas išsiskyręs... Vėl svajonių jaunikis

ALGIS

ALGIS portretas
Pasirodo , kad ir išrinktųjų pirmamae trjetuke yra politinių prostitučių , NES PERĖJŪNŲ VADINTI KITAIP NEGALIMA .

>Jūra< \\\\\.../////

&gt;Jūra&lt; \\\\\...///// portretas
Tau 'jūra' smegeninėje štormas.Taip išorė neša į padorų žmogėną.Daug ką nustebino tas svetimkūnis.Na niekšas,šiukšlė.

jūra

jūra portretas
Svarbiausia tai ,kad LIETUVAI gerb. Pranskietis nėra svetimkūnis ,Jis išsilavinęs ,taktiškasir gerbiamas Žmogus

zose,

zose,  portretas
apie kokius pridetus Radžvilo vaikus kalbate, poniute? Valstiečiai jūsų pagalba prisidės ne Radžvilą, o komuniagų bebrus ir soc darbą partijos ir lenkų koloradinius su rozovos rusų aljansu. Net dabar - jau tokia valstiečių kryptis ir koalicija. Taigi- nemeluok :(

Anonimas

Anonimas portretas
geras CHA CHA CHA grynas stribvaikis

Cha cha

Cha cha portretas
Grundsätzlich shakalas tas valstietis liberalas

>Cha cha cha< \\\\\.../////

&gt;Cha cha cha&lt;  \\\\\...///// portretas
Pralinksminai 'cha cha cha' ir aš pakkvaksėjau.Maniau,kad Lopeta jau užkasė pradėjusias smirsti koncerv'lybe'Rąsines atmatas.Prabilo.---Na ir toliau amsėkit, lianzborginė šunauja,man linksma,nes pataikiau į pritvinkusį pūlinį.---Kad ir kvailai,bet ginas, politiniai lavonai, parodydami savo silpnumą.---Su pagarba,MALONIAI nustebinta,Višta.

Aleksandras

Aleksandras portretas
Na Pranskiečui pazadek jis 'ir apsipjaustima pasidarys.taps musulmonų.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
p. besikeikiantys ir besikoliojantys sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės, jus kviečia užsiregistruoti homoseksualus iškrypėlis Višta (prisistato kaip senelio Gaidžio žmona). Visai nesvarbu ar jūs registruodamiesi spausit žalią ar raudoną žymenį, t.y. ar jūs žalias, ar raudonas idiotas. Karbauskiui tinka bet kokie idiotai, svarbu, kad jų būtų daug.

na jau na

na jau na portretas
tai kad įsismarkavo komentatoriai. Jie ir ,,šluos" ir šiaip nebalsuos už libeastų atmainas -tame tarpe už laisvės partiją..:D. Užmiršote kad tokie žulikai labai gerai ivalde juodasias texnologijas. Daug balsų surinks iš užsienio lietuvių /tie nxja nenutuokia kas Lietuvoj yra kas, o ir labai jiems nerūpi../, daug buko politikoje besimokančio jaunimo attiduos balsus / jų dėstytojai ir tėvai dažniausia yra jedrioni liberastu ar konservų šalininkai/ ir dar atsiras tokie kur yra nepatenkinti visom tom senom melagiu partijom ir kadangi nėra už ką kitoki balsuot - balsuos už šit'us. Kas mano kad pas mus nėra rinkiminiu makliu siūlau atsiminti kaip Šimonytė per 3(!)dienas surinko 50 000parašų reikalingų galimybei kandidatuoti į prezidentus.Čia jums normaliai atrodo?:D)

Manau

Manau portretas
Kad nėra tokios partijos kuri rūpintusi mūsų geresniu gyvenimu.Ir nėra nei vieno kuris nesiektu to rojaus kampelio.O tap!

linkėjimai defektuotiems liberastams

linkėjimai defektuotiems liberastams portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

zose

zose portretas
Atejo laikas apsikuopti,issisluoti nuo siukslyno?Utenka tu issidirbinejimu,rinksim valstiecius prie pridesime Radzvilo vaikius,bus lenku,o geriausiai isrinkus 71 balsa ir is ju gauti pazadus;kad praves liustracija,perziures vis teisine struktura,pradeti persekiojima tu ,kurie neirodo savu turto(panasiai kaip Narkeviciu),o smulkmenas antroje kadencijos puseje,seimo nariu banda zenkliai apkarpyti,nes 141 "atstovas"sedi 305 milijonams zmoniu,kuriu su zvake nerasi ir aibe kitu "smulkmenu"

Kis

Kis portretas
Cirkas isvaziavo,pasibaige berods,bet klounai lieka.turekime vilciu,kad po rinkimu neliks ir klounu.

Kiek tereikia ,

Kiek tereikia , portretas
kad iš ,,valstiečio " taptum ,,liberalu " : padėti opozicionieriams kovoti prieš p. Ramūną Karbauskį ir valdančiuosius ! Kitiems perbėgėliams taip nepasisekė ....

sudu

sudu portretas
sudas

>na< \\\\\.../////

&gt;na&lt;  \\\\\...///// portretas
na,Paskatinai griebtis plunksnos.---Už tokius tai jau tikrai nebasuos,užtat BŪTINAI reikia eiti į rinkimus balsuoti,nes tuščiais biuleteniais lanzb'koncerv'lybe'Rąstai "PRABALSUOS" už savo "ŽVAIGŽDES",bent jau sugadinkit savo biuletenį,taip užkirsit kelią SUKČIAVIMUI.---Nepatingėkit,pažiūrėkit komentarų pradžioje,kaip tauta balsuos už tas prakeiktus b'Lėkos "ŽVAGŽDES".Su pagarba,Višta.

na

na portretas
baisiai nesimpatiskas zmogelis, o kaip isikibes to posto, gal jau ir priaugo prie kedes, geras lovys, bet manau zmones uz tokius jau tikrai nebalsuos, fui...

Anonimas

Anonimas portretas
Kgb dukra vadovauja liberalų partijai ,o Pranckietis prijaučiantis tokuems kagebistų nurodymams tsi iš sinešdino. Bet ir gerai gėda su tokiu savanaudžiu sebiu ir partijoje būti. Žaliūjų viena iš sąžiningiausių partijų per visą Lietuvos nepriklausomybę,dirbanti vardan žmonių. Visos kitos partijos vagių ir savanaudoių. O liberalų vagių partija iš didžiosios raidės. Gėda tokioje partijoje ir būti,bet pranckiečiui nė motais.Matyt tokių pačių interesų seimo narys

Kęstas

Kęstas portretas
Nuo visų pakraipų liberalų priklauso visos landsberginių svajonės koalicijoje vėl valdyti Lietuvą. Landsberginiai yra KGB išperos ir kitaip valdyti šalį nemoka. "Rudenį spręsis, ar konservatorių grupuotė galutinai praras šalį ir taps trečiąja partija, ar sugrįš jų pagrindine atrama visą dešimtmetį buvusios D. Grybauskaitės tvarka ir papročiai, kai šalis buvo valdoma „europeizuotais“ KPSS ir KGB kadaise naudotais metodais. Tai bus pagrindinė kova, visi kiti klausimai antraeiliai arba vertintini tik tame kontekste." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

>Malvina< \\\\\.../////

&gt;Malvina&lt;  \\\\\...///// portretas
Labai džiuginantis pastebėjimas,gal jau Prezidentas atsikratys tų išmatų,nes gėda,kad tokių yra.

Malvina

Malvina portretas
tas susireikšminęs agronomas šiandien Katedroje su savo pačiute sėdėjo prie Prezidento ir jo žmonos, net bandė vos ne šonais susiglausti, bet Nausėdienė demonstratyviai pasislinko, padarydama atstumą. Kažin ar tas išverstaskūris bent kokius poterius moka? Nemėgstu tokių veikėjų, jie kaip š..das eketėj.

b'Lėka \\\\\.../////

b&#039;Lėka  \\\\\...///// portretas
Straipslio pavadinimą matau taip:'savos srutos ir priplaukęs svetim'šū........Pasitaisyk.

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Liūdna,su Gaidžiu melagiu išsiskyriau,apklausos rezultatai siaubingi koncerv'lyberąstų nenaudai ir nesusilaukiu 'linkėjimų',kad skersą kiaušinį 'išgimdyčiau'.---Lanzb'koncerv'lyberąstai kur jūs ???,gal miegat,pralinksminkit liūdančią našlę Vištelę,papilkit srutų,kaip Šimašiaus pleže Lukiškėse.---Su pagarba gyva'našlė,Višta.

Anonimė

Anonimė portretas
Kartais gyvenime pasitaiko ir įdomių teisingumo niuansų. Šiuo atveju argi ne malonus paradoksas? Liberalai pasirinko lopetą, kad ja galėtų sau galutinai užkasti lovį.

Klausimas be ironijos. Tiesiai šviesiai

Klausimas be ironijos. Tiesiai šviesiai portretas
Kas balsuos už pranckietyną? Ogi tie, kurie patenkinti, kad galima kasdien iš Vilniaus važinėti namo valdišku kuru ir transportu, tie, kurie nori, kad vaistai ir maistas būtų brangus, tie, kurie mano, kad kyšys yra teisingas kelias teisingumui užgesinti, tie, kuriems nerūpi tautos gerovė. Ir tokių bus. Bet žinant Lietuvos statistiką, kad turtingų grobuonių Lietuvoje tik trys - septyni procentai, akivaizdu, kad jie nesurinks reikiamo barjerinio skaičiaus balsų ir liks užmarštyje. Visiems laikams.

Vanda

Vanda portretas
Ar verta aptarinėti partiją, kurioje nerasi gerbtinų žmonių? Man gaila rašalo net šiam trumpam komentarui, nes LIBERALAI, kaip ir TS-LKD, kaip politinė jėgelė, jau tautos apdovanoti amžinu poilsiu nepatenkant į seimą, o ateityje ir į tarybas.

Dieduk

Dieduk portretas
Geriau eik pailset,kiek pridirbai uztenka,uztenka ir pinigu ir pensijos.

netelpa

netelpa portretas
galvon kad sitas inteligentas kuri iki siol palaikiau kaip padoru nusirito iki liberpydu lygio 1 uz ta griuvancio S /tvartelio kede/ GEDA?...

pagal autorę Leiką

pagal autorę Leiką portretas
, tai nevalstietis skvernelis išvis yra svetimkūnis lizinginis valstiečių sąraše :)

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad G.Lazbergio šeimos 'versle',būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

liberalų gretos "stiprinamos" iš'

liberalų gretos &quot;stiprinamos&quot;  iš&#039; portretas
k g e b i s t ų , šlipsų "specialistų", aktinidijų augintojų ir kitų ŠIUKŠLIŲ,kurie visais būdais siekia sau n a u d o s SEIME--tą sudėtį kurią m a t o m e liberalų sąraše;--nei vienas iš jų nedirbs žmonių labui, nes šie liberalų "kareiviai" s k i r t i REKLAMAI , kaip apgauti rinkėjus--tai daugiamečiai ne tik v e l t ė d ž i a i, bet ir perėjūnai

Fui

Fui portretas
Koks agronomo šlykštus veidmainiškas šypsnis! Ir turėk ,žmogau,įsistatęs vakar valstiečių,šiandien jau liberalų kiaulės akis?Jam nesvarbu,kad tie yra masiulininkai-brendininkai.O ir rinkėjai nešioja ne galvas ,o pusgalves,rinkdami nusikaltėlių partiją.Ar ne gėda Aleknai ,užuot dirbus,trinti seimo kėdę?Apie tėvą-sūnų nėra ką ir bekalbėti...

kembrikasK

kembrikasK portretas
Pranskieti,eik anuku dabot.Visose partijose kruvos smelio is siknos ,nu saldus tas daiktas buti seime ,kad visi nukriose pensininkai iki smerties nori ten buti .TAip nukvakeliu proto nerasta.

Balsadeze

Balsadeze portretas
ziurint i sarasa ,nieko gero nezadantys Nei Valstybei nei Tautai,pliurpaliurbiai ,ero seimininku vergai ir puoseletojai vaivorikstiniu. Netinkami visiskai buti tarp 141 ,nes visiskai nieko gero nenuveike nei Valstybes nei Tautos labui,o tuo labiau nenuveiks,tik i politiku siukslyna Tinkami... .

Seniai akivaizdu

Seniai akivaizdu portretas
Susikompromitavusių viskio dėžučių nešiotojų partija. Deklaruoja, kad jie už mokesčių mažina, o visada su koncervais balsuoja priešingai. Dviveidžių demagogų gauja

Seni su čmilyte

Seni su čmilyte portretas
Niekas už jūsų vagių partija nebalsuos galvojat perbėgęs senis išgelbės ne be prošvaiščių!!!!!!

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
100 ppoc.garantija,kad koncerv'lyberąstai neįveiks 5 proc.kartelės,kurią patys išsikėlė, ant savo galvos.POLITINIAI LAVONAI---Bet visvien apdairūs,turi liberąstai savo Lopetą,pasilaidos,nesmirdės.---Lyberastai,kaip tenai jūsų valdose su Klaipėdos hos'Pisu,tenai viskas buvo JUODA?????????????

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit A.Širinskiene,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit S.Skverneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu,spaudžiam ŽALIĄ.

Tik tiek

Tik tiek portretas
Cirko juokdarių paradas..

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit G.Lanzbergiu,spaudžiam ŽALIĄ.

Anonimas

Anonimas portretas
nugi kas uz juos gali balsuot,nebent tik z ,bandiugos ir zulikai

Pranckietis

Pranckietis portretas
protingas, išsilavinęs žmogus, jam ne vieta Naisių tvarte.

Komentaras

Komentaras portretas
Kazkoks nesusipratimas gerb. Pranskiecio kandidatura..

Karys

Karys portretas
Rojus jau paveldimas!!!!Mazuronis vaiką užaugino ant mūsų pinigėlių kiek metų .saudargs .Gentvilas.ir tt apie anūką išvis nekalbu .berods baisiau nei belarusijoj??

Ne Ne Ne

Ne Ne Ne portretas
Nė už jokius liberalus, o Tėvas ir Sūnus- tik panieką kelia. Tinginiai, rėksniai, nemėgstantys jokio darbo...

Baba

Baba portretas
Vaje ką Lovys daro su kiaulėms!paziurek kai kiaulėms atnešti jovalo kaip jos grumiasi

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Tautičiai,rudenį būtinai eikite basuoti seino rinkimuose,tokiu būdu sustabdysite balsų klastojimą,o tas bus.

NA NA

NA NA portretas
pranskietis į seimą įlindo po valstiečių vėliavą ,o išvarytas iš seimo bandė lysti pas landsberginius ,bet šitie parazitai nenori liudininko ,kuris jiems dirbo ,todėl pasiuntė pas savo parankiniu liberastus ,kurie yra 0 kaip ir landsberginiai ,,,,sėkmės prisitaikėliams ,,,,

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus, balsuos už laisvės partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Koks ten skirtumas

Koks ten skirtumas portretas
Savas/svetimas... esme yra kiek konkretus mulas brendziuko dezuciu panesa neikliudamas!

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus, balsuos už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Eligijus Masiulis

Eligijus Masiulis portretas
Ko taip zemai nureitingavote mano mokytoja - Zora5% .?

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už Liberalus,spaudžiam ŽALIĄ.

Ona

Ona portretas
Siaubas!Kuo Pranckietis,Bagdonas ar Alekna yra vertingesni už Rudelienę?Gal tuo,kad Pranckietis-žmogus perėjūnas,išdavęs valstiečių programą?Bagdonas vien todėl,kad daug bendrauja su liberalais iš kitų valstybių ir savo vadovybe?Alekna,kad saugojo socialdemokratą Brazauską,toli mėtė diską ir išrinktas į seimą,tiesiog sėdėjo ir nepasireiškė nei darbu,nei idėjomis?

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit R Lopeta,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit Eug.Gentvila,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit V.Pranckiečiu,spaudžiam ŽALIĄ.

Galvos skausmas

Galvos skausmas portretas
Buvo Masiulis du brendžio dėžute, dabar Pranckietis su didybės manija

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit A.Bagdonu,spaudžiam ŽALIĄ.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Liberalai, tai tautos zudikai- zulikai

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit V.Čmilyte,spaudžiam ŽALIĄ.

Liberalai,

Liberalai,  portretas
kas jie bebutu, buvo ir bus blogis Lietuvai.Gal ir visam pasauliui.

Is Vokietijos

Is Vokietijos portretas
Jeigu partijos turetu isgyventi is nario mokescio,kiek nariu liktu?Partiju perbegeliai nepatikimi niekur,tai nesazininga,bet jie iesko kur riebiau.

Na

Na portretas
Nieko nebus, gal viena vieta Čmilytei...

Hm

Hm portretas
Pranskietis visur bus svetimkunis

kauniečiai

kauniečiai portretas
kairys parodo to dešimtuko kokybę, o ji - niekinė. Jei parsidavė krabui- parsidavinės ir toliau. O gal visų liberalų pagrindinė vertybė- pinigas pinigas pinigas ?

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Laiku lieralai susirado lopetą, - turės kuo ir duobę išsikasti, ir užsikasti. Amen.

rimgaudai

rimgaudai portretas
pati sliksciausia partija i ta partija stoja tik vagys ir ivairaus plauko atskalunai tokie kaip pranskietis zmogus trokstantis garbes be sazines grauzaties tasko zmoniu pinigus vazinedamas pirmyn atgal visi rimgaudai pasislikstejo tokiu pirmininku

ezys

ezys portretas
>>>Partizanas. O kiek jus sumokejote uz elektronine versija, kad piktinates? :D

Balsadeze

Balsadeze portretas
Visos partijos ,tai meslas ,kuri ant sakiu laiko oligarhai !Ka gero Jos nuveike ,kad Lietuvai ,Tautai butu geriau? Prixvatino viska ka galejo,net ta ka draude LR KONSTITUCIJA ! Valstybe gyvena tik is pvm ir akcizo,viskas 141 ir ju 'draugu' privaciose rankose. Jie tik pazadus zarsto :Nusipelneme gyventi geriau ! jie ir gyvena geriau.Pazabosime korupcija! zaboja vokelius slepdami geliu vazonuose. Jie nieko nedave Lietuvai ir neduos ,tik pazadus ,deje uz juos atsakyti nereikia .Jie nepakaltinami ir neigalus Lietuvai ir Tautai ,o tai liga ir ligoniai , kurie kenkia Lietuvai !!!!

r

r portretas
Šitos partijos pavadinimas tik pusiau atspindi jos orietaciją - liberalais jie būna tik tam tikrais atvejais, kai susitaria valdiškose kėdėse atstovauti stambaus verslo siaurus interesus (ne už dyką). Bet vertinant jų viešą retoriką per ideologinę ir politinę prizmę - šita partija yra gryni leftistai neturintys nieko bendro su tradicinio liberalizmo idėjomis.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Žaidimas demokratija, ar nors vienas ką nors supranta

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kgb šmėkla

Partizanas

Partizanas portretas
Įdomi labai nepriklausomo laikraščio politika...štai popieriniame variante yra straipsnis apie prof. T. Ivanausko "juodus darbus", o internetiniame - nėra! Ir kitų straipsnių nėra...

Lybersosams

Lybersosams portretas
Pirmyn verslininkai, juk einat į verslą, sėkmės apipisinėjant. O gal einat paprastiems žmonėms gero daryt? Pasikarčiau ant kryžiaus

Pirmyn, Viktorai

Pirmyn, Viktorai portretas
Atejo metas statyti Lietuva ant kapitalizmo valstybes pamatu Liberalai..

Galerijos

Daugiau straipsnių