Liberalų sąjūdis pirmininke išsirinko V. Čmilytę-Nielsen

Grįžti į straipsnį

Partizanas

Partizanas portretas
Lietuvos teisesauga yra bedante ir priklausoma nuo klanu,tai vadinamu partijom,paprasta zmogeli koki policinka uz kelis eurus tuoj nuteisia be teises dirbt darba toliau,o visokius masiulius ir kitas valstybes atmatas niekaip neystengia iveikt,be to dar ir teistus leidzia kandidatuot seiman ir leist istatymus visiem kitiem mirtingiem,nu nah tokia valstybe.

...

... portretas
LYBER'nusi-Alinus tik bobiški pliurpalai tinka.

Anonimas

Anonimas portretas
o kur anūkėlis su savo gėlytėm ,juk jo draugė ,pagaliau susilygino su anūkėliu postais ,pirmyn komunistų ir kgbistų palikuonys veržiasi į Lietuvos branduolį ,dėdulė kgbistas Landsbergis vietoj savęs prastūmė anūkėlį ,atidavė savo gaują ,o šita vadinamoji pirmininkė atstovaus savo kgbistą tėvą ,,,,pakeitė saldainio popieriuką ,bet turinys tai tas pats ,.galės ir toliau su anūkėliu žaisti šachmatais ,tik anūkėlis be dėdulės nemoka .

NA NA

NA NA portretas
nesvarbu ką be išsirinktu liberastai savo pirmininku ,jie vis tiek yra landsberginių pašikniukai ,priklausomi nuo landsberginių malonės ,liberastai niekada nebus savarankiški ,ir pirmaujantys ,įrodymai ;anūkėlis pardavė ,Masiulio aferas ,nors patys tuo užsiiminėjo ,lakstė pas kurlianskį ir tt, šita esama pirmininkė yra komunisto palikuonis ir puikiai vykdė landsberginių nurodymus ,lojo ant valstiečių ,,,,sėkmės svajoti liberastams apie vaivorykštes ,,

Antraatskirininkas

Antraatskirininkas portretas
Šachmatai - jėga. Mokantys jais gerai žaisti - geri ir politikai (pvz., V.L., Č.J.). Tokia bus ir V.Č-N.

nesamones

nesamones portretas
visos partijos meslas,kuri ant sakiu laiko. oligarhai.

Vasia

Vasia portretas
Karoce Zenia5% pamokins kaip ir kokio dydzio dezutes reikia imti ir tureti saika, negrobti is obsciako tiek kaip Masiulys.

...

... portretas
TIK chroniai gali už lyber'Alus balsuot... už bambalį.

O as,

O as, portretas
Uz liberalus ir tik uz liberalus!!! IR BALSUOSIU TIK UZ LIBERALUS!! Nx melagiai sukciai landsberginiai Nx.karbauskis su savo idijotu frakcija. Tik uz LIBERALUS!!

Mockus

Mockus portretas
Liberalai, nupirkit šitai kaimietei kokybiško šampūno už kurlianskio pinigus. Tegul išsiplauna galvą, o tai visada sulypusiais plaukais kaip Lansbirbis 1990 metais. Gėda žiūrėti ! Ir vienykitės visi sorosiniai nuokrušos, gal apdurninsit panašius į save.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Bedarbių pasitenkinimas

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Tiesiog stebina,iš kur randasi tiek bukagalvių kvailių,kurie,neturėdami ką veikti, rašinėja kvailiausias nesąmones,nesidrovi rodyti-nesvarbu,kad ir anonimiškai-savo bukumą.

Savas

Savas portretas
Vagiu partija

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Jai tėvas kgb tai jau gerai.kgb nemirtinga...

Ariogala

Ariogala portretas
O tai kada pagaus liberastini vagi eligiju masiuli ir pasodins i kalejima kur kas savaite nusizudo po tris kalinius del darbuotoju aplaidumo?

senjoras

senjoras portretas
nu jo jaunimas varo priekin- gal ir gerai, bet man ji tik buvusi šachmatininkė...bet kas rinko, jiems geriau žinot ko ji verta..

beprasmybe

beprasmybe portretas
naujos zuikiu dainos

Genys

Genys portretas
Jos tėvas dirbo kgb.

...

... portretas
Ir kokiame turguje ji rėkaus?..

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Nauja pirmininkė,pirmiausia turėtų uždrausti visiems partiečiams,naudoti batų dėžutes.

Uzantis

Uzantis portretas
Kaip dezutes reikaliukai? Zmones partijoje tai tie patys liko? ;)

Galerijos

Daugiau straipsnių