LVAT atmetė konservatorių skundą: K. Tubis teisėtai grąžintas į rinkimus

Grįžti į straipsnį

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
Ponai Lietuvos Piliečiai,paaiškinkit mums ,kaip čia yra,kad p.Tubis negali eiti Mero pareigų,nors teismo sprendimu leidziama.Tai kodėl pas mus valstybėje gali būti net prezidentais,teisėjais ,seimo nariais,saugumo darbuotojais 75 metams uzsislaptinę kgb paliktiniai/Juk jie ir jų vaikai vezė į Sibirą,trėmė,kankino ir kitaip diskriminavo valstybę.Ar tai čia teisėta.Paaiškinkite Lietuvos piliečiams šiuos nesuderinamus atvejus,nes kuo toliai į mišką tuo daugiau kreivų medzių.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Visiškai teisingai pasielgė teismas, nes Tūbiui skirta baudžiamojoje byloje bausmės poveikio priemonė, kuri net pirmo kurso teisės studentui aiški, neatitinka paskirties. Teismas Tūbiui skyrė bausmės poveikio priemonę, netinkamą, nes jis ėjo pareigas renkamose pareigose, tai ir turėjo paskirti bausmės poveikio priemonę draudimą eiti pareigas renkamuose pareigose (mero, savivaldybės tarybos nario) , o skyrė draudimą eiti pareigas skiriamose pareigose (pvz. laimėjus konkursą valstybės tarnyboje eiti vyr. specialistas šveitimo, kultūros ir sporto skyriuje). Todėl nebuvo pagrindo šalinti iš rinkimų. Manau, kad neatmetama galimybė, kad netinkama teismo skirta priemonė galėjo būti "nusipirkta", nes teismas bausdamas automobilio vairuotoją už kelių eismo taisyklių pažeidimą, skiria kad ir automobilio vairavimo teisių atėmimą, neatima jam teisės vairuoti paspirtuką.

Negi Lietuva ir Anykščiai

Negi Lietuva ir Anykščiai portretas
turės pirmą "įteisinta korumpuotą merą"......kažkodėl netikiu, kad Lietuva nusiris iki tokio korupcijos lygio ir manau , kad Lietuvoje triumfuos teisingumas, nes susitepę savo reputaciją ir teismo nuosprendžiu nuteisti korumpuoti asmenys negali vadovauti Lietuvos valdymo institucijoms, juo labiau buvę pareigūnai.........

Galerijos

Daugiau straipsnių