LVŽS turbūt praneš apie pasitraukimą iš susitarimo dėl krašto gynybos: valdantieji išprotėjo

Grįžti į straipsnį

konservatorių CHUNTA s i e k i a, į vykdomą

konservatorių CHUNTA s i e k i a, į  vykdomą  portretas
GYNYBOS p a s m i r d u s i ą politiką- ĮTRAUKTI opoziciją, o gal CHUNTAI šioje s m a r v ė j e pavyks OPOZICIJĄ net nuskandinti.--KARBAUSKAS visiškai t e i s u s atsisakydamas dalyvauti, kuriant CHUNTOS " gynybos" v i r a l ą

Taigi

Taigi portretas
Tikrai mūsų valdžia išprotėjo:krašto gynybą sulygino su vaivorykštinių teisėmis,nes įstatymus priiminėja kartu.

pensininkė

pensininkė portretas
valdantieji senai išprotėjo nuo pirmos dienos patekus į valdžia , vadovavimas persimetė į antrą pusę laikas suspėti vykdyti duotus pažadus ir buldozeriu stumia savo nesąmones , opozicija turi būti stipri ir atremti nesąmoningus valdžios sprendimus kurių nepalaiko dauguma rinkėjų

>>>Parazitas \\\\\.../////

>>>Parazitas  \\\\\...///// portretas
Parazite tu teisus.Duok Dieve,kad Ramūnas taptų Prezidentu ir bent pusę turėtų Batios tvirtumo,tai lanz'konc'ped'kom'kgb "veikėjų" plunksnos dulkėtų.___Ramūno buhalterija švari kaip ir jo sąžinė,kitaip lanz'gauja jį............Supratai,kenkėjau.

Parazitas

Parazitas portretas
tas karbauskis, pas lukošenką jo vieta.

Nerusakalbis

Nerusakalbis portretas
Uztrukus trasu bizniui is rasiejos naisius neriasi is kailio,noredamas sugrazinti tarybu Lietuva!

PROBLEMA

PROBLEMA portretas
Bet senis Landsbergis tai irgi geras intrigantas,kaip ir jo tevas,kuris prie visu valdziu karjera dare-nu niekaip neatsisako garbes tapti tuo,kuo nebuvo pagal to meto istatymus. Pats giedojo kazkada pries rinkimus-kas man is tos laimes ir is tos garbes....Ir garbes,ir pinigu,ir valdzios tam seniui niekad nepakaks.,cia ne sovietinis disidentas,o sovietinis profesorius.

Salin valstietija

Salin valstietija portretas
Jo jo, kolukio pirmininkas buvo tas, kuris pakele krasto apsaugos biudzeta ;)))))) tereikia vieno didesnio ir staiga jis pasoka nezmoniskai ;))))))) tu pabandyk kiekvienais metais ji ne tik islaikyti, o ir didinti, kaimo mulki tu, nereikia pamirsti, kad karbauskis reikalavo draugauti su putinu, karbauskis palaike lukasenka, karbauskis puole valdzia, kad jie ukrainos karo panika kelia, seniau ir pries atomines statyba buvo, ir pries nato, ir pries europos sajunga, ir pries duju frakinima. Ta prasme viska, ka kolukio pirmininkas karbauskis daro yra pries lietuva. Didesnio kaimiecio nesu mates.

Vatnykas

Vatnykas  portretas
Balsuosiu už Karbauskį. Gal dabartiniai beprociai dar nespės paversti šalies garuojancia atominio sprogimo duobe. Nes šansų tam jiems valdant vis daugėja. Konservų nusikaltėlių dainelė, sprendžiant iš reitingų, jau sudainuota.

petras

petras portretas
Drasus vyras Karbauaskis. Landsbergio nebijo.

jo

jo portretas
Karbauskis teisingai kalba,dabar taip svarbiausias yra lietuvos saugumo klausimas ir jis turi but priimtas,bet tuo paciu pozicija nori prastumti ir istatymus kuriu tikrai nepalaiko 80 procentu lietuvos zmoniu.tai kas yra svarbiau ar saugumo istatymas ar kazkokie narkotikai ir sajungos?kam tokiu laiku tokius istatymus priiminet,reikia kuo skubiau ir dazniau spresti saugumo klausimus,o tuos gales priimineti atejus Taikos metui.

Kazin

Kazin portretas
Straipsnio neskaiciau. Prie ko cia Krasto gynyba ir iskrypeliai?!

Kikis

Kikis  portretas
Štai ir paaiškėjo, kad tikras pidaras - Karbauskis.

Šuntroli,konservatoriai

Šuntroli,konservatoriai  portretas
rakštis jūsų mordorinėse fufaikinėse subinėse,belieka gavkint. .

visus iskrypelikskus debiliskus istatymus pasirasineja

visus iskrypelikskus debiliskus istatymus pasirasineja  portretas
isimtinai kasciunai su LGBT liberastais ir konservatdegeneratu gauja ... kurie bendrai sudaro 1, 8% nuo visos tautos ....98% LIETUVIU TAUTOS PRIES --- ju kurpiamus ,,,,,istatymus,,,, ir susitarimus,,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių