M. Adomėnas pabrėžė būtinybę pandemijos metu stabdyti dezinformaciją ir propagandą

Grįžti į straipsnį

Ui...

Ui... portretas
Tuomet reikia skubiai blokuoti visą purvasklaidą, tv ir veidaknyges visokias. Didžiausi propagandos šaltiniai yra jie baugindami Tautą del nieko.

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip Lietuva sukelia karus kaimyninėse valstybėse ir kenkia pati sau: Mūsų valdantieji meluoja kaimynams. Žadame nerealius aukso kalnus. Kokie nors Lvovo nacionalistai tuo susigundo ir pradeda šaudyti vieni į kitus. Nuolatinė krizė mūsų kaimynystėje išbaido investicijas iš Lietuvos. Todėl Lietuvoje klesti bedarbystė, skurdas, vagystės, bendras nesaugumo jausmas. "Užsienio reikalų ministras ir konservatorių torto vyšnaitė Gabrielius Landsbergis padarė kiek mažesnį blyną Ukrainoje – pažadėjo šiai šaliai vakcinų! Žinoma, jei liks. O kiek vakcinų gali likti nuo Lietuvos Ukrainai, kurioje gyvena per 40 milijonų?" Gal jau laikas melagį ir kyšius iš Mockaus imantį Gabrielių Landsbergį sodinti už kyšininkavimą, o Lietuvos užsienio politikoje daryti tai, kas naudinga Lietuvai? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Jis "pabrėžė"

Jis "pabrėžė" portretas
Matau ši sotų vyruką ir iš kart iškyla Henriko Daktaro pavardė, MG "Boltik".... Savas tarp savų..

vel

vel portretas
tik ju tiesa visi kas nepritaria ju tiesai yra priesiska propoganda ir dezinformacija tikras sovietiniu laiku s....do gabalas

Brolis

Brolis portretas
Iš kur tas šūdo gabalas išlindo ?

Anonimas

Anonimas portretas
kaip tuoj reklamai pinigu su sakem vartai

Augis

Augis portretas
Dideliais šuoliais į diktatūra!

Galerijos

Daugiau straipsnių